www.vanhanenreetta.fi

Koulutuskalenteri

Tältä sivulta löydät kaikki tulevat koulutukset. Ilmoittaudu mukaan!

Retriitti: Omassa Voimassa! Portugal, Sintra/ Casa do Valle 31.8-6.9.24/ Reetta ja Miia Meiseri

31.8.2024 - 6.9.2024, Portugal, Sintra

Matkan päämääränä on omassa itsessä ja kehossa viihtyminen, oma voima ja oman näköinen elämä. Irtaantuminen arjesta ja ohjattu työskentely tukevat tutkan kääntämistä itseen, omien tunteiden ja tarpeiden äärelle. Miten voin, mitä tarvitsen, mitä haluan juuri nyt ja mistä on kenties aika luopua ja päästää irti?

Luomme yhteyttä omaan kehoon lempeästi liikkuen ja erilaisilla keho-mieli yhteys harjoituksilla. Kuulostelemme viisaan kehomme viestejä ja ravitsemme itseämme hoivalla sekä myötätunnolla. Tutkailemme hengitystä, sen mahdollisia esteitä ja houkuttelemme hengitystä entisestään vapautumaan ja virtaamaan.


31.8.-6.9.2024 Retriitin ohjaajina ovat Miia Meiseri ja Reetta Vanhanen.

Miia on lämmin ja läsnäoleva toimintaterapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja, joka uskoo, että jokainen ihminen on loputon mahdollisuus. Miialla on pitkä kokemus tietoisen läsnäolon ja kehollisuuden parissa työskentelystä, sekä omassa elämässä, että ammatillisesti. Miia hyödyntää kouluttajana mm. psykofyysisen hengityskoulun oppeja, neuroanatomian- ja fysiologian lainalaisuuksia, polyvagaalista teoriaa sekä erilaisia tietoisuustaitoja vahvistavia menetelmiä (mm. hyväksymis- ja omistautumisterapia, mindfulness).

 

"Kiitos ihanasta, kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta viikonlopusta. Tästä on hyväjatkaa arjen pariin, lempeyttä itseä ja ympäristöä kohtaan tiedostavammin tuntien." - Paula. Lisää Miiasta ja palautteita  miiameiseri.fi 

 

Reetalla on pitkä kokemus kouluttajana, coachina ja ratkaisukeskeisenä terapeuttina ja retriittien (Suomessa ja ulkomailla) ohjaajana. Tämä on Reetan 15:sta retriitti. 

"Olin retriitissä, jossa Reetta oli yhtenä ohjaajana. Koskaan en ole ketään kuunnellut yhtä tarkasti kuin Reettaa! Reetan ääni ja sanat veivät ykköspaikan hypnoottisin ääni kategoriassa." - Pia

"Reetan läsnäolon, kohtaamisen ja sallivuuden taito on jotain käsittämättömän upeaa. Sitä ei voi kirjasta oppia, se vie koulutuksen ajatukset yksilön ytimeen. Lämmöllä ja ilolla, omaan kokemukseen pohjautuen suosittelen Reettaa." - Sanna 


Lisää palautteita Reetan työskentelystä löydät mm FB sivuilta Reetta Vanhanen Oy-koulutus, generative coaching, terapia, nlp @reettakouluttaa arvosteluista tai LinkedIn Reetta Vanhanen  


Päiväkohtainen ohjelma, varattavat huoneet ja hintatiedot löytyvät tästä alta. 


Ohjelma on myös ladattavissa PDF-muodossa tästä.


Retriitiin mahtuu mukaan 18 osallistujaa. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. 


Tervetuloa mukaan!

