www.vanhanenreetta.fi

Koulutuskalenteri

Tältä sivulta löydät kaikki tulevat koulutukset. Ilmoittaudu mukaan!

Tasapainoa Mieli ja Keho retriitti/ Happy Hamlet, Ranska, 26.9.-1.10.22

26.9.2022 - 1.10.2022, The Happy Hamlet, Fauroux, Ranska

Tämä Retriitti tehdään yhteistyössä Happy Hamletin kanssa. Lisätietoja paikasta ja retriitistä löydät https://thehappyhamlet.com/en/holidays/retreats/tasapainoa/

Reetta ja Erna ovat ohjanneet  aikaisemmin Tasapainoa-retriittejä Italiassa, Mauritiuksella ja Suomessa vuodesta 2014 alkaen. 

Yhdessä he toteavat että: “Yhteistyömme on ollut enemmän kuin kumpikaan yksin on pystynyt tuottamaan ja olemme iloisia että voimme yhdessä tarjota kokemuksia, jotka lisäävät hyvinvointia ihmisten elämässä.”

Reetta lempeässä ohjauksessa tuhannet ihmiset jo 20 vuoden ajan ovat saaneet kokea mielen työkalujen voiman hyvinvointia lisäävänä tekijänä omassa elämässään. Reetta ohjaa mielen voiman ja työkalujen äärelle harjoitusten, rentoutusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Mielen työskentelyt ovat oivalluttavia ja toiminnallisia. 

Joogaosuudet ohjaa Erna, hän on ohjannut joogaa vuodesta 2005 Useissa eri joogakouluissa ja retriiteissä. Ernan jooga on pääosin rauhallista, restoratiivista (palauttavaa) ja kehon syviin kerroksiin vaikuttavaa Yin-joogaa.  Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja stressinhallintaa – ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille.  

Ryhmään mahtuu mukaan enintään 12 henkilöä. 

Lisätietoja Reetalta ja lopullinen ilmoittautuminen Happy Hamletin sivujen kautta.


Koulutuspaikka

The Happy Hamlet, Fauroux, Ranska

Nlp Master Practitioner 17. 16 + 1 pv, Helsinki

18.3.2022 - 19.6.2022, Helsinki
Koulutuksen aikana kertaamme jo opittua ja palautamme mieliin Praccärillä käytyjä asioita uusin harjoituksin.  
Ihmisten kokemus Masterista on usein,  että nyt mentiin syvemmälle, ja sen huomaa myös näin kouluttajan näkökulmasta. 
Vahvistamme koko koulutuksen ajan omaa hyvää tilaa  ja se mahdollistaa entistä syvemmän yhteyden itseen, omiin toiveisiin ja unelmiin myös siitä mitä todella haluat elämääsi. Se mahdollistaa rohkeuden ja uskalluksen niihin muutoksiin mitä elämässäsi toivot. 
Kun on yhteydessä itseensä syvällä tasolla on entistä helpompi tietää mitä haluaa ja mitä ei.
Kaikki lähtee omien arvojen tunnistamisesta. Tutkimme niitä monella tasolla kognitiivisesti, mielikuvissa ja tunnekokemuksina. Kun tietää kuka olen, mikä on minulle tärkeää ja merkityksellistä on entistä helpompi sanoa tarvittaessa kyllä ja ei. Omien rajojen tunnistaminen, niiden vahvistaminen ja eheyttäminen vahvistuu oman hyvän tilan kautta (C.O.A.C.H-tila) jota vahvistetaan koulutuksessa, niin tietoisesti harjoittelemalla, kuin meditatiivisesti rentoutuksissa. 

NLP kehittyy koko ajan vastamaan myös niihin tarpeisiin mitä nykyinen hektinenkin elämä kaipaa. Ei ole sattumaa, että tietoinen hyväksyvä läsnäolo ja myötätuntoinen suhtautuminen itseen on osa nykypäivän NLP:tä. Ihmisillä on kaipuu tulla nähdyksi kuulluiksi ja hyväksytyiksi aitoina itsenään.  On ollut ilo olla mukana kasvamassa kouluttajana, niin Robert Diltsin, Judith DeLozierin, kuin Stephen Gilligan koulutuksissa. Koen että näin voin yhä enemmän olla sen palveluksessa mitä ihmiset tulevat hakemaan koulutuksiini. Jos niin päätät, olet lämpimästi tervetullut mukaan tälle matkalle itseesi oppimaan lisää taitoja joilla voit parantaa vuorovaikutussuhteitasi ja elää yhä enemmän oman näköistä ja oloista elämää. 

Koulutuspäivät: 18.3. - 19.6. 2022, 16 pv + 1 päivä noin 4 kk päästä koulutuksen loputtua. Tämä sovitaan yhdessä kun ensimmäisen kerran tapaamme. Tämä on kertaus-/ "Mitä kuuluu nyt päivä" johon valikoituu 2 aihetta/ harjoitusta sen mukaan mikä silloin tarve ja toive. Tämä päivä on vapaaehtoinen. Sertifikaatti ei edellytä osallistumista tähän päivään. 

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-17:00

Koulutuspäivän rakenne.
Aamun meditatiivinen läsnäolonharjoitus (Reetta ohjaa koko ryhmälle). 
Viikonlopun aiheet/ teemat. 
Alustus teemoihin/ Kertaus. Ryhmän reflektointi.
Käytännössä Reetta alustaa jokaisen aiheen ja tekee demon (Reetta ohjaa aiheeseen liittyvän harjoituksen jonkun ryhmäläisen kanssa koko ryhmän seuratessa), jonka jälkeen jokainen tekee harjoituksen parin kanssa (Joskus 3-4 hengen ryhmissä). Demon jälkeen harjoituksen yksityiskohdat kerrataan (kuva fläpillä ja jokainen harjoitus/prosessi  on myös tekstinä koulutuskansiossa) 
Koulutuspäivässä on aina 2 harjoitusta + pieniä läsnäolon harjoitteita +  ryhmädynämiikkaa ja luottamuksellisuutta lisääviä ja positiivia oppimiskokemuksia aktivoivia toiminnallisia harjoitteita. 

Jokaisen lähijakson lopussa on reflektointi päivästä ja omista kokemuksista, tilaa tarkennuksille ja uuden oppimiselle, sekä rentoutus ja vapaaehtoinen oma oppimispäiväkirja. 

Koulutus viikonloppujen sisällöt vaihtelevat jonkun verran kunkin ryhmän mukaan. 

Koulutus on dialoginen prosessi jossa apuna käytetään erilaisia toiminnallisia menetelmiä, musiikkia ja liikettä.  Reetan ote on coachaava, läsnäoleva,  inhimillinen ja kunkin identiteettiä ja tavoitteita tukeva ja kannustava.  

Elämä on tässä ja nyt. Olet arvokas ja riität juuri sellaisena kuin olet. Tervetuloa! Tälle matkalle mahtuu mukaan 20 henkilöä. Ilmoittautuminen on alkanut.

Apukouluttajien paikat täynnä.  

Kouluttajana: Reetta Vanhanen
Reetta on kouluttanut tuhansia ihmisiä omissa koulutusryhmissään (32  Practitioner-koulutusta, 16 NLP Master Practitioner koulutusta ja 6 Trainer-koulutusta) ja kouluttanut myös lukuisia Nlp ja muita kouluttajia.

Palautteita Reetasta kouluttajana

Katso kuvia koulutuksista ja materiaaleista


Koulutuspaikka

Nlp-Talo, Jokitie 19, 00780 Helsinki

Koulutuspäivät 2022

Aika Sisältö
18-20.3. pe-su, 3 pv
1-3.4. pe-su, 3 pv
23-24.4. pe-su, 3 pv
7-8.5. la-su, 2 pv
21-22.5. la-su, 2 pv
17-19.6. pe-su, 3 pv

1.599,60 € sis alv 24%

1.599,60 €
sis 24%

Nlp Trainer 7. 21 pv, 18.11.2021-13.3.2022, Helsinki

18.11.2021 09.00 - 13.3.2022, Helsinki

IKIGAI - Olemisen ja elämän tarkoitus

Japanilaisten Ikigai tulee sanoista IKI – Elämä ja GAI – Arvokasta, merkityksellistä ja omien toiveiden ja tavoitteiden toteutumista. Meillä jokaisella on oma ikigai.

 

Koulutus lähtee liikkeelle kunkin omista toiveista ja siihen miten parhaalla mahdollisella tavalla elät täyttä ja hyvää oman näköistä elämää (visio ja missio), niin henkilökohtaisesti, kuin omalla urallasi.  Koulutuksen lopussa ymmärrät Ikigain voiman ja merkityksen elämässäsi (Ikigai = olemisen ja elämän tarkoitus). Oman elämän visio ja missio on kuin pohja kaikelle mitä teet ja koko koulutus rakentuu tälle pohjalle.

