www.vanhanenreetta.fi

Koulutuskalenteri

Tältä sivulta löydät kaikki tulevat koulutukset. Ilmoittaudu mukaan!

Tasapainoa NLP & Jooga Retriitti 2019

3.6.2019 - 8.6.2019, Garda-Järvi, Italia

Ja taas me mennään, koska kauniille maisemille, italialaisille herkuille ja kiireettömälle tunnelmalle on niin helppo menettää sydämensä. Matka tarjoaa virkistymistä ja elpymistä kaikille aisteille. Tarjolla on ruokaa keholle ja mielelle, kauneutta ja estetiikkaa, hiljentymistä ja aikaa omille tärkeille ajatuksille ja asioille. Samanhenkisten ihmisten porukassa aktivoimme ja balansoimme kehon ja mielen tasapainoa Nlp:n ja joogan avulla.

Menemme Villa Arcadion maisemiin jo neljättä kertaa ja matkan jooga ja nlp osuudet muovautuvat lopulta osallistuvan ryhmän mukaan. Tänä vuonna päivä retki tehdään Venetsiaan. Viimeisenä päivänä on suosittu torikäynti runsaine ostos mahdollisuuksineen. Ja vielä ehdimme nauttimaan lounaan Gardan rannalla ja sitten suuntaamme kohti lentokenttää. 

Nlp-osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia; aiempaa kokemusta NLP:stä voi olla, eikä sitä tarvitse olla. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan. 

Filosofisesti NLP ja Jooga soveltuvat joustavasti yhteen tosiaan tukien ja syventäen.

Jooga on rauhallista, palauttavaa ja sopivasti energisoivaa.  Jooga tunnit sisältävät helppoja jooga liikkeitä ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Käytämme hengitys- ja rentoutumistekniikoita, sekä läsnäoloa ja elämän tasapainoa lisääviä harjoituksia. Jooga osuudet tehdään ulkona tai Jasmiini kukkien ympäröimässä jooga-tilassa. Tilassa on lasiset aukenevat seinät jossa avaruuden tunne syntyy maisemasta.

Aamujoogat ovat kehoa lempeästi herättelevää, sekä niveliä ja oloa voitelevaa liikettä. Kaikki harjoitukset sopivat aloittelijoille ja asennoista ”tarjoillaan” myös haastavammat versiot niitä kaipaaville.  Iltaisin hitaalla yin yoga -harjoituksella päästään käsiksi kehon passiivisempiin kerroksiin sidekudos - ja kalvotasoille. Samalla harjoitus on hyvin meditatiivinen ja hermostoa tyynnyttävä ja syvä rentouttava. Yksilölliset liikkuvuus erot huomioidaan erilaisin asento vaihtoehdoin sekä apuvälineitä (bolstereita, tyynyjä, pyyhkeitä) käyttäen. Yin Yogassa yhdistyy kiinalaisen lääketieteen tietous energiakanavista ikivanhaan tietoon asanoista eli joogan liikkeistä.
Retriitin ohjaajina ovat kokeneet ja sympaattiset  Reetta Vanhanen ja Erna Kasterinne.

Reetta on Senior NLP kouluttaja joka on kouluttanut NLP:tä hyvinvointia lisäävänä tekijänä jo yli 15 vuotta. 

Palaute Reetasta kouluttajana: ”Kykysi hyväksyä muut sellaisina kuin he ovat on ihailtavaa.” ”Upea kouluttaja ja persoona, joka huokuu viisautta, kokemusta, rakkautta ja suvaitsevaisuutta. Juuri kaikkea sitä mitä opettaa. On aina aidosti läsnä ja antaa tilaa kaikille.”

Erna Kasterinne on  lisensioitu (RYT 200) joogaopettaja. Joogaa hän on ohjannut vuodesta 2005. Erna on myös vyöhyke-sekä fysioterapeutti sekä Health Coach ja NLP Master Practitioner. Kehonhuollon ammattilaisena Ernan tavoite on tarjota kokonaisvaltaista hyvinvointia kehon,mielen, tunteiden ja energioiden väliseen saumattomaan vuorovaikutukseen.

Erna on  lempeä ja salliva ohjaaja joka hienovaraisesti ja varmalla otteella ohjaa ryhmää ja jokaista yksilönä.

 Niin jooga, kuin Nlp harjoitukset soveltuvat kaikille, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla ja sitä voi olla. Harjoitukset ja liikkeet sovelletaan juuri tälle ryhmälle sopiviksi. 

