20 Kesää jäljellä…..

 

On lämmintä ja leppoisaa

Lomat lomittu 🙂 , ja uusi edessä …..näine miettein olen ollut sen äärellä että mitä oikeasti elämässäni haluan, keiden kanssa haluan työskennellä, mihin liittyä, minkälaisia koulutuksia haluan tehdä ja kenen kanssa haluan viettää vapaa aikani…  Nämä kysymykset ovat olleet jonkun aikaa jo mielessäni (vai koko elämän?)
Lomalla juteltiin mieheni kanssa niitä näitä taivaan ja maan välillä ja mieheni tuumi,  että jos eläisin vielä 20 vuotta niin jäljellä olisi 20 kesää. H e t k i n e n! Hetken mietin, mieli hakee mielikuvaa, ajatukset pyörivät ja lopulta kolahtavat paikoilleen. Todellakin!  Olen 57- vuotias ja kahdenkymmenen vuoden kuluttua 77- vuotias. Tuo aika tuntuu kaukaiselta ja jos sen laskee kesissä jäljellä olisi tuo 20 kesää.

Havahdun

Tämä on yksi totuus. Joten t o d e l l a k i n aloin miettiä miten nuo kesät tulen viettämään.  Missä, miten, kenen kanssa ja voihan se olla että niitä kesiä on enemmänkin, varaudun siihenkin. Ehkä minulla on elämässäni vielä 40 kesää.  Olen silloin 97 vuotias.

Edellinen keskustelu mieheni kanssa, vahvisti  elämässäni monta asiaa ja sai aikaan monta hyvää uutta päätöstä. Joista yksi on se että vietin kesällä  ”Mansikkakakkua ja shampanjaa” -kesäjuhlia ystävien ja oppilaitteni kanssa, juhliakseni  kaikkea sitä hyvää mitä elämässäni oli sillä hetkellä ja kaikkia niitä tulevia kesiä, elämää jota on jäljellä, toivottavasti vielä ainakin se 40 vuotta.

Kuinka monta kesää sinulla on edessäsi?

Kukaan meistä ei tarkkaan tiedä, ei kuulukaan. Kuinka Sinä haluat viettää jäljellä olevat kesäsi, elämäsi? Keiden kanssa, missä, milloin, mitä tehden tai ei tehden :). Tässäkin kohtaa pätee Nlp:n ajatus siitä että tulevaisuutta ei oikeasti ole, se rakennetaan ensin mielessä ja ajatuksissa ja se ohjaa sitä mitä elämääsi löydät ja saat.

My Life!

Tammikuussa starttaa My Life! koulutus jonka tarkoitus on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen elämän pariin.  Aloitamme siitä mikä Sinulle on elämässä tärkeää ja mitä on se jotain todella haluat elämääsi lisää. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea kokonaan jostain menneestä irti jotta uudelle on tilaa.

Kolutuksessa tapaamme noin puolen vuoden ajan kerran kuukaudessa viikonloppuisin 1 -2 päivää. Olemme oman elämän ja toiveiden äärellä. Työskentelemme nlp ja generative change menetelmin avulla tietoisen ja ei tietoisen mielen kanssa.  Intuitio ohjaa usein oikeille jäljille, antaa vastauksia ja tietää tavat ja suunnan jo ennen kuin kuin tietoisesti itse tiedostat sen miten parhaiten rakennat ja elät oman näköistä ja oloista elämää. Koulutuksen tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *