My Life!

www.vanhanenreetta.fi

My Life! – koulutusperheeseen  kuuluvat My Life ja Suomalainen eroseminaari koulutukset.
Molempien koulutusten tavoite on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen ja tasapainoisen elämän pariin.

My Life- koulutus on tarkoitettu Sinulle joka kenties olet elämässäsi jonkinlaisessa taite-/ kasvukohdassa. Kenties muutosten myllerryksessä. Kenties haluat tarkentaa elämäsi suuntaa tai kaipaat elämääsi enemmän merkityksellisyyttä. Kenties olet siirtymässä elämänvaiheesta toiseen ja mietit kuka minä oikeastaan olen ja mitä mitä minä haluan olla ja tehdä elämässäni. Kenties tunnistat tarpeen työskennellä omien rajojen tai rajattomuuden kanssa. Tämä koulutus on matka omaan itseen ja omiin toiveisiin.

Aloitamme siitä mikä sinulle on elämässä tärkeää ja arvokasta ja mitä todella haluat elämääsi lisää tai mistä haluat eroon. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea jostain menneestä irti, jotta uudelle on tilaa. Lupaan, että tämä koulutus on eheyttävä prosessi jossa tulet nähdyksi, kuuluksi ja hyväksytyksi aitona itsenäsi, ja omat taitosi ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan vahvistuvat.

Tässä koulutuksessa me emme pelkästään piirtele aarrekarttoja, joka sekin on tärkeää, vaan käytösämme on joukko toiminnallisia ja tietoisuustaitoja lisääviä menetelmiä, joita käytämme ryhmän tarpeiden mukaan. Jokainen ryhmä on yksilö ja jokainen koulutus rakentuu sen mukaan ketä koulutuksessa on mukana. Jokaisen päivän aikana on tilaa rauhoittua oman elämän äärelle ja jokaiseen päivään kuuluu hetki itselle rentoutumisen ja ohjattujen meditaatioiden saattelemana levähtää ja voimaantua.

Työskentelytapa on dialogien ja jokaisen identtiteettiä tukeva ja kannustava. Kouluttajan ote on coachaava, kannustava ja rohkaiseva.  Työskentelemme tietoisen mielen ja ei tietoisen mielen kanssa, intuitio usein ohjaa oikeille jäljille, antaa vastauksia ja tietää vastaukset sekä suunnan mihin kulkea, jo ennen kuin tietoisesti itse tiedostat sen miten parhaiten rakennat  ja elät oman näköistä ja oloista elämää.

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Reetta Vanhanen

Suomalainen eroseminaari – Kohti iloa! Erokriisi on yksi ihmisen suurimmista vastoinkäymisistä joka ravistelee ihmisen ulos tutuista rakenteistaan. Hyvässä tapauksessa se laukaiseen tarpeen kasvaa, kehittyä ja tutkia omia toiveita, arvoja ja aiemmin tehtyjä valintoja. Kipeydestään huolimatta ero voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa elämänsä suuntaa kohti jotain itselle sopivampaa ja parempaa.

 • Eroseminaarin aiheet
 • Tee erosta oppimiskokemus
 • Miksi erosimme
 • Vapaudu eron vihasta
 • Surun pitkä tie
 • Olet tärkeä ja ainutlaatuinen
 • Kuka elämääni ohjaa
 • Avoimuus ja toimiva parisuhde
 • Yksinäisyys ja suhteet
 • Rakkaus ja uusi elämä
 • Mitä rakastelulla tarkoitetaan
 • Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Anna Ilonen

Seuraavat koulutukset

NLP Practitioner, 16 pv, 23.9.22-5.3.23, Söderkulla, Sari Bergman & Reetta

23.9.2022 - 5.3.2023, Söderkulla

Kansainvälisen käytännön mukainen 16 päivän NLP Practitioner -peruskoulutus antaa mahdollisuuden pysähtyä niiden asioiden äärelle, jotka koet itsellesi tärkeiksi ja jotka lisäävät elämääsi mielekästä sisältöä ja merkitystä. 

NLP on käytännöllinen tietoisuuden kasvattamisen väline ja sisältää runsaasti tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja vaikuttavaan vuorovaikutukseen. Sitä käytetään ja sovelletaan mm. koulutuksissa, kasvatuksessa, valmentamisessa, urheilussa, terapiassa, asiakaspalvelussa, myynnissä, johtamisessa, unohtamatta kunkin omaa henkilökohtaista kasvua. 

