My Life!

www.vanhanenreetta.fi

My Life! – koulutusperheeseen  kuuluvat My Life ja Suomalainen eroseminaari koulutukset.
Molempien koulutusten tavoite on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen ja tasapainoisen elämän pariin.

My Life- koulutus on tarkoitettu Sinulle joka kenties olet elämässäsi jonkinlaisessa taite-/ kasvukohdassa. Kenties muutosten myllerryksessä. Kenties haluat tarkentaa elämäsi suuntaa tai kaipaat elämääsi enemmän merkityksellisyyttä. Kenties olet siirtymässä elämänvaiheesta toiseen ja mietit kuka minä oikeastaan olen ja mitä mitä minä haluan olla ja tehdä elämässäni. Kenties tunnistat tarpeen työskennellä omien rajojen tai rajattomuuden kanssa. Tämä koulutus on matka omaan itseen ja omiin toiveisiin.

Aloitamme siitä mikä sinulle on elämässä tärkeää ja arvokasta ja mitä todella haluat elämääsi lisää tai mistä haluat eroon. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea jostain menneestä irti, jotta uudelle on tilaa. Lupaan, että tämä koulutus on eheyttävä prosessi jossa tulet nähdyksi, kuuluksi ja hyväksytyksi aitona itsenäsi, ja omat taitosi ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan vahvistuvat.

Tässä koulutuksessa me emme pelkästään piirtele aarrekarttoja, joka sekin on tärkeää, vaan käytösämme on joukko toiminnallisia ja tietoisuustaitoja lisääviä menetelmiä, joita käytämme ryhmän tarpeiden mukaan. Jokainen ryhmä on yksilö ja jokainen koulutus rakentuu sen mukaan ketä koulutuksessa on mukana. Jokaisen päivän aikana on tilaa rauhoittua oman elämän äärelle ja jokaiseen päivään kuuluu hetki itselle rentoutumisen ja ohjattujen meditaatioiden saattelemana levähtää ja voimaantua.

Työskentelytapa on dialogien ja jokaisen identtiteettiä tukeva ja kannustava. Kouluttajan ote on coachaava, kannustava ja rohkaiseva.  Työskentelemme tietoisen mielen ja ei tietoisen mielen kanssa, intuitio usein ohjaa oikeille jäljille, antaa vastauksia ja tietää vastaukset sekä suunnan mihin kulkea, jo ennen kuin tietoisesti itse tiedostat sen miten parhaiten rakennat  ja elät oman näköistä ja oloista elämää.

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Reetta Vanhanen

Suomalainen eroseminaari – Kohti iloa! Erokriisi on yksi ihmisen suurimmista vastoinkäymisistä joka ravistelee ihmisen ulos tutuista rakenteistaan. Hyvässä tapauksessa se laukaiseen tarpeen kasvaa, kehittyä ja tutkia omia toiveita, arvoja ja aiemmin tehtyjä valintoja. Kipeydestään huolimatta ero voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa elämänsä suuntaa kohti jotain itselle sopivampaa ja parempaa.

 • Eroseminaarin aiheet
 • Tee erosta oppimiskokemus
 • Miksi erosimme
 • Vapaudu eron vihasta
 • Surun pitkä tie
 • Olet tärkeä ja ainutlaatuinen
 • Kuka elämääni ohjaa
 • Avoimuus ja toimiva parisuhde
 • Yksinäisyys ja suhteet
 • Rakkaus ja uusi elämä
 • Mitä rakastelulla tarkoitetaan
 • Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Anna Ilonen

Seuraavat koulutukset

NLP valmennus ja - esittelyilta

6.10.2020 , Helsinki, hyvinvointikeskus WellB

NLP on vahvasti hyvinvoinnin väline jossa on paljon elementtejä siihen, miten voi menestyä ja voida hyvin henkilökohtaisesti ja omalla urallasi. 

Lyhyesti NLP

N=Neuro - viittaa ajatteluun

L=Linguistiq - viittaa puheeseen (sisäiseen ja ulkoiseen)

P=Programming - viittaa käyttäytymiseen 

NLP on malli jossa keho ja mieli toimii kokoajan yhdessä. 

NLP:n keskeistä sisältöä on taitavuuden mallittaminen, se miten menestyä omassa elämässä (menestyminen rakennetaan taitojen kautta). NLP on  vahvasti myös itsetuntemuksen välinen joka alkaa kyvystä olla läsnä itselleen ja muille. Kaikki NLP-tekniikat toimivat parhaimillaan läsnäolo kautta. Muuten ne jäävät vain "päähän". Läsnäolo ikäänkuin "valuttaa" tiedon kehoon ja kokemuksiin ja näin kaikki uusi opittu integroituu taidoiksi ja osaksi elämää. 

Miten saat oman maksimi potentiaalisi käyttöön? Miten ollaan rohkeita? Miten ollaan enemmän läsnä itselle ja muille? Miten ohjata omia ajatuksia? Miten päästää irti siitä mitä et enää elämääsi halua? Miten löytää omia rajoittavia uskomuksia ja miten miten muuttaa niitä niin että avaavat elämääsi lisää vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia onnistua ja elää sellaista elämää jossa voit kokea onnistumisia, kannatella pettymyksia ja luoda itsellesi sellaisen elämän jota haluat elää tässä, nyt ja tulevaisuudessa. Kuinka lisätä itseluottamusta ja rohkeutta? Kuinka kokea itsensä entistä eheämmin?

NLP antaa paljon konkreettisia työkaluja, jotta voit kokea elämäsi entistä merkityksellisemmäksi ja elää mahdollisimman täydesti ja rohkeasti oman näköistä elämää.

Ilta sisältää informaatiosta nlp:stä ja siitä miten se toimii ja kenelle se sopii ja miten se voi rikastaa ja hyödyttää elämääsi. Lopuksi on pieni rentoutuksen hetki jotta pääset jatkamaan iltaasi levänneenä ja rauhallisin mielin.

Rohkenen luvata että saat illan aikana vähintään 3 uutta vinkkiä, ajatusta tai kokemusta siitä kuin voit johtaa elämääsi entistä tasapainoisempaan suuntaan ja tietoa siitä kuinka sen teet. 

Illan aikana saat myös tietoa tulevista 16 päivän NLP Practitioner koulutuksista. Paikan päällä ilmoittautujat saavat 100 € alennuksen. 

Vahvistukset  tähän iltaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Max 16 henkilöä mahtuu mukaan. 

Ilta järjestetään yhdessä Suomen NLP-Yhdistyksen kanssa.  

Olet Sydämellisesti Tervetullut! 

Reetta

Koulutuspaikka

Kalliolinnantie 7, 00140 Helsinki

ilmainen

Usein kysyttyä

Kysymys?

Vastaus.