 

Koulutuksen tavoitteita
Syventää, laajentaa ja hioa kaikkia jo opittuja nlp-taitoja. Yhdeltä osaltaan koulutus on myös esiintymisen, esittämisen ja kouluttamisen koulutus, joka keskittyy hiomaan näihin liittyviä taitoja oman kokemuksen kautta. Tämä on myös vakuuttavan, vaikuttavan ja merkityksellisen esiintymisen koulutus ”Kokki-Koulu”. Ja kaiken ytimessä on yhä syvempi yhteys itseen, muihin ja maailmaan. IKIGAI.

 

Sinun tärkein tehtäväsi on pitää kanavasi auki

Viesti, jota myös haluan ihmisille välittää, se on se, että pidä kanavasi egon (kunnianhimo) ja sielun (autenttinen minuus) välillä auki, jotta Sinun elämänvirta ja energia (=karisma) pääsee kauttasi tähän maailmaan ja voit kukoistaa ja loistaa. Kunnianhimo toteuttaa toiveet ja energia niihin tulee syvemmältä Sinusta. Tuo energia kuljettaa toiveesi ja tavoitteesi malliin. Jos kanavasi on kiinni se autenttinen energia (karisma) jonka kanssa olet syntynyt, ei pääse tähän maailmaan. Se ei pääse tähän maailmaan kenenkään muun kautta.

 

Kenelle?

Nlp Trainer on suunnattu Nlp Practitioner  ja – Nlp Master Practitioner- koulutuksen  käyneille. Edellä mainituista koulutuksista voi olla paljonkin aikaa. Sillä ei ole väliä missä päin maailmaa olet ko. koulutukset suorittanut ja kuka on ollut kouluttajasi. Koulutus soveltuu myös, jos olet jo käynyt NLP Trainerin jossain päin maailmaa ja haluat nyt syventää oppimaasi näiden kokeneiden kouluttajien kanssa.

 

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita henkilökohtaisesta kasvusta ja itsetuntemuksesta riippumatta siitä mitä ammattikuntaa edustat. Tavoitteemme on se mitä teet ja olet, on koskettavaa, vakuuttavaa, vaikuttavaa ja merkityksellistä niin itsellesi kuin niille, joiden kanssa olet tekemisissä.

 

Koulutus on Sinulle, joka haluat tulla taitavaksi siinä mitä teet ja haluat löytää yhä enemmän omat innostuksen ja inspiraation lähteet ja sen, miten Sinusta tuli Sinä ja mihin haluat sydämenlyöntisi tällä pallolla käyttää (visio & missio). 
Koulutus on Sinulle, joka haluat oppia lisää nlp:stä ja itsestäsi, muista ja maailmasta.
Koulutus on Sinulle, joka haluat oppia lisää vaikuttavasta vuorovaikutuksesta ja vakuuttavasta ja merkityksellisestä ja esittämisestä ja esiintymisestä.

 

Kouluttajat

Pääkouluttaja: Reetta Vanhanen, Global Nlp Master Trainer, Generative coach, Advanced Practitioner of generative change, Skeematerapeutti

 

Koulutuksessa on mukana Reetan kouluttaja kollegoita, joiden kanssa hän on opiskellut yhdessä USA:ssa ja Englannissa. Kaikki kouluttajat ovat kokeneita kouluttajia ja coacheja. Catherine, Jean-Francois ja Inge ovat olleet myös mukana Reetan aikaisemmissa Nlp Trainer koulutuksissa, vahvistamassa omalla erityisosaamisellaan koulutuksen tavoitteiden toteutumista. Päivi Rautiainen, Nlp Trainer, on myös Reetan oppilas ja uranuurtaja luovien tapahtumien toteuttaja yli 2000 workshopin ja 20 vuoden kokemuksella.


Inge Konge-Ludviksen, psychotherapist (MPF, EAP), NLP Master Trainer, Family Constallation Trainer Hän on kouluttanut ja valmentanut oman yrityksensa Yes to Life kautta lukusia NLP Trainereita ja terapeutteja.  Inge osuus on 2 päivää, jossa on aiheena Varjot (shadows). Nämä 2 päivää ovat englanniksi ja tarvittaessa Reetta tulkkaa. Harjoitukset kukin tekee luonnollisesti Suomeksi.

Catherine Herrero-Granadel
Catherineis a certified NLP Master trainer, coach, psychotherapist and 5 Rythms Teacher
She was also several years Robert Dilts’ interpreter in France. She has been trained in NLP by Robert Dilts, Judith Delozier and Richard Bandler. She is also trained in hypnosis, Gestalt therapy, somatic approaches and Neuro-emotional integration. Passionate about the human learning and change processes, lifelong student and researcher, the trainings she gives in the corporate world as well as her therapy sessions are innovative and dynamic. Her mission as she sees it in a metaphorical way is to build “sparkling bridges” between people, worlds, disciplines, parts of ourselves. « Build bridges » because to her, congruence, unity and wholeness are the core conditions to a happy life. « Sparkling » because playfulness is for her a key ingredient to sustainable learning and evolution.


Jean- Francois Granadel

Nlp Master Trainer ja Coach,  Consultant, 5 Rythms Teacher, Human Element certified practitioner and a Shiatsu practitioner.
Jean-François´s background is in acting. Actor, theater producer, he directed numerous plays in France and taught acting. He learned with Augusto Boal, Niels Arestrup and other french well known actors and directors. He creates dance performances and improvisations within different groups of artists . As a dancer and performer, he has been trained by Gabrielle Roth, Julyen Hamilton, Andrew Morrish, Janet Amato (BMC), and in Dance New Amsterdam (NYC).He also studied with Robert Dilts and Stephen Gilligan, he is a He uses theater, movement and dance  on a daily basis in corporate trainings to accompany   managers, executives and salespersons in the development of their skills and  of the connection to their inner resources. His universe is a blend of poetry in all its forms, and action. His work a subtle marriage of head, heart, body and spirit.


Jean Francois ja Catherinen 2 päivän osuus embody your vision ja mission on englanniksi ja tarvittaessa Reetta tulkkaa. Tosin tämä on nimensä mukaisesti se osio koulutuksesta, jossa pääosin ilman sanoja sisäistetään myös kehollisesti liikkeen ja muiden toiminnallisten menetelmien kautta visio ja missio – IKIGAI. Tämä on koulutuksen viimeinen osio joka on aina ollut ehken vaikuttavin ja koskettavin osio. Kaikki se tieto, uudet opit ja niiden merkityksellisyys ikään kuin imeytyy sydämeen ja jokaiseen soluun Sinussa ja tulee todeksi. Keho ja mieli toimii yhdessä. Aina.


Päivi Rautiainen

Innoittaja, Expressiv Arts -valmentaja, NLP Trainer ja ratkaisu-ja voimavarakeskeinen valmentaja, Coach. 20-vuotta ja yli 2000 workshoppia luovat vankan ammattitaidon ryhmien ja työyhteisöjen kehittäjänä. Päivin tapa työskennellä on täynnä energiaa, huumoria, nopeaa reagointikykyä ja uskallusta.

 

Päivi on mukana, kun sisästämme oman elämän merkityksellisyyttä, visioita ja missiota maalaamisen avulla. ½ päivää.

 

Inspiraatio
Reetta ammentaa oman inspiraationsa, valmentamisen taidot ja nlp:n menetelmät omasta kouluttaja kokemuksesta (yli 50 pitkää nlp-koulutusta) ja omista syventävistä nlp:n ja coachauksen opinnoista. Hän on toiminut avustavana kouluttajana mm. seuraaville nlp:n, coachauksen ja kouluttamisen huipuille: Robert Dilts &Judith DeLozioer/ NLP Trainer, Steven Gilligan & Robert Dilts/Generative Coaching. Koulutuksessa on mukana oppeja, harjoituksia mm. seuraavista Reetan opinnoista: Genrative Coaching (R.Dilts and S.Gilligan), Tranc Camp (S.Gilligan), Become Eceptional/ London Business School (Dan Cable).


Trainerillä mukana nyt myös kokonaan uusia Reetan luomia Nlp harjoituksia ja meditaatioita, jotka ovat syntyneet vuosien varrella. Egon ja sielun balanssi (harjoitus), Arvolasit (harjoitus), 7 yhteyttä hyvään elämään (harjoitus + meditaatio), Oma hyvä tila (meditaatio), Elämäni puu (meditaatio), 3 voimapaikkaa (harjoitus + meditaatio), Omat rajat (harjoitus + meditaatio).

