My Life!

www.vanhanenreetta.fi

My Life! – koulutusperheeseen  kuuluvat My Life ja Suomalainen eroseminaari koulutukset.
Molempien koulutusten tavoite on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen ja tasapainoisen elämän pariin.

My Life- koulutus on tarkoitettu Sinulle joka kenties olet elämässäsi jonkinlaisessa taite-/ kasvukohdassa. Kenties muutosten myllerryksessä. Kenties haluat tarkentaa elämäsi suuntaa tai kaipaat elämääsi enemmän merkityksellisyyttä. Kenties olet siirtymässä elämänvaiheesta toiseen ja mietit kuka minä oikeastaan olen ja mitä mitä minä haluan olla ja tehdä elämässäni. Kenties tunnistat tarpeen työskennellä omien rajojen tai rajattomuuden kanssa. Tämä koulutus on matka omaan itseen ja omiin toiveisiin.

Aloitamme siitä mikä sinulle on elämässä tärkeää ja arvokasta ja mitä todella haluat elämääsi lisää tai mistä haluat eroon. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea jostain menneestä irti, jotta uudelle on tilaa. Lupaan, että tämä koulutus on eheyttävä prosessi jossa tulet nähdyksi, kuuluksi ja hyväksytyksi aitona itsenäsi, ja omat taitosi ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan vahvistuvat.

Tässä koulutuksessa me emme pelkästään piirtele aarrekarttoja, joka sekin on tärkeää, vaan käytösämme on joukko toiminnallisia ja tietoisuustaitoja lisääviä menetelmiä, joita käytämme ryhmän tarpeiden mukaan. Jokainen ryhmä on yksilö ja jokainen koulutus rakentuu sen mukaan ketä koulutuksessa on mukana. Jokaisen päivän aikana on tilaa rauhoittua oman elämän äärelle ja jokaiseen päivään kuuluu hetki itselle rentoutumisen ja ohjattujen meditaatioiden saattelemana levähtää ja voimaantua.

Työskentelytapa on dialogien ja jokaisen identtiteettiä tukeva ja kannustava. Kouluttajan ote on coachaava, kannustava ja rohkaiseva.  Työskentelemme tietoisen mielen ja ei tietoisen mielen kanssa, intuitio usein ohjaa oikeille jäljille, antaa vastauksia ja tietää vastaukset sekä suunnan mihin kulkea, jo ennen kuin tietoisesti itse tiedostat sen miten parhaiten rakennat  ja elät oman näköistä ja oloista elämää.

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Reetta Vanhanen

Suomalainen eroseminaari – Kohti iloa! Erokriisi on yksi ihmisen suurimmista vastoinkäymisistä joka ravistelee ihmisen ulos tutuista rakenteistaan. Hyvässä tapauksessa se laukaiseen tarpeen kasvaa, kehittyä ja tutkia omia toiveita, arvoja ja aiemmin tehtyjä valintoja. Kipeydestään huolimatta ero voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa elämänsä suuntaa kohti jotain itselle sopivampaa ja parempaa.

 • Eroseminaarin aiheet
 • Tee erosta oppimiskokemus
 • Miksi erosimme
 • Vapaudu eron vihasta
 • Surun pitkä tie
 • Olet tärkeä ja ainutlaatuinen
 • Kuka elämääni ohjaa
 • Avoimuus ja toimiva parisuhde
 • Yksinäisyys ja suhteet
 • Rakkaus ja uusi elämä
 • Mitä rakastelulla tarkoitetaan
 • Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Anna Ilonen

Seuraavat koulutukset

NLP University Trainer & Consultancy Certification (NLPUi400), 15.-28.9. 14 päivää, pääkouluttajat Robert Dilts ja Judith Delozier

15.9.2024 - 28.9.2024, Kreikka, Ateena

AINA ON ILO OPPIA ALAN HUIPUILTA! TERVETULOA MUKAAN! 

Olen itse käynyt käynyt 5 Nlp Traineriä ja jokainen kerta on syventänyt omaa kehittymistä, niin  ihmisena, kuin kouluttajana. Näiltä upeilta kouluttajilta olen ammentanut suuresti omaan ammattitaitooni (coach, terapeutti, kouluttaja) ja henkilökohtaisesti. Jokainen koulutus on syventänyt itsetuntemustani, osaamistani ja ymmärrystäni nlp:stä.


Uskon että olet koulutuspolullasi jo tutustunut moniin Robert Diltsin kehittämiin oppeihin ja harjoituksiin, sillä hyvin suuri osa Suomen nlp-kentän koulutusmateriaaleista sisältävät runsaasti Robert Diltsin ja Judith DeLozierin kehittämiä harjoituksia.


Haluatko oppia alan huipuilta? 


Olet ehkä törmännyt myös pääosin Robert Diltsin kehittämiin Next Generation Nlp:n ajatuksiin ja harjoitteisiin, joista hän on myös kirjoittanut kirjan Next Generation Nlp- Volume I. Tässä koulutuksessa pääset nyt kokemaan Next Generation Nlp:n oppeja suoraan Robertin ja Judithin opissa.

Koulutus: Nlp University Trainer&Consultancy Certification (NLPUi400) Ajankohta: 15-28.9.24 Kesto: 14 Pääkouluttajat: Robert Dilts & Judith DeLozier Koulutuskieli: englanti

Reetta Vanhanen on mukana avustavana kouluttajana ja on apunasi tarvittaessa. Koulutus on kansainvälinen koulutus, jossa osallistujia on ympäri maailmaa. 


