Tutustu palveluihin

Palvelut

www.vanhanenreetta.fi

NLP-koulutukset

Neuro viittaa aisteihin ja neurologisiin prosesseihin eli tiedon käsittelyyn.
Linguistic viittaa puhuttuun kieleen, joka vaikuttaa ajatteluumme, käyttäytymiseemme ja puheeseen.
Programming viittaa rakenteisiin ajattelussamme, strategioihin eli ohjelmiin, jotka ovat elämme aikana muotoutuneet joko elämäämme edistäviksi tai estäviksi. Ne ohjelmat, jotka estävät, voidaan nlp-menetelmin muuttaa ja samalla muuttuu elämä, eli se millä miellä elämäämme elämme.

Kaliforniassa 1970-luvulla kehitettyä NLP:tä voisi yksinkertaistaen kuvailla ajattelutekniikaksi, joka pyrkii siihen, että ihminen oppisi tiedostamaan omat ja toisten tavat hahmottaa todellisuutta. NLP on tapa lisätä ymmärrystä itsestään ja ihmisten välillä. NLP tarjoaa konkreettisia välineitä, joilla ihminen pääsee paremmin yhteyteen omien sisäisten toiveidensa ja arvojensa kanssa, sekä käytännön työkaluja vuorovaikutukseen, tavoitteiden saavuttamiseen ja ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen.

NLP-koulutukset ja koulutuspolut on esitelty tarkemmin NLP-sivulla, jolle pääset alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Luennot

Luennoin ja workshoppaan mielelläni mm. NLP:stä, itsensä johtamisesta, motivoinnista, läsnäolon merkityksestä, sujuvasta vuorovaikutukseksesta, tavoitteista, rajoista ja omasta hyvästä tilasta.

Ota askel lähemmäksi omaa hyvää tilaa luentojeni kautta. Kerron oman hyvän tilan merkityksestä vuorovaikutuksessa erityisesti sillon, kun on kyseessä haasteellinen, ongelmallinen tai kompleksinen tilanne. Hyvä tila on merkityksellisin yksittäinen asia, jolla on vaikutusta siihen, miten ihminen pystyy tekemään onnistuneita päätöksiä ja onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla siinä mitä tekee.

Lue lisää luennoista luennot-palvelusivulta.

Lue lisää

Retriitit

Aiempaa kokemusta NLP:stä tai joogasta voi olla, eikä sitä tarvitse olla.

NLP-osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia ja harjoitteet ovat helppoja ja sopivat kaikille. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan. Filosofisesti NLP ja Jooga soveltuvat joustavasti yhteen tosiaan tukien ja syventäen.

Jooga on rauhallista, palauttavaa ja kehon syvempiin kerroksiin vaikuttavaa Yin-joogaa. Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja stressinhallintaa – ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Käytämme hengitys- ja rentoutumistekniikoita, sekä läsnäoloa ja elämän tasapainoa lisääviä harjoituksia.

Retriitin ohjaajina ovat  jo vuosia NLP:tä kouluttanut Senior NLP-kouluttaja ja coach Reetta Vanhanen ja Jooga osuudet ohjaa jooga ohjaaja, health coach Erna Kasterinne

Lue lisää

My Life!

My life! -koulutuksen tarkoitus on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen elämän pariin. Me emme vain piirtele aarrekarttoja jotka nekin on hyvä työväline vaan aloitamme siitä mikä sinulle on elämässä tärkeää. Se mitä todella haluat elämääsi lisää. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea jostain menneestä irti jotta uudelle on tilaa. My Life -koulutuksen tavoite on lisätä hyvin vointia elämässäsi, selkeyttää elämäsi suuntaa ja antaa sinulle työvälineitä saavuttaa se mitä haluat.

Lue lisää