 Koulutuspaikka

Casa Do Valle

Retriitti: Omassa voimassa 31.8.-6.9.2024

Aika Sisältö
31.8.-6.9.2024, 6 vrk Casa Do Valle, Sintra, Portugal Omassa Voimassa retriitti puolihoidolla ja monipuolisella ohjelmalla.
Lentoaikataulu 31.8.-6.9.2024 Meno: 31.8. AY1739 Helsinki – Lissabon , 12.50-15.40 (4h 50 min) Paluu: 6.9. AY1740 Lissabon – Helsinki, 16.35-23.15 (4 h 40 min)
31.8. lauantai Klo 15.40 saapuminen Lissabonin lentokentälle. Kuljettaja vastassa kentällä ja matka jatkuu Casa do Valleen. Matka kestää noin 40 min. Hinta n. 10 €/henkilö (maksetaan paikan päällä). Lentokentältä kannattaa napata joku pikku purtava mukaan. Noin klo 17 saapuminen Casa Do Valleen, majoittuminen. Tervetulojuomat ja pientä suolaista. Klo 18.-19.30 retriitin avaus/tutustuminen & maadoittava harjoitus, Miia ja Reetta Klo 19.30 tervetuloillallinen, Casa do Valle. Sintran vanhakaupunki on aivan ”nurkan takana” majoitus kohteestamme Casa do Vallesta. Rua da Paderna n 5, 2710-604, Sintra. Tarjolla on ”herkkuja” kaikille aisteille.
1.9. sunnuntai Klo 8-9 aamiainen Casa do Valle. Klo 9-12 yhteistä työskentelyä, Miia ja Reetta. Klö 12-13 omaa aikaa. Aikoja henkilökohtaiseen äänimaljarentoutukseen. Klo 13-14 lounas Casa do Valle. Klo 14-16 omaa aikaa. Aikoja henkilökohtaiseen äänimaljarentoutukseen. Klo 16-18 yhteistä työskentelyä, Reetta ja Miia. Klo 18 lähtö yhteiselle illalliselle. Kävellen n.10 min/suunta. Klo 19 illallinen
2.9. maanantai Klo 8-9 aamiainen Casa do Valle. Klo 9-11.30 yhteistä työskentelyä, Reetta & Miia. Klo 12-16 lähdemme pikkubussilla puistoalueelle ja vierailemme Palace of Penassa. Syömme picnic-lounaan puistossa. Paluumatka kävellen puistojen halki ja hotellille saavumme n. klo 16. Klo 16.30-17.15 yhteinen äänimalja rentoutus koko ryhmälle. Klo 17.15-18 omaa aikaa. Klo 18-19 yhteistä työskentelyä, Reetta ja Miia. Klo 19.30 illallinen Casa do Valle.
3.9. tiistai Klo 8-9 aamiainen Casa do Valle Klo 9.30 lähtö meren rannalle pikku bussilla. Klo 10-11.30 Chi Kung (Qigong) on kiinalaista alkuperää oleva liikemeditaatio, jonka tavoitteena on ymmärtää, käyttää ja optimoida ihmiskehon energiajärjestelmää liikkeen, hengityksen ja visualisoinnin avulla. Klo 11.3-13 vapaata. Klo 13-14.30 lounas. Klo 15 lähtö rannalta hotellille pikkubussilla. Klo 16.30-18.30 yhteistä työskentelyä Reetta & Miia. Loppuilta vapaata ja illalliset kylillä oma maun mukaan (omakustanteinen).
4.9. keskiviikko Klo 7-8 Miian lempeää kehon avaamista ja hengitysharkkaa. Klo 8-9 aamiainen Caso do Valle. Klo 9-12 yhteistä työskentelyä Reetta & Miia. Klo 12-18. omaa aikaa sis. lounas kylillä (oma kustanteinen). Klo 18-19 rentoutus ja fiilarit. Klo 19.00 yhteinen illallinen kylillä