Majoitus Hotelli Villa Arcadiossa ****

Arcadio sijaitsee n. 2 km Salòn kaupungista. Hotelli on yksi alueen ylellisimmistä neljän tähden hotelleista, jossa on mm. ravintola, olohuone, aamiaistila, baari, terassi, uima-allas järvi näköalalla.  Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko Garda- järvelle tai puutarhaan. Kaikki huoneet ovat hieman erilaisia. Lisätietoja hotellista www.hotelvillaarcadio.it/

Emäntänä hotellissa toimii Villa Arcadion omistaja Jaana Nakari. Rakkaudesta Italiaan syntyi entisen oppaan haave perustaa oma hotelli. Puolisonsa Francescon kanssa hän rakensi 1600-luvun luostarista ainutlaatuisen hotelli Villa Arcadion Garda-järven lumoaviin maisemiin Salòn kukkulalle, oliivipuiden, metsien ja kukkien äärelle.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkatoimisto Aventura

Ilmoittautuminen linkistä tai sähköpostilla reetta@vanhanenreetta.fi. Lisätietoja tarvittaessa Reetalta 050 5890 129

Hinnat
1 hengen huone: 2.558 €,  2 hengen huoneessa: 2.308 €/ hlö,  3 hengen huoneessa: 1.995 €/ hlö

ILMOITATHAN varatessasi HUONETOIVEESI

Hintaan sisältyy:

- Finnairin suora lento Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen
- meno-paluu lentokenttäkuljetukset kohteessa
- majoitus Villa Arcadiossa valitussa huonetyypissä puolihoidolla
- Opastettu Venetsian kokopäiväretki
- Suomenkielisen Jaana Nakarin palvelut matkan aikana
- Reetan ja Ernan matkanjohtajuus, nlp ja jooga osuudet
- Muut mahdolliset retket varataan paikanpäällä.

Maksuehdot
Ilmoittautumismaksu on 400 €/ henkilö ja loppumaksu 35 vrk ennen matkaa eli 26.4. 

26.4. jälkeen tehdyt varaukset maksetaan koko matkan hinta kerralla.  

Matkavakuutus
Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.  Matkavakuutus kannattaa ottaa samaan aikaan kun varaa matkan, jolloin peruutusturva astuu voimaan samaan aikaan.

Hinnat perustuvat 17.10.2018 oleviin valuutta- ja verotietoihin, sekä 20 minimi ryhmäkokoon. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelma muutoksiin.

Koulutuspaikka

Villa Arcadio, Saló, Garda, Italy via Navelli, 2 - 25087 Salò (BS), Italy Saló

Matkaohjelma

Aika Sisältö
3.6. maanantai Tapaamme lentokentällä 06.00 ja Finnairin lento AY793 Milanoon lähtee klo 08.00-10.05. Milanossa hotellin emäntä Jaana Nakari on meitä vastassa lentokentällä. Kuljetus kentältä hotellille kestää n. 2h liikenteestä riippuen. Jaana esittelee hotellin ja aloitamme ylellisen loman lasillisella kouhuvaa. Tervetuloa! Huoneiden jako ja omaa aikaa. Klo: 17-19 Yin-Jooga ja virittäytyminen nlp:n ja matkan teemoihin Klo: 19 Tervetuloa illallinen
4.6. tiistai Klo: 8-9 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga Klo: 9.15-10.15 Aamiainen Klo:10.15-16 Vapaata aikaa Klo: 16-18 NLP elämää tasapainottavana tekijänä Klo: 18-19.30 Yin-Jooga Klo: 20 Illallinen
5.6. keskiviikko Klo: 8-9 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga Klo: 9.15-10.15 Aamiainen Klo: 10.30 -13 NLP elämää tasapainottavana tekijänä Klo: 13-18 Vapaata aikaa Klo: 18-19.30 Yin-Jooga Klo: 20.15 Illallinen.
6.6.torstai Klo: 8-9.30 Kehoa lempeästi herättelevä Aamujooga Klo: 9.30-10.30 Aamiainen Klo: 10.30 –17 Vapaata Klo: 16.30 -18.30 NLP elämää tasapainottavana tekijänä Klo: 18.30–20 Yin-Jooga/ NLP Klo: 20.00 Illallinen
7.6. perjantai Klo: 8-9 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga Klo: 9.15-10.15 Aamiainen Klo:10.30 Kokopäiväretki Venetsiaan Klo:20.00 Illallinen
8.6. lauantai Klo: 8-9 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga Klo: 9.15-10.15 Aamiainen ja huoneiden luovutus >> laukut linja-autoon Klo: 10.30 Torille/ ostoksille Klo: 13-14 Lounas lähtö lentokentälle n. klo 1430. Saavumme Malpensan lentokentälle n. klo 17.00. Paluulento AY796 Milano – Helsinki 19.00 – 22.55

