My Life!

www.vanhanenreetta.fi

My Life! – koulutusperheeseen  kuuluvat My Life ja Suomalainen eroseminaari koulutukset.
Molempien koulutusten tavoite on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen ja tasapainoisen elämän pariin.

My Life- koulutus on tarkoitettu Sinulle joka kenties olet elämässäsi jonkinlaisessa taite-/ kasvukohdassa. Kenties muutosten myllerryksessä. Kenties haluat tarkentaa elämäsi suuntaa tai kaipaat elämääsi enemmän merkityksellisyyttä. Kenties olet siirtymässä elämänvaiheesta toiseen ja mietit kuka minä oikeastaan olen ja mitä mitä minä haluan olla ja tehdä elämässäni. Kenties tunnistat tarpeen työskennellä omien rajojen tai rajattomuuden kanssa. Tämä koulutus on matka omaan itseen ja omiin toiveisiin.

Aloitamme siitä mikä sinulle on elämässä tärkeää ja arvokasta ja mitä todella haluat elämääsi lisää tai mistä haluat eroon. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea jostain menneestä irti, jotta uudelle on tilaa. Lupaan, että tämä koulutus on eheyttävä prosessi jossa tulet nähdyksi, kuuluksi ja hyväksytyksi aitona itsenäsi, ja omat taitosi ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan vahvistuvat.

Tässä koulutuksessa me emme pelkästään piirtele aarrekarttoja, joka sekin on tärkeää, vaan käytösämme on joukko toiminnallisia ja tietoisuustaitoja lisääviä menetelmiä, joita käytämme ryhmän tarpeiden mukaan. Jokainen ryhmä on yksilö ja jokainen koulutus rakentuu sen mukaan ketä koulutuksessa on mukana. Jokaisen päivän aikana on tilaa rauhoittua oman elämän äärelle ja jokaiseen päivään kuuluu hetki itselle rentoutumisen ja ohjattujen meditaatioiden saattelemana levähtää ja voimaantua.

Työskentelytapa on dialogien ja jokaisen identtiteettiä tukeva ja kannustava. Kouluttajan ote on coachaava, kannustava ja rohkaiseva.  Työskentelemme tietoisen mielen ja ei tietoisen mielen kanssa, intuitio usein ohjaa oikeille jäljille, antaa vastauksia ja tietää vastaukset sekä suunnan mihin kulkea, jo ennen kuin tietoisesti itse tiedostat sen miten parhaiten rakennat  ja elät oman näköistä ja oloista elämää.

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Reetta Vanhanen

Suomalainen eroseminaari – Kohti iloa! Erokriisi on yksi ihmisen suurimmista vastoinkäymisistä joka ravistelee ihmisen ulos tutuista rakenteistaan. Hyvässä tapauksessa se laukaiseen tarpeen kasvaa, kehittyä ja tutkia omia toiveita, arvoja ja aiemmin tehtyjä valintoja. Kipeydestään huolimatta ero voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa elämänsä suuntaa kohti jotain itselle sopivampaa ja parempaa.

 • Eroseminaarin aiheet
 • Tee erosta oppimiskokemus
 • Miksi erosimme
 • Vapaudu eron vihasta
 • Surun pitkä tie
 • Olet tärkeä ja ainutlaatuinen
 • Kuka elämääni ohjaa
 • Avoimuus ja toimiva parisuhde
 • Yksinäisyys ja suhteet
 • Rakkaus ja uusi elämä
 • Mitä rakastelulla tarkoitetaan
 • Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Anna Ilonen

Seuraavat koulutukset

Nlp:tä coacheille ja terapeuteille , 2,5 pv, 26-28.1.2024

26.1.2024 Klo: 14 perjantaina - 28.1.2024, Helsinki

Kävin 2022-2023 Ratkaisukeskeinen Lyhyterapia koulutuksen Helsingin Lyhytterapia Instituutissa ja omasta kokemustaustastani  käsin huomasin kuinka paljon nlp:tä sisältyy ratikaisukeskeiseen toimintaan kuinka tietyt nlp:n työvälineet voisivat rikastaa terapeutin/coachin toimintaa. 

On hyvä tiedollisesti tietää mitä tekee ja joskus on hyvä "tiputtaa päästä kehoon" ja koko kehon viisauteen. Ja toki niin, että tämä on prosessi jossa terapeutti liikkuu suveneeristi ja on sen palveluksessa miksi asiakas on saapunut paikalle.

Integroiva terapia ja coachaus on sitä että kaikki kokemuksesi ja oppisi ovat asiakkaan palveluksessa. 

Tämä koulutus ei ole mitään pois jättävää, vain jotain lisää jo siihen mitä olet opiskellut ja harjoittanut. 

Tämä koulutus keskittyy seuraaviin aihealueisiin. 