5.9. torstai Klo 7-8 Reetan lempeä aamuherätys ja ohjattu meditaatio omaan voimaan. Klo 8-9 aamiainen Casa do Valle Klo 9-12 yhteistä työskentelyä Reetta & Miia. Klo 12-19 omaa aikaa. Lounas kylillä (oma kustanteinen). Halukkaille viinitilaretki lisämaksusta 60 €/hlö, min 6 hlöä, varaukset etukäteen ja maksu paikanpäällä. Klo 19.00 yhteinen jäähyväisillallinen Casa do Valle.
6.9. perjantai Klo 8-9 aamiainen + huoneiden luovutus. 9-12 Miia & Reetta Omassa voimassa retriitin lopetus ja tunnelmat kunnes taas tavataan Klo 12-13 Lounas Casa do Valle Klo 13.30 lähtö kentälle. Klo 14.30 saapuminen lentokentälle. Klo 16.35 paluulento. Klo 23.15 saapuminen Helsinkiin.
Sintrasta... Portugalin länsirannikolla, lähellä Lissabonia sijaitseva Sintra on tunnettu satumaisista palatseistaan ja linnoistaan. Sintran historiallinen kulttuurimaisema onkin ollut UNESCO:n maailmanperintökohde jo vuodesta 1995 lähtien.Metsäisen Sintra-vuoriston rinteillä kohoaa useita majesteettisia palatseja, kuten värikäs Palácio da Pena. Penan kansallinen palatsi on kuin pyhä jalokivi, joka kruunaa Serra de Sintran. Ympäröivä puisto, sopusoinnussa palatsin keijumaisen luonteen kanssa, herättää mysteerin ja löydön tunteita. Sen kulmissa silmät katoavat viehätysvoimasta. Palatsin värikkäät sävyt, romantiikan korkein edustaja Portugalissa ja D. Fernando II:n, kuningas-taiteilijan ikuinen työ, avaavat ovia kaikkien sinne saapuvien mielikuvitukseen ja loputtomat vihreän sävyt, jotka maalaavat ympäröivää puistoa muodostavat idyllisen asetelman, usein Sintran vuorille ominaisen sumun verhon alla. Kuin suoraan sadusta, tämä paikka saa unelmoimaan jokaisen ohikulkijoiden sukupolven ja häikäisemään sen.
Ääniterapia/ hieronta tiibettiläisillä kulhoilla Ääniterapia/hieronta tiibetiläisillä kulhoilla – Ääniterapia rentouttaa ja vapauttaa jännitystiloja. Ääniaallot tuottavat lempeitä, rytmisiä pulsaatioita, jotka kulkeutuvat kehon läpi, hieroen soluja ja hermostoa rauhoittaen. Vapaa-aikoihin jokainen voi varata henkilökohtaisen äänimalja rentoutuksen (sis. hintaan).
Chi Kung (Qigong) Chi Kung (Qigong) on kiinalaista alkuperää oleva liikemeditaatio, jonka tavoitteena on ymmärtää, käyttää ja optimoida ihmiskehon energiajärjestelmää liikkeen, hengityksen ja visualisoinnin avulla.
HINNAT/ retriitin majoitus, ateriat & ohjelma STANDART HUONE • 1 hengen huone 1804 €/ hlö • Naispaikka 2 hengen huoneessa 796 €/ hlö. Jos Sinulla on mukana ystävä, jonka kanssa haluat majoittua samaan huoneeseen, niin ilmoita hänen nimensä, ja yhteystiedot oman ilmoittautumisen yhteydessä. Muutoin valitsemme Sinulle huonekaverin ryhmän osallistujista. SUPERIOR HUONE • 1 hengen huone 1246 €/ hlö • Naispaikka 2 hengen huoneessa 874 €/hlö. Jos Sinulla on mukana ystävä, jonka kanssa