My Life!

www.vanhanenreetta.fi

My Life! – koulutusperheeseen  kuuluvat My Life ja Suomalainen eroseminaari koulutukset.
Molempien koulutusten tavoite on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen ja tasapainoisen elämän pariin.

My Life- koulutus on tarkoitettu Sinulle joka kenties olet elämässäsi jonkinlaisessa taite-/ kasvukohdassa. Kenties muutosten myllerryksessä. Kenties haluat tarkentaa elämäsi suuntaa tai kaipaat elämääsi enemmän merkityksellisyyttä. Kenties olet siirtymässä elämänvaiheesta toiseen ja mietit kuka minä oikeastaan olen ja mitä mitä minä haluan olla ja tehdä elämässäni. Kenties tunnistat tarpeen työskennellä omien rajojen tai rajattomuuden kanssa. Tämä koulutus on matka omaan itseen ja omiin toiveisiin.

Aloitamme siitä mikä sinulle on elämässä tärkeää ja arvokasta ja mitä todella haluat elämääsi lisää tai mistä haluat eroon. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea jostain menneestä irti, jotta uudelle on tilaa. Lupaan, että tämä koulutus on eheyttävä prosessi jossa tulet nähdyksi, kuuluksi ja hyväksytyksi aitona itsenäsi, ja omat taitosi ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan vahvistuvat.

Tässä koulutuksessa me emme pelkästään piirtele aarrekarttoja, joka sekin on tärkeää, vaan käytösämme on joukko toiminnallisia ja tietoisuustaitoja lisääviä menetelmiä, joita käytämme ryhmän tarpeiden mukaan. Jokainen ryhmä on yksilö ja jokainen koulutus rakentuu sen mukaan ketä koulutuksessa on mukana. Jokaisen päivän aikana on tilaa rauhoittua oman elämän äärelle ja jokaiseen päivään kuuluu hetki itselle rentoutumisen ja ohjattujen meditaatioiden saattelemana levähtää ja voimaantua.

Työskentelytapa on dialogien ja jokaisen identtiteettiä tukeva ja kannustava. Kouluttajan ote on coachaava, kannustava ja rohkaiseva.  Työskentelemme tietoisen mielen ja ei tietoisen mielen kanssa, intuitio usein ohjaa oikeille jäljille, antaa vastauksia ja tietää vastaukset sekä suunnan mihin kulkea, jo ennen kuin tietoisesti itse tiedostat sen miten parhaiten rakennat  ja elät oman näköistä ja oloista elämää.

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Reetta Vanhanen

Suomalainen eroseminaari – Kohti iloa! Erokriisi on yksi ihmisen suurimmista vastoinkäymisistä joka ravistelee ihmisen ulos tutuista rakenteistaan. Hyvässä tapauksessa se laukaiseen tarpeen kasvaa, kehittyä ja tutkia omia toiveita, arvoja ja aiemmin tehtyjä valintoja. Kipeydestään huolimatta ero voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa elämänsä suuntaa kohti jotain itselle sopivampaa ja parempaa.

 • Eroseminaarin aiheet
 • Tee erosta oppimiskokemus
 • Miksi erosimme
 • Vapaudu eron vihasta
 • Surun pitkä tie
 • Olet tärkeä ja ainutlaatuinen
 • Kuka elämääni ohjaa
 • Avoimuus ja toimiva parisuhde
 • Yksinäisyys ja suhteet
 • Rakkaus ja uusi elämä
 • Mitä rakastelulla tarkoitetaan
 • Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Anna Ilonen

Seuraavat koulutukset

Coaching/ terapia

31.12.2023 alkaen vapaita aikoja saatavilla per.heti, Suomi ja muu maailma - zoom, henkilökohtainen tapaaminen Helsinki, keskusta

Coaching ja terapia  on aina terapeuttinen kokemus jossa henkilö tulee nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi omana aitona itsenään.  Se on  luottamuksellinen yhteistyösuhde joka kannattelee kaikki tunteet ja kaikki puolet Sinusta.  

Yhdeltä osaltaan se on myös prosessi jossa kuljen rinnalla, tuen ja autan tiedostamaan Sinun omat voimavarat ja saavuttamaan toivotut tavoitteet ja toisaalta päästämään irti niistä asioista ja kokemuksista jotka eivät enää palvele hyvinvointiasi. 

Yhdessä tarkastelemme ja tutkimme niitä asioita jotka nousevat keskiöön kun puhutaan Sinun hyvinvoinnista nyt ja tulevaisuudessa. 

Coaching ja terapia on eteenpäin suuntautuva prosessi, jossa menneisyydellä, nykyhetkellä ja tulevaisuudella on merkityksensä ja työskentelemme näillä kaikilla osa-alueilla. Ohjenuorana on se mitä Sinä haluat tapahtuvan, mitkä ovat toiveesi.