* Johdanto NLP:n. Nlp:n ja ratkaisu keskeisyyden yhtäläisyydet ja Nlp tarjoamat syventävät mahdollisuudet työskentelyyn.  Vastaukset Nlp:n osalta kysymyksiin: Mitä se on? Mihin se perustuu? Miksi ja miten sitä kannattaa käyttää ? Kenelle se on tarkoitettu? Mitä hyötyä siitä on?  

* Tietoisen läsnäolon kautta saavutettu oma hyvä läsnäoleva tila (COACH-tila)  josta käsin kaikki alkaa. 

* Syvä yhteys ja kontakti itseen ja asiakkaaseen. 

* Ei tietämisen tila, myös tyhjäksi pääksi kutsuttu.

* Mielikuva/ mielle -työskentely.

* Osien kanssa työskentely.

* Loogiset tasot terapia prosessissa.

* Milton H. Ericksonin kielimallit.

Päivien aikana työskentely on kokemuksellista ja saat kyllä tarvittavan faktankin, jotta looginen puolesi pääsee mukaan ja ymmärtää miksi jotain tehdään? 

Päivät alkavat pienillä läsnäolon harjoituksella, jotka saat myös mukaasi omaan käyttöösi. 

Esittelen jokaisen aiheen ja teen siitä demon, eli ohjaan harjoituksen jonkun ryhmäläisen kanssa muiden seuratessa työskentelyä. Tämän  jälkeen harjoitus tehdään parityöskentelynä.  Jotta saat kokemuksen asiakkaana ja terapeuttina/ coachina. 

Osan harjoituksista ohjaan koko ryhmälle yhteisesti. Reflektoidaan harjoitus ja kokemukset. Ja jos teet itse ohjauksia ryhmille käydään läpi mitkä asiat silloin ovat oleellisia onnistumisen kannalta. 

Saat myös tuhdin kirjallisen  informaatio paketin ja jokainen harjoitus on myös paperilla, samoin kuin ryhmäohjaukset, joista osa on myös äänitteinä. 

Saat koulutuksesta myös todistuksen ammatillisena jatkokoulutuksena. 

Koulutuspäivät 2024

Aika Sisältö
26.1.2024 Perjantai Klo 14-19 *Pieni läsnäolon harjoitus alkuun * Tutustuminen ja toiveet *Johdanto NLP:n ja ratkaisu keskeisyyden yhtäläisyyksiin ja eroihin. Vastaukset Nlp:n osalta kysymyksiin: Mitä se on? Mihin se perustuu? Miksi ja miten sitä kannattaa käyttää ? Kenelle se on tarkoitettu? Mitä hyötyä siitä on? * Tietoisen läsnäolon kautta saavutettu oma hyvä tila (COACH-tila) josta käsin kaikki alkaa. * Loppurentoutus teemaan sopivasti
27.1.2024 Lauantai Klo 9-17.30 * Aamun läsnäolon harjoitus * Syvä yhteys ja kontakti itseen ja asiakkaaseen (COACH tilan syventäminen) * Ei-tietämisen tila myös tyhjäksi pääksi kutsuttu * Mielikuva/ mielle työskentely * Yhteenveto päivästä * Loppurentoutus ja ei-tietoisesti asioiden kertaus
28.1. 2024 Sunnuntai Klo 9-17.30 * Aamun läsnäolon harjoitus * Osien kanssa työskentely * Loogiset tasot terapia prosessissa * Milton H. Erickson kielimallit * loppurentoutus + kertaus * yhteenveto ja reflektointi

353,40 € sis alv 24%
Hintaan sisältyy 1 henkilökohtainen tapaaminen/ Coaching/ terapia Reetan kanssa

NLP Trainer Extra, 7 pv, Helsinki, 23.8.-20.10.2024

23.8.2024 Klo:9 - 20.10.2024, Helsinki

Tämä koulutus on Sinulle 

Koulutus tähtää ammattimaiseen Nlp:n kouluttamiseen ja on ainoa laatuaan Suomessa. 

Tässä 7 päivän intensiivi koulutuksessa käydään läpi kaikki Nlp Practitioner koulutuksen 7 modulia/ 16 päivää ja niiden sisällöt ja rakenne. 

Keskitymme NLP Practitioner koulutuksen sisältöön ja sen aiheisiin tavalla joka tekee Sinusta kouluttajan jonka koulutuksiin halutaan tulla läheltä ja kaukaa. 

Uskon että haluat olla vakuuttava ja vaikuttava kouluttaja ja luoda merkityksellisiä koulutuksia. 


Tässä koulutuksessa...
Opit rakentamaan sen tärkeimmän eli  koulutuksen fieldin joka on psykologisesti turvallinen, tukee kunkin ainutlaatuista tapaa oppia ja on inspiroiva. 