HUOM! Koulutukseen voi osallistua myös etänä.


Paikka: Marathon Beach Hotel (n. 30 km Ateenasta) Koulutuksen hinta: 3580 € kun varaus tehty 27.5.24 mennessä

!!Jo valmistuneille Trainereille hinta 50% alennuksella 1790 €!!

Hintaan ei sisälly lennot ja majoitus. Lentohinta määräytyy valitsemasi lentoyhtiön, reitin, päivien, varaustilanteen ja varausluokan mukaan. Reetta auttaa tarvittaessa varauksissa. 


Majoitus: 

47€/ hlö sis. aamiaisen kahden hengen huoneessa
82 €/ hlö sis aamiaisen yhden hengen huoneessa Sertifikaatti: NLPU.n Nlp Trainer sertifikaatti ja voit halutessasi myös osallistua NLPU:n Nlp Master Trainer koulutuksiin.  


NLP Trainer koulutuksen vaatimustaso on Nlp Master Practitioner.


Koulutus sopii erinomaisesti myös syventävänä koulutuksena jo valmistuneille Nlp Associate Trainereille ja Trainereille - HUOM! Trainereille ja Associate Trainereille 50% alennus.

Luottamuksella, suurella sydämellä ja kokemuksella voin aidosti luvata että vaikka olisit jo suorittanut oman Trainerisi, niin tästä koulutuksesta opit  paljon lisää mm.  mallittamalla näitä  kaikkia huippu kouluttajia. Oma kouluttajuutesi täydentyy ja hioutuu näiden arvostettujen ja ihailtujen huippu kouluttajien johdolla. Voit löytää entistä syvemmäm yhteuden itseesi ja kanssaihmisiin.  Omasta kokemuksesta voin myös todeta että koulutuksissa on aina monen alan toimijoita ja ammattilaista ja osa oppimisesta ja oivalluksista syntyy merkityksellisistä keskusteluista ja jakamisesta muiden osallistujien kanssa.  Syntyy ainutlaatuinen yhteys, ilmapiiri ja field joka synnyttää tilan jossa kukin voi oppia omalla tavallaan ja yltää omaan parhaimpaansa niin esiintymisessä, esittämisessä. Kuin omassa kasvussa ihmisena ja siellä missä toimit Nlp Trainerinä. "- Reetta

Koulutus on interaktiivinen, kokemuksellinen ja sisältää paljon esiintymiseen ja esittämiseen liittyviä harjoituksia. Jokainen valitsee oman projektinsa jonka puitteissa työskentelee ja jonka sitten lopputyönä esittää pienryhmissä. Tämä on huippu mahdollisuus valmistella mikä tahansa oma projekti minkä parissa jo työskentelet tai voit valita paikanpäällä jotain kokonaan uutta mikä on Sinulle merkityksellistä ja tärkeää.


Koulutus sopii kaikille joita kyseiset teemat kiinnostavat, olitpa sitten kouluttaja tai sellaiseksi aikova,  johtaja, coach, HR-asiantuntija, esihenkilö, markkinoinnin/ myynnin parissa tai hoiva-alalla, hyvinvoinnin parissa työskentelevä yrittäjä, terapeutti, tutkija, esiintyvä taiteilija...


Vieraile koulutuksen omalla nettisivustolla täältä.
https://www.nlpgreece.gr/certifications/nlp-trainer-certification/


Löydät sivustolat tarkemmin sisällöstä, kouluttajista ja jokaisen kouluttajan videotervehdyksen.Tietoa majoituksesta ja kohteesta. 


Minut tavoitat reetta@vanhanenreetta tai 050 5890129 laita viestiä ja jutellaan lisää. 


Tämä koulutus on todellista Next Generation NLP:tä suoraan sen kehittäjiltä. Tavataan täällä!

Lämmöllä, ReettaKoulutuspaikka

Marathon Beach Hotel (42 km Ateenasta)

KOULUTUSPÄIVÄT

Aika Sisältö
15-28.9.2024 Koulutuksen kesto 14 päivää: 5 päivää Judith DeLozier (USA), 4 päivää Robert Dilts (USA), 2 päivää Robbie Steinhous (UK), 2 päivää Judith Lowe (UK), 1 päivä Alexandra Efthimiadou (Kreikka), 1 päivä Idith Joss HUOMIOITAVAA: koulutuksen voi suorittaa etänä tai paikanpäällä.
HINNAT 27.5. mennessä, 3580 € 28.5.-1.8., 3685 € 2.8.-13.9.,3850 € !Huom! Ylläolevista hinnoista jo Valmistuneet Nlp Associate Trainerit ja Trainerit saavat 50% alennuksen. Huom! Jo valmistuneille Associate Trainereille ja Trainereille hinta 50% ylläolevista hinnoista. Hintoihin sisältyy koulutuspäivät ja materiaalit. Hintoihin ei sisälly lennot, jotka kukin varaan itse. Majoitus ja ateriat varataan koulutuksen yhteydessä ja hinnat lytyvät myös ylläolevasta linkistä.
Aluella on myös tarjolla airbnb majoitusta joka on vielä edullisempaa kuin Marathon Beach hotellin majoitus.

Huom! jo valmistuneille Nlp Associate Trainereille ja Nlp Trainereille 50% alennus!

alkaen 3580 €
sis. koulutuksen ja materiaalit

Usein kysyttyä

Kysymys?

Vastaus.