Coachaukseni pohjautuu monen opin yhdistelmään joista minulla on pitkä ja kattava opiskelu ja kokemus:

 • NLP (20v kokemus, Nlp-kouluttajien kouluttaja) Nlp hyödyntää mm. mielikuva- ja osat työskentelyä.  Meissä on monta puolta ja osaa ja kun löytyy osat jotka ovat vastuussa ns. negatiivisesta käyttäytymisestä ja ns "ongelmasta" voidaan alkaa työskentely noiden osien kanssa.
 • Generatiivinen coaching, joka ottaa huomioon kognitiivisen ja somaattisen mielen. Ihminen on kokonaisuus jossa keho (soma) ja mieli (kognitiivinen) toimii koko ajan yhdessä.
 • Advanced Practitioner of Generative Change. Olen Stephen Gilliganin oppilas ja tarvittaessa käytän coachauksessa transsi työskentelyä, joka avaa vaihtoehtoja ja ratkaisuja joita kognitiivinen mieli ei pysty ratkaisemaan, ja jolla päästään  kiinni juurisyihin ja asioiden taustalle tai alla oleviin ei tietoisiin jumeihin, ongelmiin ja ratkaisuihin. Täällä on ratkaisuja joita tietoinen mieli ei välttämättä saavuta ja joita on lopulta loputon määrä.
 •  Skeema Terapia.  Olen Mentores/Kimmo Takanen oppilas ja skeematerapeutti. En toimi puhtaaksi koko skeema terapian polkua noudattaen, vaan soveltaen siitä osia silloin kun näen, että se palvelee asiakastani. 80 % skeematerapian harjoitteista perustuu mielikuvatyöskentelyyn, joka myös NLP:n kautta on taidoissani vahvaa ja sujuvaa.
 • Sosiaali Panoraama. Olen Lucas Derksin oppilas. Sosiaalipanoraama on oiva väline tarkastella suhteitamme itseen ja muihin.
 • Ratkaisukeskeinen lyhytterapia. Advanced Solution Focused Brief Therapist / Helsingin Lyhytterapia Instituutti. Työskentelen ratkaisukeskeisesti sen palveluksessa mitkä ovat tavoitteesi.
 • Opiskelen Perhekonstellaatiota (Vuosi 1). Tämä päivä on merkityksellinen. Voit tehdä päätöksen mitä haluat elämääsi juuri nyt ja mistä haluat irti. Historia on aina mukanamme ja voimme aina katsoa sitä tämänpäivän voimavarojen ja aikuisuuden kokemusten valossa. Tulevaisuutta ei ikäänkuin ole valmiina, me rakennamme sen tänään tässä ja nyt. 
 • Mindfulness, hyväksyvä tietoinen läsnäolo on avain syvään yhteyteen itsesi kanssa, tunteisiin ja kaikkiin omiin voimavaroihin, sekä suhteisiin muiden kanssa.  Hyväksyvä tietoinen läsnäolo on läsnä aina kun tapaamme.  

Mikä lähestymistapa  milloinkin?

Sitä en päätä etukäteen. Kaikki alkaa siitä kun tavataan. Tavan määrittelee se kuka Sinä olet ja mitkä ovat toiveesi ja tavoitteesi. 

Henkilökohtainen tapaaminen/ kesto ja hinnat:

1h, 15 min - Hinta 110 € +alv 24%, yhteensä: 136,40 €
1h, 30 min - Hinta 120 € + alv 24%, yhteensä 148,80 €

Kun kyseessä on ryhmä/ tiimi hinta määräytyy keston ja henkilömäärän mukaan.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!


NLP Trainer Extra, 7 pv, Helsinki, 23.8.-20.10.2024

23.8.2024 Klo:9 - 20.10.2024, Helsinki

Tämä koulutus on Sinulle 

Koulutus tähtää ammattimaiseen Nlp:n kouluttamiseen ja on ainoa laatuaan Suomessa. 

Tässä 7 päivän intensiivi koulutuksessa käydään läpi kaikki Nlp Practitioner koulutuksen 7 modulia/ 16 päivää ja niiden sisällöt ja rakenne. 

Keskitymme NLP Practitioner koulutuksen sisältöön ja sen aiheisiin tavalla joka tekee Sinusta kouluttajan jonka koulutuksiin halutaan tulla läheltä ja kaukaa. 

Uskon että haluat olla vakuuttava ja vaikuttava kouluttaja ja luoda merkityksellisiä koulutuksia. 


Tässä koulutuksessa...
Opit rakentamaan sen tärkeimmän eli  koulutuksen fieldin joka on psykologisesti turvallinen, tukee kunkin ainutlaatuista tapaa oppia ja on inspiroiva. 

