My Life!

www.vanhanenreetta.fi

My Life! – koulutusperheeseen  kuuluvat My Life ja Suomalainen eroseminaari koulutukset.
Molempien koulutusten tavoite on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen ja tasapainoisen elämän pariin.

My Life- koulutus on tarkoitettu Sinulle joka kenties olet elämässäsi jonkinlaisessa taite-/ kasvukohdassa. Kenties muutosten myllerryksessä. Kenties haluat tarkentaa elämäsi suuntaa tai kaipaat elämääsi enemmän merkityksellisyyttä. Kenties olet siirtymässä elämänvaiheesta toiseen ja mietit kuka minä oikeastaan olen ja mitä mitä minä haluan olla ja tehdä elämässäni. Kenties tunnistat tarpeen työskennellä omien rajojen tai rajattomuuden kanssa. Tämä koulutus on matka omaan itseen ja omiin toiveisiin.

Aloitamme siitä mikä sinulle on elämässä tärkeää ja arvokasta ja mitä todella haluat elämääsi lisää tai mistä haluat eroon. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea jostain menneestä irti, jotta uudelle on tilaa. Lupaan, että tämä koulutus on eheyttävä prosessi jossa tulet nähdyksi, kuuluksi ja hyväksytyksi aitona itsenäsi, ja omat taitosi ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan vahvistuvat.

Tässä koulutuksessa me emme pelkästään piirtele aarrekarttoja, joka sekin on tärkeää, vaan käytösämme on joukko toiminnallisia ja tietoisuustaitoja lisääviä menetelmiä, joita käytämme ryhmän tarpeiden mukaan. Jokainen ryhmä on yksilö ja jokainen koulutus rakentuu sen mukaan ketä koulutuksessa on mukana. Jokaisen päivän aikana on tilaa rauhoittua oman elämän äärelle ja jokaiseen päivään kuuluu hetki itselle rentoutumisen ja ohjattujen meditaatioiden saattelemana levähtää ja voimaantua.

Työskentelytapa on dialogien ja jokaisen identtiteettiä tukeva ja kannustava. Kouluttajan ote on coachaava, kannustava ja rohkaiseva.  Työskentelemme tietoisen mielen ja ei tietoisen mielen kanssa, intuitio usein ohjaa oikeille jäljille, antaa vastauksia ja tietää vastaukset sekä suunnan mihin kulkea, jo ennen kuin tietoisesti itse tiedostat sen miten parhaiten rakennat  ja elät oman näköistä ja oloista elämää.

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Reetta Vanhanen

Suomalainen eroseminaari – Kohti iloa! Erokriisi on yksi ihmisen suurimmista vastoinkäymisistä joka ravistelee ihmisen ulos tutuista rakenteistaan. Hyvässä tapauksessa se laukaiseen tarpeen kasvaa, kehittyä ja tutkia omia toiveita, arvoja ja aiemmin tehtyjä valintoja. Kipeydestään huolimatta ero voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa elämänsä suuntaa kohti jotain itselle sopivampaa ja parempaa.

 • Eroseminaarin aiheet
 • Tee erosta oppimiskokemus
 • Miksi erosimme
 • Vapaudu eron vihasta
 • Surun pitkä tie
 • Olet tärkeä ja ainutlaatuinen
 • Kuka elämääni ohjaa
 • Avoimuus ja toimiva parisuhde
 • Yksinäisyys ja suhteet
 • Rakkaus ja uusi elämä
 • Mitä rakastelulla tarkoitetaan
 • Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

Kouluttajana tässä koulutuksessa on Anna Ilonen

Seuraavat koulutukset

Nlp Trainer 7. 21 pv, 18.11.2021-13.3.2022, Helsinki

18.11.2021 09.00 - 13.3.2022, Helsinki

IKIGAI - Olemisen ja elämän tarkoitus

Japanilaisten Ikigai tulee sanoista IKI – Elämä ja GAI – Arvokasta, merkityksellistä ja omien toiveiden ja tavoitteiden toteutumista. Meillä jokaisella on oma ikigai.