NLP:n asenne on uteliaisuus ja kyky nähdä elämä ainutkertaisena ja odottamattomana mahdollisuutena oppia, kehittyä ihmisenä ja kasvaa.

Tässä koulutuksessa liikutaan NLP:n ydintaitojen vankalla pohjalla, uuden ajan NLP:n päivityksin. (Next Generation & Generative NLP) Keskiössä on oma hyvä tila, hyväksyvä tietoinen läsnäolo ja niiden moninaiset menetelmät ja tekniikat.

Koulutuksesta saat toimivia välineitä, jotka kehittää itsetuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja saat välineitä niihin positiivisiin muutoksiin mitä elämääsi toivot.  Koulutus tarjoaa myös välineitä tarkastella omia arvoja ja uskomuksia oman toiminnan taustalla, ja välineitä vaikuttaa niihin.

Hinta: 1.290 € + alv 24% Yht. 1.599 €

Maksamalla ilmoittautumismaksun 300€ sis. alv 24%  vahvistat lopullisesti paikkasi ryhmässä.

Osamaksu on mahdollista ja koulutuksen voi maksaa erissä ilman ilman erillistä laskutuslisää. 

Lisätietoja

https://saagamind.fi/palveluni/NLP-peruskoulutus

ja https://www.vanhanenreetta.fi/yhteistyokumppanit/

Ilmoittautuminen

joko alla olevasta linkistä tai suoraan sari.bergman@saagamind.fi tai 0040 630 9876

Koulutuspäivät klo 9-17

Aika Sisältö
10-12.9. pe-su pe-su, 3 pv
23-23.9. pe-su, 3 pv
15-16.10. la-su, 2 pv
5-6.11. la-su, 2pv
3-4.12. la-su, 2 pv
14-15.1.23 la-su, 2 pv
4-5.2. 23 la-su, 2 pv Reetta Vanhanen
3-5.3.23 pe-su, 3 pv

1.290 €
+ alv 24%

NLP Practitioner, 16+1 pv, 16.9.22-12.2.23, Isokyrö, Sari Markkula ja Reetta

16.9.2022 - 12.2.2023, Isokyrö (Seinäjoen ja Vaasan puolivälissä)

Tämä koulutus on oppilaani Sari Markkulan ohjaama Nlp Practitioner jossa olen mukana 2 päivän ajan. 

Sari on taitava monella tapaa ja aivan huippu generatiivisin nlp:n edustaja. Minulla on ilo olla mukana Sarin koulutuksessa 2 päivää. 

NLP:n asenne on uteliaisuus ja kyky nähdä elämä ainutkertaisena ja odottamattomana mahdollisuutena oppia, kehittyä ihmisenä ja kasvaa.

Tässä koulutuksessa liikutaan NLP:n ydintaitojen vankalla pohjalla, uuden ajan NLP:n päivityksin. Keskiössä on oma hyvä tila, hyväksyvä tietoinen läsnäolo ja niiden moninaiset menetelmät ja tekniikat.

Koulutuksesta saat toimivia välineitä, joiden kanssa voi kehittää itsetuntemusta ja taitojasi vuorovaikutuksessa. 

Koulutus tarjoaa myös välineitä tarkastella omia arvoja ja uskomuksia oman toiminnan taustalla, ja välineitä vaikuttaa niihin.

Koulutuspaikka on Villa Verso, joka tarjoaa myös mahdollisuuden majoittua koulutus viikonloppuina. 

Katso koulutuksen tarkempi sisältö Sarin nettisivujen kautta. www.mindmoments.fi 

Voit ilmoittautua suoraan Sarin sivujen kautta tai alla olevasti linkistä.  

Lisätietoja Sarista myös  https://www.vanhanenreetta.fi/yhteistyokumppanit/

Koulutuspaikka

Sirppitie 15, 61500 Isokyrö

Koulutuspäivät klo 9.15-16.30

Aika Sisältö
16-18.9.22, pe-su
8-9.10.22, la-su
29-30.10.22, la-su
19-20.11., la-su
10-11.12., la-su
14-15.1.23, la-su
10-12.2.23, pe-su
1 lisäpäivä n. 4 kk koulutuksen loputtua Sovitaan yhteisesti tapaaminen/ 1 koulutuspäivä haluttuihin 2 teemaan tutustuen ja harjoitellen.

1.290 €
+ alv 24%

Usein kysyttyä

Kysymys?

Vastaus.