Opit freimaamaan ja taas uudelleen freimaamaan koulutuksen aiheet tavalla joka mahdollistaa koulutukseesi osallistujan oppimisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Opit rakentamaan  kokonaisuuden, jossa  kaikki osa-alueet ja yksityiskohdat ovat mukana.  

Opit ohjaamaan koulutuksen merkityksellisyyden tasoille.
Opit herättämään osallistujien kiinnostuksen osallistumaan aktiivisesti demoihin.
Opit tekemään demot ja olemaan joustava (ihminen edellä) tekniikasta luopumatta.
Opit ohjaamaan harjoituksia koko ryhmälle.
Opit aktivoimaan positiiviset oppimiskokemukset. 
Opit kannattelemaan hankalia tunteita (omia ja ryhmän), asian ja prosessin. 

Opit rakentamaan mielen avaavia looppeja.
Opit luomaan positiivisen transsin koulutuksen tueksi. 
Opit yhä enemmän luottamaan omaan voimaan ja olemaan autenttinen Sinä omassa kouluttaja roolissasi. 

 • Saat käyttöösi valmiin Nlp Practitionerin päivä kohtaisen rakennekartan joka sisältää aiheet, harjoitukset,  ohjeistukset ja step by step oppimistavoitteet ja niiden taustalla vaikuttavat tavoitteet. Sisältää fieldin rakentamiseen tarvittavan osion. 
 • Saat käyttöösi vinkit musiikista, videoista ja rentoutuksista (äänitteitä)
 • Saat koulutuksessa käytettävät asian kiteyttävät fläpit, joita voit käyttää asioiden havainnollistamiseksi.
 • Saat lisä harjoituksia joiden avulla voit rakentaa koulutukseen fieldiä ja merkityksellisiä kohtaamisia. 
 • Saat kirjalliset sanoitukset mm. C.O.A.C.H tilaan ja muihin aloitus ja lopetus meditaatioihin ja rentoutuksiin
 • Saat  valmiin Practitioner-koulutuksen  koulutusmateriaalin harjoituksineen,  250 sivua (word docs, jotta pääset suoraan muokkaamaan siitä oman näköisen tai voit käyttää sitä sellaisenaan).
 • Saat koulutuksen jälkeen 2 x 2h sparraus tapaamista Reetan kanssa.

Koulutus sisältää myös 1/2 päivän osion: myynti ja markkinointi. Ja paljon hyviä käytäntöjä joita voit soveltaa omaan liiketoimintaasi. Kuinka monta asiakasta tarvitset että tämän koulutuksesi kulut on katettu?
Kuinka paljon asiakkaita tarvitset että kaikki koulutukseen liittyvät kulut on katettu?
Kuinka paljon asiakkaita ja liikevaihtoa tarvitset että siitä jää sinulle kunnon "palkka"? Kuinka paljon on mahdollista ansaita niin, että liiketoimintasi on kannattavaa kaikilla mittareilla?
Kuinka paljon liikevaihtoa tarvitset että menestyt, voit hyvin ja säteilet ja olet omien oppiesi kävelevä esimerkki? 

Tähän koulutukseen olen tuottanut kai
ken  sen osaamisen mitä olen vuosien saatossa hankkinut oman kokemuksen kautta. n. 70 pitkää Nlp-koulutusta (16-22 pv) ja omien syventävien lisäopintojen kautta saatu ammattitaito.


Saat vinkit ja huomioit joiden avulla voit entistä paremmin onnistua pitämään merkityksellisiä koulutuksia, jotka kutsuvat ihmisiä osallistumaan juuri Sinun koulutuksiin. Voit entistä luottavaisemmin lähteä rakentamaan ja vahvistamaan omaa Nlp-kouluttaja imagoasi. 

Voit osallistua koulutukseen kun olet suorittanut jossain päin maailmaa NLP Trainer koulutuksen. 


Koulutuksen käytyäsi voit liittyä MExtrat NLP- kouluttajien yhteisöön. 

Koulutuksen minimi osallistujamäärä on 10 henkilöä ja maksimi 16 henkilöä.

Hyvä kiertää, Rakkaudella Reetta

Hinta 2.500 €. + alv 24% - Yhteensä 3.100 €

maksamalla ennakkomaksun 300 € vahvistat paikkasi ryhmässä. 

Loppumaksun voit maksaa Sinulle sopivissa erissä. Ilman lisämaksuja.

Ennakkoilmoittautuminen on jo käynnissä. 

Paikat vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Koulutuspaikka

Helsinki

Koulutuspäivät 2024

Aika Sisältö
23.-25.8. pe-su, 3 pv
21-22.9. la-su, 2 pv
19-20.10. la-su, 2 pv

3.100 €
sis. Alv 24%

Usein kysyttyä

Kysymys?

Vastaus.