 

Koulutus lähtee liikkeelle kunkin omista toiveista ja siihen miten parhaalla mahdollisella tavalla elät täyttä ja hyvää oman näköistä elämää (visio ja missio), niin henkilökohtaisesti, kuin omalla urallasi.  Koulutuksen lopussa ymmärrät Ikigain voiman ja merkityksen elämässäsi (Ikigai = olemisen ja elämän tarkoitus). Oman elämän visio ja missio on kuin pohja kaikelle mitä teet ja koko koulutus rakentuu tälle pohjalle.

 

Koulutuksen tavoitteita
Syventää, laajentaa ja hioa kaikkia jo opittuja nlp-taitoja. Yhdeltä osaltaan koulutus on myös esiintymisen, esittämisen ja kouluttamisen koulutus, joka keskittyy hiomaan näihin liittyviä taitoja oman kokemuksen kautta. Tämä on myös vakuuttavan, vaikuttavan ja merkityksellisen esiintymisen koulutus ”Kokki-Koulu”. Ja kaiken ytimessä on yhä syvempi yhteys itseen, muihin ja maailmaan. IKIGAI.

 

Sinun tärkein tehtäväsi on pitää kanavasi auki

Viesti, jota myös haluan ihmisille välittää, se on se, että pidä kanavasi egon (kunnianhimo) ja sielun (autenttinen minuus) välillä auki, jotta Sinun elämänvirta ja energia (=karisma) pääsee kauttasi tähän maailmaan ja voit kukoistaa ja loistaa. Kunnianhimo toteuttaa toiveet ja energia niihin tulee syvemmältä Sinusta. Tuo energia kuljettaa toiveesi ja tavoitteesi malliin. Jos kanavasi on kiinni se autenttinen energia (karisma) jonka kanssa olet syntynyt, ei pääse tähän maailmaan. Se ei pääse tähän maailmaan kenenkään muun kautta.

 

Kenelle?

Nlp Trainer on suunnattu Nlp Practitioner  ja – Nlp Master Practitioner- koulutuksen  käyneille. Edellä mainituista koulutuksista voi olla paljonkin aikaa. Sillä ei ole väliä missä päin maailmaa olet ko. koulutukset suorittanut ja kuka on ollut kouluttajasi. Koulutus soveltuu myös, jos olet jo käynyt NLP Trainerin jossain päin maailmaa ja haluat nyt syventää oppimaasi näiden kokeneiden kouluttajien kanssa.

 

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita henkilökohtaisesta kasvusta ja itsetuntemuksesta riippumatta siitä mitä ammattikuntaa edustat. Tavoitteemme on se mitä teet ja olet, on koskettavaa, vakuuttavaa, vaikuttavaa ja merkityksellistä niin itsellesi kuin niille, joiden kanssa olet tekemisissä.

 

Koulutus on Sinulle, joka haluat tulla taitavaksi siinä mitä teet ja haluat löytää yhä enemmän omat innostuksen ja inspiraation lähteet ja sen, miten Sinusta tuli Sinä ja mihin haluat sydämenlyöntisi tällä pallolla käyttää (visio & missio). 
Koulutus on Sinulle, joka haluat oppia lisää nlp:stä ja itsestäsi, muista ja maailmasta.
Koulutus on Sinulle, joka haluat oppia lisää vaikuttavasta vuorovaikutuksesta ja vakuuttavasta ja merkityksellisestä ja esittämisestä ja esiintymisestä.

