I am here, I am present and I see You!

Reetta Vanhanen

Trainings, workshops and inspirational speeches with love and care

Contact me

Your coach

Global NLP Master Trainer and Generative Coach, Advanced Practitioner of Generative Change, Practitioner of Schema Therapy and Student of Solution Focused Therapy and Family Constellation

Reetta Vanhanen

I believe that all of us want to be loved and to love. We are all worthy of love. This human need is the foundation of my work using a variety of tools and methods including NLP.

Since 2000 I have inspired  thousands of people in open NLP Trainings guiding companies to tailor-made programs.

My mission is to continue to be a Creator of a world where people will be seen, heard, understood, and loved, as their own true self.

Trainings

Nlp:tä coacheille ja terapeuteille , 2,5 pv, 26-28.1.2024

Tämä koulutus on suunnattu ratkaisukeskeisille terapeuteille ja coacheille. Kokemusta tai opintoja NLP:stä ei tarvitse olla ja voi olla. Voit osallistua myös jos olet valmistumassa ratkaisukeskeiseksi terapeutiksi tai coachiksi ja koulutustasi on käytynä minimissään n. 50% Päivien aikana työskentely on kokemuksellista ja saat kyllä tarvittavan faktankin, jotta looginen puolesi pääsee mukaan ja ymmärtää miksi jotain tehdään. Aihealueet ja päivien rakenne löytyy kun klikkaat lue lisää.
Lue lisää & ilmoittaudu

NLP Extra I - syventävät koulutuspäivät, 2 pv, 14-15.10.23, Helsinki

Levollinen ja vahvasti kokemuksellinen viikonloppu, joka sisältää helppoja ja vaikuttavia harjoitteita itsellesi omaan elämään ja sovellettavissa myös ammatillisesti omaan käyttöön. Sisällössä on työskentelyä oma hyvän tilan kokemiseksi niin tietoisesti, kuin meditatiivisesti rentoutuksissa. Oman hyvän levollisen tilan kautta työskentelemme myös omien rajojen kanssa (vielä julkaisematon uusi harjoitus on kehitetty vain ja ainoastaan tätä koulutuskokonaisuutta varten). Ammatilliseen käyttöösi saat myös runsaan materiaalin ja ohjeistuksen harjoitusten ohjaamista varten. Koulutus edellyttää Nlp Practitioner tai vastaavat tiedot (esim. 7 pv Practitioner) Koulutus on tilattavissa räätälöiden myös työyhteisöille.
Lue lisää ja ilmoittaudu

NLP Trainer Extra, 7 pv, Helsinki, 23.8.-20.10.2024

Tämä on koulutus Sinulle jolla on toive tai tavoite joskus itse kouluttaa Nlp:tä. Tai haluat syventää jo olemassa olevaa nlp-osaamistasi kouluttajana. Vaatimustaso on minimissään Nlp Associate Trainer. Tässä 7 päivän intensiivi koulutuksessa käydään läpi kaikki Nlp Practitioner koulutuksen 7 modulia/ 16 päivää ja niiden sisällöt ja rakenne. Keskitymme NLP Practitioner koulutuksen sisältöön ja sen aiheisiin tavalla joka tekee Sinusta kouluttajan jonka koulutuksiin halutaan tulla läheltä ja kaukaa. Uskon että haluat olla vakuuttava ja vaikuttava Nlp kouluttaja ja luoda merkityksellisiä koulutuksia etkä olla vain informaation välittäjä. Koulutuksen käytyäsi voit halutessasi liittyä MExtrat kouluttajayhteisöön, joka koostuu Nlp Trainer Extran käyneistä henkilöistä. Lue lisää http://nlpextrat.fi/
Lue lisää & ilmoittaudu

Contact me

Contact me for more information about me and my services.