haluat majoittua samaan huoneeseen, niin ilmoita hänen nimensä ja yhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Muutoin valitsemme Sinulle huonekaverin ryhmän osallistujista. • 3 hengen huoneessa 808 €/hlö. Tämän huonetyyppi myydään vain 3:n porukalle, joka ilmoittautuu samaan aikaan. Mainitse varauksen yhhteysessä ystäviesi nimet ja yhteystiedot. Hintoihin sisältyy: Kaikki matkaohjelmassa mainitut palvelut ja ateriat, ellei toisin mainita. (jos palvelu ei kuulu hintaan se on mainittu omakustanteinen).
HINTA/ Retriitin ohjaukset Miia &Reetta Hinta: 700 €/ hlö
LENNOT Huomioitavaa: Hintaan ei sisälly lennot. Kukin varaa omat lennot omatoimisesti. Laita viestiä, jos haluat apuja lennon varaamisessa. Huomioitahan, että lentokenttäkuljetukset menossa ja paluussa on varattu yllä olevien lentoihin. Jos saavut muilla lennoilla, on lentokenttäkuljetukset omakustanteisia. Alla olevat lentohinnat pohjautuvat 26.11.2023 tietoihin Finnairin sivuilla. Huomioitahan, että mitä lähempänä lähtöpäivää varaat lentosi, sitä korkeampi hinta yleensä on. Pidätämme oikeuden hintojen ja tuotteiden muutoksiin. Economy Super Light meno/paluu 318,30€ sis. käsimatkatavaran 8kg, joka mahtuu istuimen alle, ei lipunmuutosoikeutta eikäi takaisin maksuja. Economy Classic 388,30 € . Lipunmuutokset sallittu, sis. käsimatkatavarat yht. 8 kg:1 pieni laukku (mahtuu istuimen alle), 1 käsimatkatavara (mahtuu ylälokeroon), 1 ruumaan menevä matkatavara 23 kg. Ei takaisin maksuja.
RETRIITIN KOKONAISUUS KOOSTUU * majoitus, puolihoito ja matkaohjelmassa mainitut palvelu valitsemassasi huonetyypissä esim. naispaikka standart huoneessa 796 €. • retriitin ohjaus Miia ja Reetta 700 €. • Lennot valitsemassasi lentoluokassa. Esim. Economy Classic 388,30 € (huom! hinta pohjautuu 26.11.23 voimassa oleviin hintoihin). YHTEENSÄ: 1884,30 € / henkilö. HUOM! Tämä on esimerkkihinta. Lopullinen hinta määräytyy valitsemasi majoitusvaihtoehdon ja lentohinnan mukaan. MUITA LISÄKULUJA: lentokenttäkuljetus kohteessa n.20€/ henkilö, meno-paluu. MUITA MAHDOLLISIA KULUJA VALMISEMIESI LISÄPALVELUIDEN MUKAAN: Esim. hieronta 55€/hlö. Viiniretki 60€/hlö. Ateriat, jotka eivät kuulu matkaohjelmaan = 2 lounasta ja 1 illallinen.
ILMOITTAUMISEN YHTEYDESSÄ MAINITSE SEURAAVAT TIEDOT * Nimi * Sähköposti * Puhelinnumero * Valitsemasi huonetyyppi ja jos haluat jonkun henkilön kanssa samaan huoneeseen mainitse hänen nimi ja sähköposti. * huom! 3 hengen huone myydään vain 3 hengen porukalle. Ilmoita huonekavereiden nimet ja sähköpostit.
TILAA TARKEMPI MATKAOHJELMA reetta@vanhanenreetta.fi tai soita 050 5890129 Sisältää lisätietoja kohteesta ja maksu- ja peruutusehdot. Maksu ja peruutusehdot löydät myös tästä alapuolta olevasta linkistä.

NLP Trainer Extra, 7 pv, Helsinki, 23.8.-20.10.2024

23.8.2024 Klo:9 - 20.10.2024, Helsinki

Tämä koulutus on Sinulle 

Koulutus tähtää ammattimaiseen Nlp:n kouluttamiseen ja on ainoa laatuaan Suomessa. 

Tässä 7 päivän intensiivi koulutuksessa käydään läpi kaikki Nlp Practitioner koulutuksen 7 modulia/ 16 päivää ja niiden sisällöt ja rakenne. 

Keskitymme NLP Practitioner koulutuksen sisältöön ja sen aiheisiin tavalla joka tekee Sinusta kouluttajan jonka koulutuksiin halutaan tulla läheltä ja kaukaa. 

Uskon että haluat olla vakuuttava ja vaikuttava kouluttaja ja luoda merkityksellisiä koulutuksia. 


Tässä koulutuksessa...
Opit rakentamaan sen tärkeimmän eli  koulutuksen fieldin joka on psykologisesti turvallinen, tukee kunkin ainutlaatuista tapaa oppia ja on inspiroiva. 

Opit freimaamaan ja taas uudelleen freimaamaan koulutuksen aiheet tavalla joka mahdollistaa koulutukseesi osallistujan oppimisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Opit rakentamaan  kokonaisuuden, jossa  kaikki osa-alueet ja yksityiskohdat ovat mukana.  

Opit ohjaamaan koulutuksen merkityksellisyyden tasoille.
Opit herättämään osallistujien kiinnostuksen osallistumaan aktiivisesti demoihin.
Opit tekemään demot ja olemaan joustava (ihminen edellä) tekniikasta luopumatta.
Opit ohjaamaan harjoituksia koko ryhmälle.
Opit aktivoimaan positiiviset oppimiskokemukset. 
Opit kannattelemaan hankalia tunteita (omia ja ryhmän), asian ja prosessin. 

Opit rakentamaan mielen avaavia looppeja.
Opit luomaan positiivisen transsin koulutuksen tueksi. 
Opit yhä enemmän luottamaan omaan voimaan ja olemaan autenttinen Sinä omassa kouluttaja roolissasi. 

  • Saat käyttöösi valmiin Nlp Practitionerin päivä kohtaisen rakennekartan joka sisältää aiheet, harjoitukset,  ohjeistukset ja step by step oppimistavoitteet ja niiden taustalla vaikuttavat tavoitteet. Sisältää fieldin rakentamiseen tarvittavan osion. 
  • Saat käyttöösi vinkit musiikista, videoista ja rentoutuksista (äänitteitä)
  • Saat koulutuksessa käytettävät asian kiteyttävät fläpit, joita voit käyttää asioiden havainnollistamiseksi.
  • Saat lisä harjoituksia joiden avulla voit rakentaa koulutukseen fieldiä ja merkityksellisiä kohtaamisia. 
  • Saat kirjalliset sanoitukset mm. C.O.A.C.H tilaan ja muihin aloitus ja lopetus meditaatioihin ja rentoutuksiin
  • Saat  valmiin Practitioner-koulutuksen  koulutusmateriaalin harjoituksineen,  250 sivua (word docs, jotta pääset suoraan muokkaamaan siitä oman näköisen tai voit käyttää sitä sellaisenaan).
  • Saat koulutuksen jälkeen 2 x 2h sparraus tapaamista Reetan kanssa.

Koulutus sisältää myös 1/2 päivän osion: myynti ja markkinointi. Ja paljon hyviä käytäntöjä joita voit soveltaa omaan liiketoimintaasi. Kuinka monta asiakasta tarvitset että tämän koulutuksesi kulut on katettu?
Kuinka paljon asiakkaita tarvitset että kaikki koulutukseen liittyvät kulut on katettu?
Kuinka paljon asiakkaita ja liikevaihtoa tarvitset että siitä jää sinulle kunnon "palkka"? Kuinka paljon on mahdollista ansaita niin, että liiketoimintasi on kannattavaa kaikilla mittareilla?
Kuinka paljon liikevaihtoa tarvitset että menestyt, voit hyvin ja säteilet ja olet omien oppiesi kävelevä esimerkki? 

Tähän koulutukseen olen tuottanut kai
ken  sen osaamisen mitä olen vuosien saatossa hankkinut oman kokemuksen kautta. n. 70 pitkää Nlp-koulutusta (16-22 pv) ja omien syventävien lisäopintojen kautta saatu ammattitaito.


Saat vinkit ja huomioit joiden avulla voit entistä paremmin onnistua pitämään merkityksellisiä koulutuksia, jotka kutsuvat ihmisiä osallistumaan juuri Sinun koulutuksiin. Voit entistä luottavaisemmin lähteä rakentamaan ja vahvistamaan omaa Nlp-kouluttaja imagoasi. 

Voit osallistua koulutukseen kun olet suorittanut jossain päin maailmaa NLP Trainer koulutuksen. 


Koulutuksen käytyäsi voit liittyä MExtrat NLP- kouluttajien yhteisöön. 

Koulutuksen minimi osallistujamäärä on 10 henkilöä ja maksimi 16 henkilöä.