 

Terveiset kouluttajilta
Me olemme kokenut, monipuolinen ja inspiroiva kouluttaja team! Olemme Sinua varten!

Tuomme koulutukseen kaiken osaamisemme ja tavoitteenamme on tukea Sinua parhaalla mahdollisella tavalla Nlp Trainer matkallasi niissä tavoitteissa, joita Sinulla on. Kaikki kouluttajat löydät sivuilta  https://www.vanhanenreetta.fi/yhteistyokumppanit/

 

Jokaisella kouluttajalla on oma tapansa kouluttaa ja vaikka sisällöt voivat olla samansuuntaisia niin kokemuksesta riippuen jokainen NLP Trainer koulutus on omanlaisensa osallistujien ja kouluttajiensa kokemus ja taitotason mukainen. Tämä koulutus Reetan 7. NLP Trainer ja pohjautuu perinteiseen nlp:n (Richard Bandler & John Grinder) ja toteutetaan Next Generation Nlp:n ja Generative Nlp:n viitekehyksessä (Stephen Gilligan & Robert Dilts).

 

Koulutuspäivät

Yhteensä 21 päivää.

Koulutuksesta 17 päivää on suomeksi ja 4 päivää englanniksi, joka tulkataan tarvittaessa.

 
UUTTA! Nlp- kouluttajaksi aikoville Nlp Trainer Extra, 6 pv, 16.4.-29.5.2022. Hio Nlp- kouluttajataitosi huippuunsa. Saat myös valmiin aloituspaketin ja materiaalit joiden turvin voit luottavaisin mielin aloittaa omat Nlp-koulutuksesi.  
 
Huom! Kaikki Reetan Nlp Trainerin käyneet saavat automaattisesti 300 € alennuksen, niin pitkään kuin paikkoja riittää.  


Kiinnostuitko? Soita ja jutellaan lisää Reetta 050 589 0129

Koulutusohjelman tarkemman sisällön voit tilata sähköpostilla reetta@vanhanenreetta.fi

Koulutuspaikka

Jokitie 9, 00780 Helsinki (Nlp-talo)

Nlp Trainer koulutuspäivät 18.11.21-13.3.22

Aika Sisältö
18-21.11.21 to-su, 4 pv
10-12.12.21 pe-su, 3 pv
7-9.1.22 pe-su, 3 pv
28-30.1.22 pe-su, 3 pv
10-13.2.22 to-su, 4 pv
10-13.3.22 to-su, 4 pv

2.949,96 €
Sis. ALV 24%

NLP Trainer Extra - NLP- kouluttajaksi aikoville, 6 pv, Helsinki

29.4.2022 - 29.5.2022, Helsinki

Tämä koulutus on Sinulle jolla on toive tai tavoite joskus itse kouluttaa Nlp:tä. 

Koulutus tähtää ammattimaiseen Nlp:n kouluttamiseen ja on ainoa laatuaan Suomessa.

Tässä 6 päivän intensiivi koulutuksessa käydään läpi kaikki Nlp Practitioner koulutuksen 7 modulia/ 16 päivää ja niiden sisällöt ja rakenne. 

Keskitymme NLP Practitioner koulutuksen sisältöön ja sen aiheisiin tavalla joka tekee Sinusta kouluttajan jonka koulutuksiin halutaan tulla läheltä ja kaukaa. 

Asiat harjoitellaan "a-ö:n". Luista lihaksiin ja sydämeen. Uskon että haluat olla vakuuttava ja vaikuttava Nlp kouluttaja ja luoda merkityksellisiä koulutuksia. 


Tässä koulutuksessa...
Opit rakentamaan sen tärkeimmän eli Nlp Practitioner koulutuksen  fieldin joka on psykologisesti turvallinen, tukee kunkin ainutlaatuista tapaa oppia ja on inspiroiva. 
Opit freimaamaan ja taas uudelleen freimaamaan Nlp Practitionerin aiheet ja aihealueet tavalla, joka mahdollistaa koulutukseesi osallistujan oppimisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Opit rakentamaan Nlp Practitioner koulutuksen kokonaisuuden, jossa  kaikki osa-alueet ovat mukana.  

