5 mielenliikettä syksyyn

Syksy on täällä ja syksyssä on monia puolia.Toiset meistä rakastavat syksyä ja toiset kenties pitävät siitä vähemmän. Meillä kaikilla on kyky ja taito siirtää huomio erilaisiin asioihin. Älä tee mitään, ihan vain kokeile. Ainoa mitä tarvitaan on rauhallinen paikka ja se, että lukemisen lisäksi myös kokeilet.

5 Mielenliikettä syksyyn

1. Keskitä huomio hengitykseesi ja kuvittele, että auringon valo ja lämpö on sisälläsi… Mitä tapahtuu? Mitä huomaat?

2. Kuvittele, että seisot valorenkaan sisällä. Voimaannuttavat ja ravitsevat valon säteet nousevat valorenkaasta ylöspäin jäsen jäseneltä, nikama nikamalta, lihas lihakselta, kudos kudokselta täyttäen ja voimaannuttaen koko kehon aina päälaelle asti.

3. Käy läpi mielessäsi jokainen kehosi jäsen ja kiitä kehoasi siitä, että se kantaa sinua koko pitkän päivän ja huolehtii sinusta. Siitä, että kehosi kertoo sinulle omilla merkeillään millon on aika levätä ja milloin aika toimia. Kiitä myös siitä, että kehosi kantaa murheet ja ilot, surut ja pettymykset.

4. Ajattele jos ei olisi sanoja kiire ja stressi. Mitä ne tilanteet silloin olisivat? Miten ne silloin kokisit?

5. Sytytä kynttilä ja käy mielessäsi läpi mistä asioista elämässäsi olet kiitollinen. Ihmisistä, asioista, tapahtumista ja palauta ne vielä mieleesi juuri ennen nukkumaan menoa. Hyvää alkavaa viikkoa ja energiaa syksyyn!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *