I am here, I am present and I see You!

Reetta Vanhanen

Trainings, workshops and inspirational speeches with love and care

Contact me

Your coach

Global NLP Master Trainer and Coach, Advanced Practitioner of Generative Change, Practitioner of Schema Therapy

Reetta Vanhanen

I believe that all of us want to be loved and to love. We are all worthy of love. This human need is the foundation of my work using a variety of tools and methods including NLP.

Since 2000 I have inspired  thousands of people in open NLP Trainings guiding companies to tailor-made programs.

My mission is to continue to be a Creator of a world where people will be seen, heard, understood, and loved, as their own true self.

Trainings

3 paikkaa avoinna

Nlp Practitioner, 16 pv, 14.10.22-23.4.23, Tampere, Tuija Orelma & Reetta

Aitoja kohtaamisia, niitä on tarjolla Tuijan Nlp-koulutuksissa. Tuija on kokenut Nlp-kouluttaja ja myös oppilaani. Tuijan kompetenssit eivät liity vain Nlp:n ja sen kouluttamiseen, vaan hän on myös Nepsy-valmentaja, työnohjaaja, terapeutti, kriisi työntekijä ja paljon paljon muuta. On ilo olla mukana Tuijan koulutuksessa 2 päivän ajan.
Ilmoittaudu & lue lisää
Early Bird hinta 1400 € 7.11.22 asti

Nlp Practitioner, 16 pv, 3.2.-11.6.23, Helsinki, Maarit ja Reetta (2 pv)

Tämä on henkilökohtainen matka hyvään elämään luovia ja voimavarakeskeisiä menetelmiä apuna käyttäen. Maaritin vahvaa osaamisaluetta on myös taide, jota hän luovasti käyttää tässä Nlp Practitioner koulutuksessa, jonka tavoitteena on parempi itsetuntemus ja kommunikointi itsensä ja muiden kanssa. Tämä koulutus pohjautuu NLP tekniikoihin ja taideterapeuttisiin menetelmiin. Koulutuksesta saa Suomen NLP Yhdistyksen suosituksien mukaisen NLP-Practitioner todistuksen. Koulutus järjestetään upeassa kartanomiljöössä Tuomarinkylän kartanon vihreissä ja vehreissä maisemissa. Mukana 2 päivän ajan myös Reetta Vanhanen.
ilmoittaudu & lue lisää

NLP Trainer Extra - NLP- kouluttajaksi aikoville, 7 pv, Helsinki

Tämä koulutus on Sinulle jolla on toive tai tavoite joskus itse kouluttaa Nlp:tä. Tässä 7 päivän intensiivi koulutuksessa käydään läpi kaikki Nlp Practitioner koulutuksen 7 modulia/ 16 päivää ja niiden sisällöt ja rakenne. Keskitymme NLP Practitioner koulutuksen sisältöön ja sen aiheisiin tavalla joka tekee Sinusta kouluttajan jonka koulutuksiin halutaan tulla läheltä ja kaukaa. Uskon että haluat olla vakuuttava ja vaikuttava Nlp kouluttaja ja luoda merkityksellisiä koulutuksia etkä olla vain informaation välittäjä. Koulutuksen käytyäsi saat nimesi sertifioitujen kouluttajien listaan Reetan nettisivuille ja halutessasi Nlp Practitioner koulutuksesi lisätään Reetan koulutuskalenteriin, FB tapahtumiin ja Instaan. Koulutus alkaa 2023 ja koulutuspäivät julkaistaan pian.
Lue lisää&ilmoittaudu

Nlp Practitioner Business, 16 pv, alkaen 10.2.23, Helsinki, Petri Björkbacka ja Reetta

"Jokainen ihminen voi kehittyä missä ja milloin vain, jos hänellä on siihen tahtoa. Uskon, että jokaiselle on mahdollista löytää itsensä ja saada kiinni omannäköisestä elämästä – löytää elämäntarkoituksensa ja palvella jotakin itseään suurempaa." - Petri Björkbacka, Pankkiiri, valmentaja, pastori, Nlp Trainer. Mukana koulutuksessa Nlp kouluttajien kouluttaja, Nlp Master Trainer ja 20 vuotta yrittäjä toiminut Reetta Vanhanen. Tässä koulutuksessa liikutaan NLP:n ydintaitojen vankalla pohjalla, uuden ajan NLP:n ja business päivityksin. Keskiössä on oma hyvä tila, hyväksyvä tietoinen läsnäolo ja niiden moninaiset menetelmät ja tekniikat, sekä busineksen markkinointiin ja liiketoimintaa liittyvät teemat nlp välineiden avulla.
Lue lisää &ilmoittaudu

Contact me

Contact me for more information about me and my services.