Opit freimaamaan ja taas uudelleen freimaamaan koulutuksen aiheet tavalla joka mahdollistaa koulutukseesi osallistujan oppimisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Opit rakentamaan  kokonaisuuden, jossa  kaikki osa-alueet ja yksityiskohdat ovat mukana.  

Opit ohjaamaan koulutuksen merkityksellisyyden tasoille.
Opit herättämään osallistujien kiinnostuksen osallistumaan aktiivisesti demoihin.
Opit tekemään demot ja olemaan joustava (ihminen edellä) tekniikasta luopumatta.
Opit ohjaamaan harjoituksia koko ryhmälle.
Opit aktivoimaan positiiviset oppimiskokemukset. 
Opit kannattelemaan hankalia tunteita (omia ja ryhmän), asian ja prosessin. 

Opit rakentamaan mielen avaavia looppeja.
Opit luomaan positiivisen transsin koulutuksen tueksi. 
Opit yhä enemmän luottamaan omaan voimaan ja olemaan autenttinen Sinä omassa kouluttaja roolissasi. 

 • Saat käyttöösi valmiin Nlp Practitionerin päivä kohtaisen rakennekartan joka sisältää aiheet, harjoitukset,  ohjeistukset ja step by step oppimistavoitteet ja niiden taustalla vaikuttavat tavoitteet. Sisältää fieldin rakentamiseen tarvittavan osion. 
 • Saat käyttöösi vinkit musiikista, videoista ja rentoutuksista (äänitteitä)
 • Saat koulutuksessa käytettävät asian kiteyttävät fläpit, joita voit käyttää asioiden havainnollistamiseksi.
 • Saat lisä harjoituksia joiden avulla voit rakentaa koulutukseen fieldiä ja merkityksellisiä kohtaamisia. 
 • Saat kirjalliset sanoitukset mm. C.O.A.C.H tilaan ja muihin aloitus ja lopetus meditaatioihin ja rentoutuksiin
 • Saat  valmiin Practitioner-koulutuksen  koulutusmateriaalin harjoituksineen,  250 sivua (word docs, jotta pääset suoraan muokkaamaan siitä oman näköisen tai voit käyttää sitä sellaisenaan).
 • Saat koulutuksen jälkeen 2 x 2h sparraus tapaamista Reetan kanssa.

Koulutus sisältää myös 1/2 päivän osion: myynti ja markkinointi. Ja paljon hyviä käytäntöjä joita voit soveltaa omaan liiketoimintaasi. Kuinka monta asiakasta tarvitset että tämän koulutuksesi kulut on katettu?
Kuinka paljon asiakkaita tarvitset että kaikki koulutukseen liittyvät kulut on katettu?
Kuinka paljon asiakkaita ja liikevaihtoa tarvitset että siitä jää sinulle kunnon "palkka"? Kuinka paljon on mahdollista ansaita niin, että liiketoimintasi on kannattavaa kaikilla mittareilla?
Kuinka paljon liikevaihtoa tarvitset että menestyt, voit hyvin ja säteilet ja olet omien oppiesi kävelevä esimerkki? 

Tähän koulutukseen olen tuottanut kai
ken  sen osaamisen mitä olen vuosien saatossa hankkinut oman kokemuksen kautta. n. 70 pitkää Nlp-koulutusta (16-22 pv) ja omien syventävien lisäopintojen kautta saatu ammattitaito.


Saat vinkit ja huomioit joiden avulla voit entistä paremmin onnistua pitämään merkityksellisiä koulutuksia, jotka kutsuvat ihmisiä osallistumaan juuri Sinun koulutuksiin. Voit entistä luottavaisemmin lähteä rakentamaan ja vahvistamaan omaa Nlp-kouluttaja imagoasi. 

Voit osallistua koulutukseen kun olet suorittanut jossain päin maailmaa NLP Trainer koulutuksen. 


Koulutuksen käytyäsi voit liittyä MExtrat NLP- kouluttajien yhteisöön. 

Koulutuksen minimi osallistujamäärä on 10 henkilöä ja maksimi 16 henkilöä.

Hyvä kiertää, Rakkaudella Reetta

Hinta 2.500 €. + alv 24% - Yhteensä 3.100 €

maksamalla ennakkomaksun 300 € vahvistat paikkasi ryhmässä. 

Loppumaksun voit maksaa Sinulle sopivissa erissä. Ilman lisämaksuja.

Ennakkoilmoittautuminen on jo käynnissä. 

Paikat vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Koulutuspaikka

Helsinki

Koulutuspäivät 2024

Aika Sisältö
23.-25.8. pe-su, 3 pv
21-22.9. la-su, 2 pv
19-20.10. la-su, 2 pv

3.100 €
sis. Alv 24%

Usein kysyttyä

Kysymys?

Vastaus.