I am here, I am present and I see You!

Reetta Vanhanen

Trainings, workshops and inspirational speeches with love and care

Contact me

Your coach

Senior NLP Master Trainer and Coach, Advanced Practitioner of Generative Change

Reetta Vanhanen

I believe that all of us want to be loved and to love. We are all worthy of love. This human need is the foundation of my work using a variety of tools and methods including NLP.

Since 2000 I have inspired  thousands of people in open NLP Trainings guiding companies to tailor-made programs.

My mission is to continue to be a Creator of a world where people will be seen, heard, understood, and loved, as their own true self.

Trainings

Ilmainen

NLP WEB by Reetta: Miten coachaan itseäni ja läheisiäni - ILMAINEN (Zoom)

4.8. Klo:18-19 Tämän kerran aiheena on miten coachaan itseäni ja läheisiäni. Tutkitaan millä kaikilla tasoilla ja tavalla voit tukea ja rohkaista itseäsi ja läheisiäsi ja miten sen voit tehdä. Tunti sisältää asiaa, kokemuksellisuutta ja myös oma hyvä tila rentoutuksen. Ilmoittaudu mukaan allaolevasta linkistä ja saat paluupostissa osallistumislinkin (zoom)
Lue lisää/ilmoittaudu
60 € sis alv 24% / henkilö

NLP Harkkailta: Mielen kompassi - Kaikille avoin

15.7. Klo:1730-20 Elämässä voi eksyä ja sekin on ok. Tärkeämpää on se kuinka löydät takaisin kotiin. Illan keskiössä on se miten löydät takasin yhteyteen omien tunteiden ja merkityksellisten asioiden äärelle säilyttäen oman hyvän suunnan ja nautit matkasta jota kutsumme elämäksi. Ilta On dialoginen ja kokemuksellinen sisältäen asiaa ja helppoja harjoituksia. Mukana myös oma hyvä tila rentoutus jotta pääset jatkamaan iltaasi levollisin mielein.
lue lisää/ilmoittaudu

Contact me

Contact me for more information about me and my services.