 

Kouluttajat

Pääkouluttaja: Reetta Vanhanen, Global Nlp Master Trainer, Generative coach, Advanced Practitioner of generative change, Skeematerapeutti

 

Koulutuksessa on mukana Reetan kouluttaja kollegoita, joiden kanssa hän on opiskellut yhdessä USA:ssa ja Englannissa. Kaikki kouluttajat ovat kokeneita kouluttajia ja coacheja. Catherine, Jean-Francois ja Inge ovat olleet myös mukana Reetan aikaisemmissa Nlp Trainer koulutuksissa, vahvistamassa omalla erityisosaamisellaan koulutuksen tavoitteiden toteutumista. Päivi Rautiainen, Nlp Trainer, on myös Reetan oppilas ja uranuurtaja luovien tapahtumien toteuttaja yli 2000 workshopin ja 20 vuoden kokemuksella.


Inge Konge-Ludviksen, psychotherapist (MPF, EAP), NLP Master Trainer, Family Constallation Trainer Hän on kouluttanut ja valmentanut oman yrityksensa Yes to Life kautta lukusia NLP Trainereita ja terapeutteja.  Inge osuus on 2 päivää, jossa on aiheena Varjot (shadows). Nämä 2 päivää ovat englanniksi ja tarvittaessa Reetta tulkkaa. Harjoitukset kukin tekee luonnollisesti Suomeksi.

Catherine Herrero-Granadel
Catherineis a certified NLP Master trainer, coach, psychotherapist and 5 Rythms Teacher
She was also several years Robert Dilts’ interpreter in France. She has been trained in NLP by Robert Dilts, Judith Delozier and Richard Bandler. She is also trained in hypnosis, Gestalt therapy, somatic approaches and Neuro-emotional integration. Passionate about the human learning and change processes, lifelong student and researcher, the trainings she gives in the corporate world as well as her therapy sessions are innovative and dynamic. Her mission as she sees it in a metaphorical way is to build “sparkling bridges” between people, worlds, disciplines, parts of ourselves. « Build bridges » because to her, congruence, unity and wholeness are the core conditions to a happy life. « Sparkling » because playfulness is for her a key ingredient to sustainable learning and evolution.


Jean- Francois Granadel

Nlp Master Trainer ja Coach,  Consultant, 5 Rythms Teacher, Human Element certified practitioner and a Shiatsu practitioner.
Jean-François´s background is in acting. Actor, theater producer, he directed numerous plays in France and taught acting. He learned with Augusto Boal, Niels Arestrup and other french well known actors and directors. He creates dance performances and improvisations within different groups of artists . As a dancer and performer, he has been trained by Gabrielle Roth, Julyen Hamilton, Andrew Morrish, Janet Amato (BMC), and in Dance New Amsterdam (NYC).He also studied with Robert Dilts and Stephen Gilligan, he is a He uses theater, movement and dance  on a daily basis in corporate trainings to accompany   managers, executives and salespersons in the development of their skills and  of the connection to their inner resources. His universe is a blend of poetry in all its forms, and action. His work a subtle marriage of head, heart, body and spirit.


Jean Francois ja Catherinen 2 päivän osuus embody your vision ja mission on englanniksi ja tarvittaessa Reetta tulkkaa. Tosin tämä on nimensä mukaisesti se osio koulutuksesta, jossa pääosin ilman sanoja sisäistetään myös kehollisesti liikkeen ja muiden toiminnallisten menetelmien kautta visio ja missio – IKIGAI. Tämä on koulutuksen viimeinen osio joka on aina ollut ehken vaikuttavin ja koskettavin osio. Kaikki se tieto, uudet opit ja niiden merkityksellisyys ikään kuin imeytyy sydämeen ja jokaiseen soluun Sinussa ja tulee todeksi. Keho ja mieli toimii yhdessä. Aina.


Päivi Rautiainen

Innoittaja, Expressiv Arts -valmentaja, NLP Trainer ja ratkaisu-ja voimavarakeskeinen valmentaja, Coach. 20-vuotta ja yli 2000 workshoppia luovat vankan ammattitaidon ryhmien ja työyhteisöjen kehittäjänä. Päivin tapa työskennellä on täynnä energiaa, huumoria, nopeaa reagointikykyä ja uskallusta.

 

Päivi on mukana, kun sisästämme oman elämän merkityksellisyyttä, visioita ja missiota maalaamisen avulla. ½ päivää.

