I am here, I am present and I see You!

Reetta Vanhanen

Trainings, workshops and inspirational speeches with love and care

Contact me

Your coach

Global NLP Master Trainer and Generative Coach, Advanced Practitioner of Generative Change, Practitioner of Schema Therapy and Solution Focused Therapist and Family Constellation

Reetta Vanhanen

I believe that all of us want to be loved and to love. We are all worthy of love. This human need is the foundation of my work using a variety of tools and methods including NLP.

Since 2000 I have inspired  thousands of people in open NLP Trainings guiding companies to tailor-made programs.

My mission is to continue to be a Creator of a world where people will be seen, heard, understood, and loved, as their own true self. 

Trainings

Vapaita aikoja saatavilla

Coaching/ terapia

Coaching ja terapia ovat aina terapeuttinen kokemus jossa henkilö tulee nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi omana aitona itsenään. Se on luottamuksellinen yhteistyösuhde joka kannattelee kaikki tunteet ja kaikki puolet Sinusta. Yhdeltä osaltaan se on myös prosessi jossa kuljen rinnalla, tuen ja autan Sinua tiedostamaan omat voimavarat ja saavuttamaan toivotut tavoitteet ja toisaalta päästämään irti niistä asioista ja kokemuksista jotka eivät enää palvele hyvinvointiasi. Yhdessä tarkastelemme ja tutkimme niitä asioita jotka nousevat keskiöön kun puhutaan Sinun hyvinvoinnista nyt ja tulevaisuudessa. Coaching ja terapia on eteenpäin suuntautuva prosessi, jossa menneisyydellä, nykyhetkellä ja tulevaisuudella on merkityksensä ja työskentelemme näillä kaikilla osa-alueilla, ohjenuorana on se mitä Sinä haluat tapahtuvan, mitkä ovat toiveesi. Lue lisää mun tavoista tehdä coachausta ja jos niin päätät, Tervetuloa!
Lue lisää/ Varaa aika

Nlp:tä coacheille ja terapeuteille , 2,5 pv, 26-28.1.2024

Tämä koulutus on suunnattu ratkaisukeskeisille terapeuteille ja coacheille. Kokemusta tai opintoja NLP:stä ei tarvitse olla ja voi olla. Voit osallistua myös jos olet valmistumassa ratkaisukeskeiseksi terapeutiksi tai coachiksi ja koulutustasi on käytynä minimissään n. 50% Päivien aikana työskentely on kokemuksellista ja saat kyllä tarvittavan faktankin, jotta looginen puolesi pääsee mukaan ja ymmärtää miksi jotain tehdään. Aihealueet ja päivien rakenne löytyy kun klikkaat lue lisää.
Lue lisää & ilmoittaudu

NLP Trainer Extra, 7 pv, Helsinki, 23.8.-20.10.2024

Tämä on koulutus Sinulle jolla on toive tai tavoite joskus itse kouluttaa Nlp:tä. Tai haluat syventää jo olemassa olevaa nlp-osaamistasi kouluttajana. Vaatimustaso on minimissään Nlp Associate Trainer. Tässä 7 päivän intensiivi koulutuksessa käydään läpi kaikki Nlp Practitioner koulutuksen 7 modulia/ 16 päivää ja niiden sisällöt ja rakenne. Keskitymme NLP Practitioner koulutuksen sisältöön ja sen aiheisiin tavalla joka tekee Sinusta kouluttajan jonka koulutuksiin halutaan tulla läheltä ja kaukaa. Uskon että haluat olla vakuuttava ja vaikuttava Nlp kouluttaja ja luoda merkityksellisiä koulutuksia etkä olla vain informaation välittäjä. Koulutuksen käytyäsi voit halutessasi liittyä MExtrat kouluttajayhteisöön, joka koostuu Nlp Trainer Extran käyneistä henkilöistä. Lue lisää http://nlpextrat.fi/
Lue lisää & ilmoittaudu

Maalausta ja mielenohjausta, Garda, Johanna Oras&Reetta Vanhanen, 18-23.5.24

Maalausosuuksista vastaa monipuolisuudellaan hätkähdyttävä kuvataiteilija Johanna Oras. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai Sinulla voi sitä olla, ja voit olla varma että halutessasi saat ammattimaista ohjausta siihen kuuluvin vivahtein. Reetta lempeässä ohjauksessa tuhannet ihmiset jo yli 20 vuoden ajan ovat saaneet kokea mielen työkalujen voiman hyvinvointia lisäävänä tekijänä omassa elämässään. Reetta ohjaa mielen voiman ja työkalujen äärelle harjoitusten, rentoutusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Mielen työskentelyt ovat oivalluttavia ja toiminnallisia. Matka on täynnä ja kuitenkin niin että voin kysyä lisähuoneita hotellista. Laita rohkeasti viestiä ja tilaa matkaohjelma reetta@vanhanenreetta.fi tai ilmoittautumislinkin kautta.
Lisätietoja ja varaukset

Contact me

Contact me for more information about me and my services.