I am here, I am present and I see You!

Reetta Vanhanen

Trainings, workshops and inspirational speeches with love and care

Contact me

Your coach

Global NLP Master Trainer and Coach, Advanced Practitioner of Generative Change, Practitioner of Schema Therapy

Reetta Vanhanen

I believe that all of us want to be loved and to love. We are all worthy of love. This human need is the foundation of my work using a variety of tools and methods including NLP.

Since 2000 I have inspired  thousands of people in open NLP Trainings guiding companies to tailor-made programs.

My mission is to continue to be a Creator of a world where people will be seen, heard, understood, and loved, as their own true self.

Trainings

vain 12 paikkaa - varaa pian!

Tasapainoa Mieli ja Keho retriitti/ Happy Hamlet, Ranska, 26.9.-1.10.22

Tämä Retriitti tehdään yhteistyössä Happy Hamletin kanssa. Lisätietoja paikasta ja retriitistä löydät Happy Hamletin sivuilta. https://thehappyhamlet.com/en/holidays/retreats/tasapainoa/ Reetta ja Erna ovat ohjanneet aikaisemmin Tasapainoa-retriittejä Italiassa, Mauritiuksella ja Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Yhdessä he toteavat että: “Yhteistyömme on ollut enemmän kuin kumpikaan yksin on pystynyt tuottamaan ja olemme iloisia että voimme yhdessä tarjota kokemuksia, jotka lisäävät hyvinvointia ihmisten elämässä.” Reetta lempeässä ohjauksessa tuhannet ihmiset jo 20 vuoden ajan ovat saaneet kokea mielen työkalujen voiman hyvinvointia lisäävänä tekijänä omassa elämässään. Reetta ohjaa mielen voiman ja työkalujen äärelle harjoitusten, rentoutusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Mielen työskentelyt ovat oivalluttavia ja toiminnallisia. Joogaosuudet ohjaa Erna, hän on ohjannut joogaa vuodesta 2005 Useissa eri joogakouluissa ja retriiteissä. Ernan jooga on pääosin rauhallista, restoratiivista (palauttavaa) ja kehon syviin kerroksiin vaikuttavaa Yin-joogaa. Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja stressinhallintaa – ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Ryhmään mahtuu mukaan enintään 12 henkilöä. Lisätietoja Reetalta ja lopullinen ilmoittautuminen Happu Hamletin sivujen kautta.
Lisätietoja ja alustavat varaukset
14 paikkaa jäljellä (6/20)

Nlp Master Practitioner 17. 16 + 1 pv, Helsinki

Koulutuspäivät: 18.3.-19.6. 2022 Next Generation ja Generative Nlp:n hengessä, harjoituksissa ja viitekehyksessä kertaamme ja lavennamme jo Practitioner-koulutuksessa tutuiksi tulleita aiheita, myös kokonaan uusin Generative Nlp harjoituksin, joita Reetta on tuonut mukanaan uusista koulutusohjelmista Robert Diltsin Strategy Groupista / Success Factory Modelling ja Stephen Gilliganin/ Generative Coaching and Trance koulutuksista 2018-2021. Noin 20% jokaisessa koulutuksessa on aina jotain uutta oppia maailmalta. Asia ja metodit ovat ajassa ja kehittyvät, kuten Nlp:kin. Ja edelleen kaikki hyvät vanhat tekniikat ja mallit ovat mukana, nyt vain niistä tarpeista käsin joita tämä aika vaatii, sen palveluksessa missä Sinä olet nyt. Maksamalla Ilmoittautumismaksun 200 € sis alv 24% vahvistat paikkasi ryhmässä ja loppumaksut voit maksaa Sinulle sopivissa erissä ilman lisämaksua. Jos koronasta johtuen myöhemmin perut ilmoittautumisen palautan maksun kokonaan.
Lue lisää & Ilmoittaudu
1 paikkaa jäljellä (19/20)

Nlp Trainer 7. 21 pv, 18.11.2021-13.3.2022, Helsinki

Nlp Trainer (next generation ja generative nlp viitekehyksessä). Tervehdys, tämä on 7. Nlp Trainer jonka pidän. Ja jos niin päätät, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Kokemusta nlp-kouluttajana ja coachina minulle on kertynyt useiden tuhansien ihmisten verran 20 vuoden aikana (yli 60 pitkää nlp-koulutusta). Voit osallistua koulutukseen kun olet suorittanut jossain päin maailmaan NLP Practitioner ja NLP Master Practitioner koulutukset. Vahvistat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 200 € sis. Alv 24% ja loput voit maksaa Sinulle sopivissa erissä. Kuitenkin niin että viimeinen erä on maksettu ennen koulutuksen alkua. Jos koronasta johtuen ryhmä ei toteudu tai olet olet estynyt osallistumaan koulutukseen palautan kaikki maksut Sinulle. Koulutuksen minimi osallistujamäärä on 14 henkilöä (näin saamme aikaan toimivan ryhmän ja tarpeeksi osallistujia erilaisuuden ymmärtämiseksi oman kokemuksen kautta sekä tarvittavan määrän osallistujia esittämis- ja esiintymis harjoituksia varten. Maksimi osallistujamäärä on 20 henkilöä.
3 paikkaa jäljellä. Lue lisää&Ilmoittaudu
4 paikkaa jäljellä (12/16)

NLP Trainer Extra - NLP- kouluttajaksi aikoville, 6 pv, Helsinki

Tämä koulutus on Sinulle jolla on toive tai tavoite joskus itse kouluttaa Nlp:tä. Tässä 6 päivän intensiivi koulutuksessa käydään läpi kaikki Nlp Practitioner koulutuksen 7 modulia/ 16 päivää ja niiden sisällöt ja rakenne. Keskitymme NLP Practitioner koulutuksen sisältöön ja sen aiheisiin tavalla joka tekee Sinusta kouluttajan jonka koulutuksiin halutaan tulla läheltä ja kaukaa. Asiat harjoitellaan "a-ö:n". Luista lihaksiin ja sydämeen. Uskon että haluat olla vakuuttava ja vaikuttava Nlp kouluttaja ja luoda merkityksellisiä koulutuksia etkä olla vain informaation välittäjä. Koulutuksen käytyäsi saat nimesi sertifioitujen kouluttajien listaan Reetan nettisivuille ja halutessasi Nlp Practitioner koulutuksesi lisätään Reetan koulutuskalenteriin, FB tapahtumiin ja Instaan.
4 paikkaa jäljellä. Lue lisää&ilmoittaudu

Contact me

Contact me for more information about me and my services.