I am here, I am present and I see You!

Reetta Vanhanen

Trainings, workshops and inspirational speeches with love and care

Contact me

Your coach

Senior NLP Master Trainer and Coach, Advanced Practitioner of Generative Change

Reetta Vanhanen

I believe that all of us want to be loved and to love. We are all worthy of love. This human need is the foundation of my work using a variety of tools and methods including NLP.

Since 2000 I have inspired  thousands of people in open NLP Trainings guiding companies to tailor-made programs.

My mission is to continue to be a Creator of a world where people will be seen, heard, understood, and loved, as their own true self.

Trainings

Ilmainen

NLP esittely-/ valmennusilta, Helsinki

5.3. Helsinki, klo 1730-20. Illan aikana saat informaatiota ja kokemuksen siitä mitä NLP on? Miksi siihen kannattaa tutustua, miten se toimii ja mitä se voi mahdollistaa elämässäsi. Yhdeltä osaltaan NLP on väline ja tapa tutustua itseensä, uskomuksiin, ihmissuhteisiin ja siihen mikä on Sinulle tärkeää ja merkityksellistä. Saat mahdollisuuden myös muuttaa sitä osaa elämässäsi mikä ei toimi tai mistä haluat eroon ja voit saavuttaa se mitä haluat elämääsi nyt. Ilta sisältää tietoa ja kokemuksen NLP:stä ja sen toimivuudesta. Saat kokonaiskuvan ja yksityiskohtia pienten helppojen kokemuksellisten harjoitteiden kautta ja illan päättää pieni rentoutuksen ja läsnäolon hetki, jotta pääset jatkamaan iltaasi levollisin ja rauhallisin mielen. Illan aikana teen myös 1-2 demo esitystä jonkun vapaaehtoisen kanssa valikoidusta aiheesta, jotta näet myös miten nlp ja sen tekniikat toimivat hyvinvointia lisäävänä tekijänä. Varsinaisessa koulutuksessa opitaan yksityiskohtaisesti harjoittelemalla vastaavia tekniikoita jotta voit itse oppia tekemään NLP-harjoitteita omassa elämässäsi.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen
Ilmainen

NLP esittely-/ valmennusilta, Helsinki

10.3. Helsinki, klo 1730-20. Illan aikana saat informaatiota ja kokemuksen siitä mitä NLP on? Miksi siihen kannattaa tutustua, miten se toimii ja mitä se voi mahdollistaa elämässäsi. Yhdeltä osaltaan NLP on väline ja tapa tutustua itseensä, uskomuksiin, ihmissuhteisiin ja siihen mikä on Sinulle tärkeää ja merkityksellistä. Saat mahdollisuuden myös muuttaa sitä osaa elämässäsi mikä ei toimi tai mistä haluat eroon ja voit saavuttaa se mitä haluat elämääsi nyt. Ilta sisältää tietoa ja kokemuksen NLP:stä ja sen toimivuudesta. Saat kokonaiskuvan ja yksityiskohtia pienten helppojen kokemuksellisten harjoitteiden kautta ja illan päättää pieni rentoutuksen ja läsnäolon hetki, jotta pääset jatkamaan iltaasi levollisin ja rauhallisin mielen. Illan aikana teen myös 1-2 demo esitystä jonkun vapaaehtoisen kanssa valikoidusta aiheesta, jotta näet myös miten nlp ja sen tekniikat toimivat hyvinvointia lisäävänä tekijänä. Varsinaisessa koulutuksessa opitaan yksityiskohtaisesti harjoittelemalla vastaavia tekniikoita jotta voit itse oppia tekemään NLP-harjoitteita omassa elämässäsi.
Lue lisää & ilmoittaudu
99 €/ hlö

Tunnetaitoja ja stressinhallintaa / Nuotio Finland Oy

Onko Sinulla liian kiire? Vastoinkäymisiä? Haluatko vähentää stressiä? Haluatko toimia hallitummin haastavissa tilanteissa? Tule mukaan tunnetaitojen ja stressinhallinnan päivään. Kurssilla voit halutessasi ratkaista jonkun akuutin pulmasi ja saada apuvälineitä mahdollisiin vastaaviin tuleviin tilanteisiin. Kursilla voi pitää ajatukset ominasi ja halutessasi jakaa kokemuksiasi - tai olla jakamatta. Saat silti yhtä paljon kurssista.
Lue lisää

Contact me

Contact me for more information about me and my services.

[contact-form-7 id="610" title="Yhteydenottolomake_en"]