I am here, I am present and I see You!

Reetta Vanhanen

Trainings, workshops and inspirational speeches with love and care

Contact me

Your coach

Global NLP Master Trainer and Generative Coach, Advanced Practitioner of Generative Change, Practitioner of Schema Therapy and Student of Solution Focused Therapy and Family Constellation

Reetta Vanhanen

I believe that all of us want to be loved and to love. We are all worthy of love. This human need is the foundation of my work using a variety of tools and methods including NLP.

Since 2000 I have inspired  thousands of people in open NLP Trainings guiding companies to tailor-made programs.

My mission is to continue to be a Creator of a world where people will be seen, heard, understood, and loved, as their own true self.

Trainings

NLP Extra I - syventävät koulutuspäivät, 3 pv, 12-14.5., Helsinki

Levollinen ja kokemuksellinen viikonloppu, joka sisältää helppoja ja vaikuttavia harjoitteita itsellesi omaan elämään ja sovellettavissa myös ammatillisesti omaan käyttöön. Sisällössä on työskentelyä oma hyvän tilan kokemiseksi niin tietoisesti, kuin meditatiivisesti rentoutuksissa. Oman hyvän tilan kautta työskentelemme myös omin rajojen kanssa (vielä julkaisematon uusi harjoitus kehitetty vain ja ainoastaan tätä koulutuskokonaisuutta varten). Ammatilliseen käyttöön saat myös materiaalin ja ohjeistuksen harjoitusten ohjaamista varten. Pohjatiedot Nlp Practitioner tai vastaavat tiedot (esim. 7 pv Practitioner) Koulutus on tilattavissa räätälöiden myös työyhteisöille.
Lue lisää ja ilmoittaudu

NLP Trainer Extra, 7 pv, Helsinki

Tämä koulutus on Sinulle jolla on toive tai tavoite joskus itse kouluttaa Nlp:tä, tai halaut syventää omaa Nlp-osaamistasi. Tässä 7 päivän intensiivi koulutuksessa käydään läpi kaikki Nlp Practitioner koulutuksen 7 modulia/ 16 päivää ja niiden sisällöt ja rakenne. Keskitymme NLP Practitioner koulutuksen sisältöön ja sen aiheisiin tavalla joka tekee Sinusta kouluttajan jonka koulutuksiin halutaan tulla läheltä ja kaukaa. Uskon että haluat olla vakuuttava ja vaikuttava Nlp kouluttaja ja luoda merkityksellisiä koulutuksia etkä olla vain informaation välittäjä. Koulutuksen käytyäsi voit halutessasi liittyä MExtrat kouluttajayhteisöön, joka koostuu Nlp Trainer Extran käyneistä henkilöistä. Lue lisää http://nlpextrat.fi/ Ja halutessasi Nlp Practitioner koulutuksesi lisätään Reetan koulutuskalenteriin, FB tapahtumiin ja Instaan. Koulutus alkaa 2023 ja koulutuspäivät julkaistaan pian.
Lue lisää&ilmoittaudu
paikkoja jäljellä 13 (13/18) (tilanne 5.10.22)

Maalausta ja mielenhallintaa, Garda, Johanna Oras&Reetta Vanhanenn

Maalausosuuksista vastaa monipuolisuudellaan hätkähdyttävä kuvataiteilija Johanna Oras. Ensi vuosi on Johannna 30. taiteilija vuosi ja tämä on myös yksi Johannan juhlavuoden tapahtumista. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai Sinulla voi sitä olla, ja voit olla varma että halutessasi saat ammattimaista ohjausta siihen kuuluvin vivahtein. Reetta lempeässä ohjauksessa tuhannet ihmiset jo 20 vuoden ajan ovat saaneet kokea mielen työkalujen voiman hyvinvointia lisäävänä tekijänä omassa elämässään. Reetta ohjaa mielen voiman ja työkalujen äärelle harjoitusten, rentoutusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Mielen työskentelyt ovat oivalluttavia ja toiminnallisia. Tilaa matkaohjelma reetta@vanhanenreetta.fi tai tee ennakkoilmoittautuminen linkistä. Varsinaisen osallistumisen voit päättää saatuasi paluupostissa matkaohjelman. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Olet lämpimästi Tervetullut mukaan.
Lisätietoja ja alustavat varaukset

Nlp Practitioner, 16 + 1 pv, 10.3.-6.8.23, Lapua, Tuija Orelma & Reetta

Sadun motto on ihmiseksi rakastettu. Tuo motto näkyy, tuntuu ja kuuluu kaikissa Sadun rooleissa, niin kouluttajana kuin terapeuttina. On ilo olla mukana Sadun koulutuksessa 2 päivän ajan.
Ilmoittaudu & lue lisää

Ikigai - Kukoistuksen koodi! 29-30.4.23, 2 pv

Ikigai on ihmisen kukoistuksen ja hyvän elämän tila, jossa ihminen kokee merkityksellisyyttä. Tarkoitus ja merkityksellisyys on myös tämän päivän avainsana henkilökohtaisissa kasvuohjelmissa ja työelämässä, jotka linkittyvät niin onnellisuuteen, kuin menestymiseen uralla. Ikigain länsimaista mallia (4 osa-aluetta) hyödyntävät myös huippu yliopistot kuten Harward, London Business School ja Insead koulutusohjelmissaan. Alkuperäinen japanilainen Ikigai -malli käsittää 13 osa-aluetta, joista koostuu koko elämän merkityksellisyys. Merkityksellisyys tuo elämään onnellisuuden ja tyytyväisyyden kokemista. Tässä 2 päivän workshopissa tutkimme Sinun sisäistä potentiaalia ja sitä mikä tekee elämästäsi entistä merkityksellisemmän näiden 13 osa-alueen kautta. Matkaoppainasi toimivat: Ikigai-valmentajat: Päivi Rautiainen , Expressive Arts Coach ja Reetta Vanhanen, Generative Coach
Lue lisää & ilmoittaudu

Contact me

Contact me for more information about me and my services.