My Life!

www.vanhanenreetta.fi

My Life! – koulutusperheeseen  kuuluvat My Life ja Suomalainen eroseminaari koulutukset.
Molempien koulutusten tavoite on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen ja tasapainoisen elämän pariin.

My Life- koulutus on tarkoitettu Sinulle joka kenties olet elämässäsi jonkinlaisessa taite-/ kasvukohdassa. Kenties muutosten myllerryksessä. Kenties haluat tarkentaa elämäsi suuntaa tai kaipaat elämääsi enemmän merkityksellisyyttä. Kenties olet siirtymässä elämänvaiheesta toiseen ja mietit kuka minä oikeastaan olen ja mitä mitä minä haluan olla ja tehdä elämässäni. Kenties tunnistat tarpeen työskennellä omien rajojen tai rajattomuuden kanssa. Tämä koulutus on matka omaan itseen ja omiin toiveisiin.

Aloitamme siitä mikä sinulle on elämässä tärkeää ja arvokasta ja mitä todella haluat elämääsi lisää tai mistä haluat eroon. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea jostain menneestä irti, jotta uudelle on tilaa. Lupaan, että tämä koulutus on eheyttävä prosessi jossa tulet nähdyksi, kuuluksi ja hyväksytyksi aitona itsenäsi, ja omat taitosi ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan vahvistuvat.

Tässä koulutuksessa me emme pelkästään piirtele aarrekarttoja, joka sekin on tärkeää, vaan käytösämme on joukko toiminnallisia ja tietoisuustaitoja lisääviä menetelmiä, joita käytämme ryhmän tarpeiden mukaan. Jokainen ryhmä on yksilö ja jokainen koulutus rakentuu sen mukaan ketä koulutuksessa on mukana. Jokaisen päivän aikana on tilaa rauhoittua oman elämän äärelle ja jokaiseen päivään kuuluu hetki itselle rentoutumisen ja ohjattujen meditaatioiden saattelemana levähtää ja voimaantua.

Työskentelytapa on dialogien ja jokaisen identtiteettiä tukeva ja kannustava. Kouluttajan ote on coachaava, kannustava ja rohkaiseva.  Työskentelemme tietoisen mielen ja ei tietoisen mielen kanssa, intuitio usein ohjaa oikeille jäljille, antaa vastauksia ja tietää vastaukset sekä suunnan mihin kulkea, jo ennen kuin tietoisesti itse tiedostat sen miten parhaiten rakennat  ja elät oman näköistä ja oloista elämää.

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Reetta Vanhanen

Suomalainen eroseminaari – Kohti iloa! Erokriisi on yksi ihmisen suurimmista vastoinkäymisistä joka ravistelee ihmisen ulos tutuista rakenteistaan. Hyvässä tapauksessa se laukaiseen tarpeen kasvaa, kehittyä ja tutkia omia toiveita, arvoja ja aiemmin tehtyjä valintoja. Kipeydestään huolimatta ero voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa elämänsä suuntaa kohti jotain itselle sopivampaa ja parempaa.

 • Eroseminaarin aiheet
 • Tee erosta oppimiskokemus
 • Miksi erosimme
 • Vapaudu eron vihasta
 • Surun pitkä tie
 • Olet tärkeä ja ainutlaatuinen
 • Kuka elämääni ohjaa
 • Avoimuus ja toimiva parisuhde
 • Yksinäisyys ja suhteet
 • Rakkaus ja uusi elämä
 • Mitä rakastelulla tarkoitetaan
 • Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Anna Ilonen

Seuraavat koulutukset

Kohti Iloa - Suomalainen eroseminaari / Anna Ilonen

9.1.2020 - 26.3.2020, Hyvinvointikeskus WellB, Helsinki

Tervetuloa mukaan Suomalaiseen eroseminaariin, kohti iloa.  Ryhmä kokoontuu Helsingin Kaivopuistossa,torstaisin kello 17:30-20:30. Viidennellä kerralla 6.2.2019 aloitamme jo klo 17:00.

Tapaamiset/ aiheet:
9.1.2020 Tee erosta oppimiskokemus
16.1.2020 Miksi erosimme
23.1.2020 Vapaudu eron vihasta
30.1.2020 Surun pitkä tie
6.2.2020 Olet tärkeä ja ainutlaatuinen, Reetta mukana tällä tapaamiskerralla
13.2.2020 Kuka elämääni ohjaa
27.2.2020 Avoimuus ja toimiva parisuhde
5.3.2020 Yksinäisyys ja suhteet
12.3.2020 Rakkaus ja uusi elämä
19.3.2020 Mitä rakastelulla tarkoitetaan
26.3.2020 Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

Talvilomaviikolla (viikko 8) ei ole tapaamista.

Suomalaisesta eroseminaarista menetelmänä löydät lisätietoa Kohti iloa -sivun tarinasta: https://www.facebook.com/pg/kohtiiloa/about/
tai osoitteesta: http://suomalaineneroseminaari.fi/menetelma

Lisätietoa tapaamispaikasta: www.wellb.fi

Eroseminaarin ohjaajana toimii Anna Ilonen. 6.2. mukana myös Reetta Vanhanen

Hinta:  375,00 €/ henkilö

Hinta sisältää yksitoista tapaamiskertaa (33 tuntia), kurssiaineiston sekä iltateen/-kahvin. Oppikirjana käytämme Bruce Fisherin kirjaa Jälleenrakennus, kun suhteesi päättyy tai vaihtoehtoisesti Marianna Stolbown Erosta eteenpäin -kirjaa. Kirja pitää hankkia itse. Molempia saa kirjakaupoista ja kirjastoista.

Ilmoittautumismaksu on 50,00 €. Saat laskun ilmoittautumismaksusta ja loppumaksusta sähköpostilla 7 päivän sisällä ilmoittautumisestasi. Maksamalla ilmoittautumismaksun vahvistat paikkasi ryhmässä. Ilmoittautumismaksu vähennetään kurssin kokonaishinnasta.

Kurssi on mahdollista perua 14 vrk ennen alkua veloituksetta. Tämän jälkeen veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Kurssin alettua veloitetaan peruutustapauksissa osallistujalta koko hinta. Loppuhinta tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua.

Järjestäjä varaa mahdollisuuden kurssin perumiseen, jos osallistujia ilmoittautuu alle 6. Tässä tapauksessa ilmoittautumismaksu palautetaan sen maksaneille. Ryhmään otetaan enintään mukaan 14 henkilöä. paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu lähettämällä yksityisviestiä messengerin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kohtiiloa@gmail.com. Tai tämän sivuston kautta. Laita viestiin mukaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi, johon haluat laskusi lähetettävän.

Koulutuspaikka

Kalliolinnantie 7, 00100 Helsinki

Tapaamiset

Aika Sisältö
9.1. Aloituskerta. Tee erosta oppimiskokemus.
16.1. Miksi erosimme.
23.1. Vapaudu eron vihasta.
30.1. Surun pitkä tie.
6.2. Olet tärkeä ja ainutlaatuinen. Illassa mukana myös Reetta Vanhanen. Huom. Aloitus klo 17.
13.2. Kuka elämääni ohjaa?
27.2. Avoimuus ja toimiva parisuhde.
5.3. Yksinäisyys ja suhteet.
12.3. Rakkaus ja uusi elämä.
19.3. Mitä rakastelulla tarkoitetaan.
26.3. Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

Hinta

Usein kysyttyä

Kysymys?

Vastaus.