Hyvä kiertää, Rakkaudella Reetta

Hinta 2.500 €. + alv 24% - Yhteensä 3.100 €

maksamalla ennakkomaksun 300 € vahvistat paikkasi ryhmässä. 

Loppumaksun voit maksaa Sinulle sopivissa erissä. Ilman lisämaksuja.

Ennakkoilmoittautuminen on jo käynnissä. 

Paikat vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Koulutuspaikka

Helsinki

Koulutuspäivät 2024

Aika Sisältö
23.-25.8. pe-su, 3 pv
21-22.9. la-su, 2 pv
19-20.10. la-su, 2 pv

3.100 €
sis. Alv 24%

Maalausta ja mielenohjausta, Garda, Johanna Oras&Reetta Vanhanen, 18-23.5.24 - TÄYNNÄ

18.5.2024 - 25.5.2024, Villa Arcadio, Garda

Maalausosuuksista vastaa monipuolisuudellaan hätkähdyttävä kuvataiteilija Johanna Oras. 

Sanat joita Johannaan on helppo liittää ovat: aito, inspiroiva, lämmin, monipuolinen Taiteilija isolla T:llä. Arvostan Johannaa ihmisenä ja Ihailen  myös hänen taitoaan ohjata ihmiset maalaamisen äärelle. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai Sinulla voi sitä olla, ja voit olla varma että halutessasi saat ammattimaista ohjausta siihen kuuluvin vivahtein. 

Minä, Reetta vastaan mielenohjauksen osuuksista myös vankalla yli 20 vuoden kokemuksella. Tässä yhteydessä mielenohjauksen työvälineinä ovat lempeät läsnäoloa lisäävät rentoutukset ja meditaatiot omaan hyvää levolliseen tilaan ja luovuuden äärelle.  

Maalaaminen on myös prosessi itseen ja omiin toiveisiin ja tarjolla on myös helppoja pieniä toiminnallisia harjoitteita joilla vahvistetaan omaa yhdintä, omia rajoja ja kuunnellaan niitä syviä toiveita joita sinulla elämässäsi on. Taiteen äärellä oleminen sen moninaisissa muodoissa vahvistaa, inspiroi ja vahvistaa.

Villa Arcadio **** On upea hotelli ja lomakohde jossa on ravintoa kaikille aisteille, niin hotellissa itsessään, kuin ympäristössä.
Tämä on 9. retriittini Villa Arcadiossa joka on varsinainen helmi. Täällä kaikki toimii ja on kohdillaan. Hotelli on vanha luostari jonka ilmapiiri on levollinen ja itse hotellista kuin sen ympäristöstä löytyy paljon maalauksellisia kohteita. 

Teemme parhaamme että juuri Sinun lomasi täällä on ainutlaatuinen ja viihdyt.

Hinta:
2028 €/ hlö/ 2 hengen huoneessa naispaikkalla
2328 € - 2628  € / hlö/ 1 hengen huoneessa huonetyypistä riippuen.

Sisältää:
* majoituksen valitussa huonetyypissä.
* puolihoidon: aamupala ja illallinen
** tulopäivänä vain illallinen ja lähtöpäivänä vain aamiainen
* aterioilla sis. vesi/ vichy. Viinit ja muut juomat kukin maksaa itse. 

* Runsas retkiohjelma Sirmione, Riva de Garda, Viitila Fransiacorta ja Giardino Botanico puutarha, Heller Garden. 

* lentokenttäkuljetukset Milano - Villa Arcadio - Milano
* Ohjelmassa ilmoitetut maalaamiset/ Johanna ja mielenhallinta/ Reetta

 Ei sisällä lentoja = varataan ja maksetaan itse

Matka on nyt täynnä ja jos innostut niin ilmoittaudu linkistä ja saat matkaohjelman. Ja jos edelleen haluat mukaan niin laitan huonekyselyn hotelliin.  


<3 Reetta Koulutuspaikka

Via Navelli 2 - 25087 Salò (BS), Italy

alk. 2028 €/ hlö