Opit ohjaamaan koulutuksen merkityksellisyyden tasoille.
Opit herättämään osallistujien kiinnostuksen osallistumaan aktiivisesti demoihin.
Opit tekemään demot ja olemaan joustava (ihminen edellä) tekniikasta luopumatta.
Opit ohjaamaan harjoitukset koko ryhmälle.
Opit aktivoimaan positiiviset oppimiskokemukset. 
Opit kannattelemaan hankalia tunteita (omia ja ryhmän), asian ja prosessin. 

Opit rakentamaan mielen avaavia looppeja.
Opit luomaan positiivisen transsin koulutuksen tueksi. 
Opit yhä enemmän luottamaan omaan voimaan ja olemaan autenttinen Sinä myös omassa kouluttaja roolissasi. 

  • Saat käyttöösi valmiin päivä kohtaisen rakenne kartan joka sisältää aiheet, harjoitukset,  ohjeistukset ja step by step oppimistavoitteet ja niiden taustalla vaikuttavat tavoitteet. Sisältää fieldin rakentamiseen tarvittavan osion. 
  • Saat käyttöösi vinkit musiikista, videoista ja rentoutuksista
  • Saat koulutuksessa käytettävät asian kiteyttävät fläpit, joita voit käyttää asioiden havainnollistamiseksi.
  • Saat Merkityksellisiä kohtaamisia kortit joissa on lisäharjoituksia joiden avulla voit rakentaa koulutukseen fieldiä ja merkityksellisiä kohtaamisia. 
  • Saat kirjalliset sanoitukset mm. C.O.A.C.H tilaan ja muihin aloitus ja lopetus meditaatioihin ja rentoutuksiin
  • Saat  valmiin koulutusmateriaalin harjoituksineen, 250 sivua (word docs). 
  • Saat myös käyttöösi NLP basic kortit  joissa on kiteytettynä Nlp Practitioner koulutuksen aiheet ja harjoitukset. 
  • Saat koulutuksen jälkeen 2 x 2h sparraus tapaamista Reetan kanssa.
  • Saat myös mahdollisuuden tulla seuraamaan (mallittamaan) yhden päivän ajaksi Reetan työskentelyä omien oppilaidensa kanssa.  

Koulutus sisältää myös 1/2 päivän osion: myynti ja markkinointi. Ja paljon hyviä käytäntöjä joita voit soveltaa omaan liiketoimintaasi. Kuinka monta asiakasta tarvitset että tämän koulutuksesi kulut on katettu?
Kuinka paljon asiakkaita tarvitset että kaikki koulutukseen liittyvät kulut on katettu?
Kuinka paljon asiakkaita ja liikevaihtoa tarvitset että siitä jää sinulle kunnon "palkka"? Kuinka paljon on mahdollista ansaita niin että liiketoimintasi on kannattavaa kaikilla mittareilla?
Kuinka paljon liikevaihtoa tarvitset että menestyt, voit hyvin ja säteilet ja olet omien oppiesi kävelevä esimerkki? 

Tähän koulutukseen olen tuottanut kai
ken  sen osaamisen mitä olen vuosien saatossa hankkinut oman kokemuksen kautta (yli 50 pitkää nlp koulutusta ja omien syventävien lisäopintojen kautta saatu ammattitaito) saadut vinkit ja huomioit joiden avulla voit entistä paremmin onnistua pitämään merkityksellisiä koulutuksia jotka kutsuvat ihmisiä osallistumaan juuri Sinun koulutuksiin. Voit luottavaisemmin lähteä rakentamaan ja vahvistamaan omaa Nlp-kouluttaja imagoasi. 

Voit osallistua koulutukseen kun olet suorittanut jossain päin maailmaa NLP Trainer koulutuksen 

Koulutuksen käytyäsi saat nimesi  sertifioitujen kouluttajien listaan  Reetan nettisivuille ja halutessasi Nlp Practitioner koulutuksesi lisätään Reetan koulutuskalenteriin, FB tapahtumiin ja Instaan. 
Koulutuksen minimi osallistujamäärä on 12 henkilöä ja maksimi 16 henkilöä.
13.7.21 - 5 paikkaa jäljellä.

Hyvä kiertää, Rakkaudella Reetta

Hinta 2.300 €. + alv 24%

Koulutuspaikka

Jokitie 19, 00780 Helsinki

Koulutuspäivät

Aika Sisältö
29-30.4. pe-la, 2 pv
14-15.5. la-su, 2 pv
28-29.5. la-su, 2 pv

2.300 €
+ alv 24%