 

Inspiraatio
Reetta ammentaa oman inspiraationsa, valmentamisen taidot ja nlp:n menetelmät omasta kouluttaja kokemuksesta (yli 50 pitkää nlp-koulutusta) ja omista syventävistä nlp:n ja coachauksen opinnoista. Hän on toiminut avustavana kouluttajana mm. seuraaville nlp:n, coachauksen ja kouluttamisen huipuille: Robert Dilts &Judith DeLozioer/ NLP Trainer, Steven Gilligan & Robert Dilts/Generative Coaching. Koulutuksessa on mukana oppeja, harjoituksia mm. seuraavista Reetan opinnoista: Genrative Coaching (R.Dilts and S.Gilligan), Tranc Camp (S.Gilligan), Become Eceptional/ London Business School (Dan Cable).


Trainerillä mukana nyt myös kokonaan uusia Reetan luomia Nlp harjoituksia ja meditaatioita, jotka ovat syntyneet vuosien varrella. Egon ja sielun balanssi (harjoitus), Arvolasit (harjoitus), 7 yhteyttä hyvään elämään (harjoitus + meditaatio), Oma hyvä tila (meditaatio), Elämäni puu (meditaatio), 3 voimapaikkaa (harjoitus + meditaatio), Omat rajat (harjoitus + meditaatio).

 

Terveiset kouluttajilta
Me olemme kokenut, monipuolinen ja inspiroiva kouluttaja team! Olemme Sinua varten!

Tuomme koulutukseen kaiken osaamisemme ja tavoitteenamme on tukea Sinua parhaalla mahdollisella tavalla Nlp Trainer matkallasi niissä tavoitteissa, joita Sinulla on. Kaikki kouluttajat löydät sivuilta  https://www.vanhanenreetta.fi/yhteistyokumppanit/

 

Jokaisella kouluttajalla on oma tapansa kouluttaa ja vaikka sisällöt voivat olla samansuuntaisia niin kokemuksesta riippuen jokainen NLP Trainer koulutus on omanlaisensa osallistujien ja kouluttajiensa kokemus ja taitotason mukainen. Tämä koulutus Reetan 7. NLP Trainer ja pohjautuu perinteiseen nlp:n (Richard Bandler & John Grinder) ja toteutetaan Next Generation Nlp:n ja Generative Nlp:n viitekehyksessä (Stephen Gilligan & Robert Dilts).

 

Koulutuspäivät

Yhteensä 21 päivää.

Koulutuksesta 17 päivää on suomeksi ja 4 päivää englanniksi, joka tulkataan tarvittaessa.

 
UUTTA! Nlp- kouluttajaksi aikoville Nlp Trainer Extra, 6 pv, 16.4.-29.5.2022. Hio Nlp- kouluttajataitosi huippuunsa. Saat myös valmiin aloituspaketin ja materiaalit joiden turvin voit luottavaisin mielin aloittaa omat Nlp-koulutuksesi.  
 
Huom! Kaikki Reetan Nlp Trainerin käyneet saavat automaattisesti 300 € alennuksen, niin pitkään kuin paikkoja riittää.  


Kiinnostuitko? Soita ja jutellaan lisää Reetta 050 589 0129

Koulutusohjelman tarkemman sisällön voit tilata sähköpostilla reetta@vanhanenreetta.fi

Koulutuspaikka

Jokitie 9, 00780 Helsinki (Nlp-talo)

Nlp Trainer koulutuspäivät 18.11.21-13.3.22

Aika Sisältö
18-21.11.21 to-su, 4 pv
10-12.12.21 pe-su, 3 pv
7-9.1.22 pe-su, 3 pv
28-30.1.22 pe-su, 3 pv
10-13.2.22 to-su, 4 pv
10-13.3.22 to-su, 4 pv

2.949,96 €
Sis. ALV 24%

Usein kysyttyä

Kysymys?

Vastaus.