I am here, I am present and I see You!

Reetta Vanhanen

Trainings, workshops and inspirational speeches with love and care

Contact me

Your coach

Senior NLP Master Trainer and Coach, Advanced Practitioner of Generative Change

Reetta Vanhanen

I believe that all of us want to be loved and to love. We are all worthy of love. This human need is the foundation of my work using a variety of tools and methods including NLP.

Since 2000 I have inspired  thousands of people in open NLP Trainings guiding companies to tailor-made programs.

My mission is to continue to be a Creator of a world where people will be seen, heard, understood, and loved, as their own true self.

Trainings

880 € sis alv 24% / hlö

NLP Coach 7, 6 pv

Tämä koulutus on Sinulle joka haluat syventää ja harjoitella nlp oppeja coaching viitekehyksessä. Käymme läpi coaching prosessin, coachin rooleja ja työkaluja loogisillä tasoilla (pohjautuu R. Diltsin oppeihin From Coach to a Awakener) sekä S.Gilliganin generative change työkaluja ja harjoituksia.
Lue lisää/ Ilmoittaudu
NLP Alumni-päivä

NLP Alumni-päivä: onko merkityksellisyys onnellisuutta? Helsinki

Tämä on NLP Alumni-päivä 26.9. klo 10-16,. Teema: onko merkityksellisyys onnellisuutta? Päivä on tarkoitettu Sinulle, joka olet NLP alumni, eli olet käynyt vähintään NLP Practitioner koulutuksen. Olet tervetullut mukaan riippumatta siitä kenen kouluttajan koulutuksen olet käynyt! Näissä tapahtumissa vahvistetaan aina omaa hyvää tilaa (kaikki nlp harjoitteet toimivat parhaimillaan oman hyvän tilan kautta. Reetta ohjaa tilan ensin meditatiivisesti ja se ankkuroidaan, skaalataan ja testataan (mapping across) jonka jälkeen mennään päivän teemaan. Päivä rakentuu Sinun toiveista ja dialogista ryhmässä ja on prosessi jossa voit löytää kenties jotain uutta ja havaita jotain mitä et enää tarvitse. Reetta tarjoilee pikkuisen teoriaa ja rakentaa luottamuksellisuuden tilan (yhdessä kanssasi) joka luo pohjan kokea sen mitä koet ja tehdä ja harkata just sen mitä haluat. Reetta ohjaa prosessia ja sinä olet oman elämäsi tekijä, tutkija ja toteuttaja. "Teeman mukaisesti olemme merkityksellisyyden äärellä, uusin generatiivisten nlp harjoitteiden kautta, joita olen kehittänyt ja testaillut yhdessä kansainvälisten kollegoideni kanssa sapattivuoteni aikana. Tarkastelemme merkityksellisyyttä ja onnellisuutta näiden uusien harjoitteiden kautta.
Lue lisää & Ilmoittaudu
Ilmainen

NLP valmennus ja - esittelyilta

6.10. klo 1730-20 NLP on vahvasti hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen väline jossa on paljon elementtejä siihen, miten voi menestyä ja voida hyvin henkilökohtaisesti ja omalla urallasi. NLP antaa paljon konkreettisia työkaluja, jotta voit elää elämääsi mahdollisimman täydesti, rohkeasti ja kokea elämäsi entistä merkityksellisemmäksi Ilta sisältää informaatiosta nlp:stä ja siitä miten se toimii ja kenelle se sopii ja miten se voi rikastaa ja hyödyttää elämääsi. Lopuksi on pieni rentoutuksen hetki jotta pääset jatkamaan iltaasi levänneenä ja rauhallisin mielin. Rohkenen luvata että saat illan aikana vähintään 3 uutta vinkkiä, ajatusta tai kokemusta siitä kuin voit johtaa elämääsi entistä tasapainoisempaan suuntaan ja tietoa siitä kuinka sen teet. Illan aikana myös tietoa tulevista 16 päivän NLP Practitioner koulutuksista. Kun ilmoittaudut varsinaiseen koulutukseen illan aikana saat 100 € alennuksen. Mukaan mahtuu max 16 henkilöä. Ilta järjestetään yhdessä Suomen NLP-Yhdistyksen kanssa. Olet Sydämellisesti Tervetullut! Reetta
Lue lisää/Ilmoittaudu
ryhmäkoko max 20 henkilöä. 3.8. vapaana 16 paikkaa

NLP Practitioner 31, 16 pv + 1 pv

Koulutuspäivät 16 pv + 1 pv noin 4 kk päästä koulutuksen loputtua. Sen hetken mielenkiinnon mukaan 2 aihetta harjoituksineen (päivä sovitaan yhteisesti ryhmän kanssa). Ryhmäkoko: max 20 henkilöä. NLP:n asenne on uteliaisuus ja kyky nähdä elämä ainutkertaisena ja odottamattomana mahdollisuutena oppia, kehittyä ihmisenä ja kasvaa. Tässä koulutuksessa liikutaan NLP:n ydintaitojen vankalla pohjalla, uuden ajan NLP:n päivityksin. (Next Generation & Generative NLP) Keskiössä on oma hyvä tila, hyväksyvä tietoinen läsnäolo ja niiden moninaiset menetelmät ja tekniikat. Koulutuksesta saat toimivia välineitä, joiden kanssa voi kehittää itsetuntemusta ja taitojasi vuorovaikutuksessa. Koulutus tarjoaa myös välineitä tarkastella omia arvoja ja uskomuksia oman toiminnan taustalla, ja välineitä vaikuttaa niihin.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen
ilmoittautuminen alkanut

NLP Practitioner 32, 16 pv + 1 pv

Koulutuspäivät 16 pv + 1 päivä noin 4 kk päästä koulutuksen loputtua. Sen hetken mielenkiinnon mukaan 2 aihetta harjoituksineen (päivä sovitaan yhteisesti ryhmän kanssa). Max ryhmäkoko: 20 henkilöä. NLP:n asenne on uteliaisuus ja kyky nähdä elämä ainutkertaisena ja odottamattomana mahdollisuutena oppia, kehittyä ihmisenä ja kasvaa. Tässä koulutuksessa liikutaan NLP:n ydintaitojen vankalla pohjalla, uuden ajan NLP:n päivityksin. (Next Generation & Generative NLP) Keskiössä on oma hyvä tila, hyväksyvä tietoinen läsnäolo ja niiden moninaiset menetelmät ja tekniikat. Koulutuksesta saat toimivia välineitä, joiden kanssa voi kehittää itsetuntemusta ja taitojasi vuorovaikutuksessa siellä missä työskentelet. Koulutus tarjoaa myös välineitä tarkastella omia arvoja ja uskomuksia oman toiminnan taustalla, ja välineitä vaikuttaa niihin.
lisätietoja & ilmoittautuminen

Contact me

Contact me for more information about me and my services.