Tutustu palveluihin

Palvelut

www.vanhanenreetta.fi

NLP-koulutukset

Neuro viittaa aisteihin ja neurologisiin prosesseihin eli tiedon käsittelyyn.
Linguistic viittaa puhuttuun kieleen, joka vaikuttaa ajatteluumme, käyttäytymiseemme ja puheeseen.
Programming viittaa rakenteisiin ajattelussamme, strategioihin eli ohjelmiin, jotka ovat elämme aikana muotoutuneet joko elämäämme edistäviksi tai estäviksi. Ne ohjelmat, jotka estävät, voidaan nlp-menetelmin muuttaa ja samalla muuttuu elämä, eli se millä miellä elämäämme elämme.

Kaliforniassa 1970-luvulla kehitettyä NLP:tä voisi yksinkertaistaen kuvailla ajattelutekniikaksi, joka pyrkii siihen, että ihminen oppisi tiedostamaan omat ja toisten tavat hahmottaa todellisuutta. NLP on tapa lisätä ymmärrystä itsestään ja ihmisten välillä. NLP tarjoaa konkreettisia välineitä, joilla ihminen pääsee paremmin yhteyteen omien sisäisten toiveidensa ja arvojensa kanssa, sekä käytännön työkaluja vuorovaikutukseen, tavoitteiden saavuttamiseen ja ihmisten erilaisuuden ymmärtämiseen.

NLP-koulutukset ja koulutuspolut on esitelty tarkemmin NLP-sivulla, jolle pääset alla olevasta linkistä.

Lue lisää

Luennot (aina osittain toiminnallisia)

Tulen mielelläni puhumaan mm. NLP:stä, itsensä johtamisesta, kouluttamisesta ja coachauksesta, motivoinnista, läsnäolon merkityksestä, sujuvasta vuorovaikutukseksesta, tavoitteista, omista rajoista, omasta hyvästä tilasta, keho-mieli yhteydestä,

Ota askel lähemmäksi omaa hyvää tilaa luentojeni kautta. Kerron oman hyvän tilan merkityksestä vuorovaikutuksessa erityisesti sillon, kun on kyseessä haasteellinen, ongelmallinen tai kompleksinen tilanne. Hyvä tila on merkityksellisin yksittäinen asia, jolla on vaikutusta siihen, miten ihminen pystyy tekemään onnistuneita päätöksiä ja onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla siinä mitä tekee.

Lue lisää luennoista luennot-palvelusivulta.

Lue lisää

Retriitit

Aiempaa kokemusta NLP:stä tai tai retriittien aiheista voi olla,  eikä sitä tarvitse olla. Retriitit sopivat kaikille.

NLP-osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia ja harjoitteet ovat helppoja ja sopivat kaikille. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan.

Vuonna 2024 teen 2 retriittiä.
18-23.5. Maalausta ja mielenhallintaa retriitti suuntautuu Gardalle. Majoitus: Villa Arcadioon Johanna Oraksen kanssa.
31.8.-6.9. Omassa voimassa retriitti on Portugalissa, hisroriallisessa Unescon suojelukohteessa Sintrassa- Majoitus: Casa do Valle. yhdessä Miia Meiserin kanssa. Tämän retriitin teemoja ovat: palautuminen, lepo, oman voiman vahvistaminen, keho-mieli yhteys, kehollisuus, hengitys, omien rajojen tunnistaminen, läsnäolo ja  itsemyötätunto. Molemmat retriitit ovat puolihoidolla (aamiainen ja lounas tai illallinen). Molemmissa myös runsas retkiohjelma teeman mukaan. Tilaa tarkempi ohjelma reetta@vanhanenreetta.fi

 

 

Lue lisää

My Life!

My life! -koulutuksen tarkoitus on ohjata Sinua yhä enemmän oman näköisen elämän pariin. Aloitamme siitä mikä sinulle on elämässä tärkeää nyt.  Siitä mitä todella haluat elämääsi lisää. Tunnista mikä Sinua estää ja miten pääset siitä läpi ja eteenpäin. Kenties haluat laskea jostain menneestä irti jotta uudelle on tilaa. My Life -koulutuksen tavoite on lisätä hyvinvointia elämässäsi, selkeyttää elämäsi suuntaa ja antaa sinulle työvälineitä saavuttaa se mitä haluat.

Lue lisää