10.4. jäljellä 2x 2 h huoneita ja 1 x 3 hh

alk. 1.995 € / hlö 3 hengen huoneessa
sis. kaikki matkaohjelman palvelut

NLPU400 Trainer & Consultancy Training

14.9.2019 Klo 14.00 - 29.9.2019, Kreeta, Kreikka

The purpose of the course is to provide NLP trainers with:

(1) a cognitive structure and rationale for how to design effective courses and develop the appropriate support material and communications strategy to support that course and (2) skills and strategies for managing the interactive and relational aspects of the learning context. The main emphasis of the program will be on the application of these skills and strategies to facilitate the essential activities of a trainer.

The training is designed to build the fundamental skills that support successful interaction between instructor and learner, including:

 • Meta Leadership Skills – Connecting Vision and Mission to a Project, Motivating, Inspiring and Aligning a Group Toward a Goal/Vision
 • “Intervisory Skills” – Co-coaching, Peer and Self Assessment, “Guardian Angel” Skills
 • Giving and Receiving Feedback
 • Relational Skills – Creating Rapport with Groups
 • Anchoring in Groups
 • Presentation Skills – Setting Frames, Using Universals, Chaining Responses, Future Pacing
 • Self Management – Building Personal Resource States, Meta Mapping
 • Group Management – Pacing a Group, Dealing with “Hecklers”
 • Exercise Design and Construction
 • Conducting Demonstrations and Assigning Exercises
 • Basic Assessment Strategies

A key element of the course relates to the design of effective assessment instruments and activities and the skills and strategies necessary for managing the assessment process. These skills, strategies and abilities include:

 • Defining clear goals and objectives for the assessment process
 • Determining the relevant skills to be assessed in relation to learning tasks
 • Designing effective assessment materials and activities
 • Accounting for and manage different learning styles at assessment
 • Dealing with beliefs, expectations and resistances relating to assessment.

Tämä on kansainvälinen ryhmä ja opetuskieli englanti.

VASTUULLINEN JÄRJESTÄJÄ

 Affiliated NLP University Trainer and Consultancy Certification Project nlpcreece.gr, info@nlpcreece.gr

Vaatimustaso: 

Master NLP Practitioner and tai Trainer (Itse olin jo käynyt NLP Trainerin Suomessa ja sitten suuntasin Jenkkeihin uudestaan Trainerille. KANNATTI!


KOULUTUKSEN HINNAT

NLP Master Practitionerit 

- Early-Bird: 2.850 € 28.2. mennessä 

- Night Owl Fee: 3.100 € 30.4. mennessä

- Better later than never: 3.400 € 30.6. mennessä


Jo valmistuneille Trainereille 30% alennus. 

- Early-Bird: 2.275 € 28.2. mennessä 

- 28.2. jälkeen 2.485 € 30.6. mennessä


MAJOITUS

Out of the Blue Capsis Elite Resort ***** 

Hotellin esittely: https://youtu.be/76iQUTqaXLo


2 H huoneessa 80 €/henkilö/ vrk

1 H huoneessa 130 €/ henkilö/ vrk

Hintaan sisältyy täysihoito: aamiainen, lounas, illallinen


Majoituksen varaus suoraan hotellista: reservation@capsis.gr, Viite: September 14-29 event/ Mr. Vasilis Katsaganis


Lisätietoja: Reetta 050 5890 129, reetta@vanhanenreetta.fi


Lennot

Esim Finnair Helsinki- Heraklion (suora lento)

13.9. AY1871 07.00-11.15

29.9. AY1882 21.45-01.35


Hinta per 367,26 € per 9.2.2019

Huom! hinta ja paikat muuttuvat päivittäin. Eli tämä tieto on viitteellinen ja sitoumuksetta. Mitä nopeammin teet päätöksen sen varmemmin saat paikat ja mahdollisesti tähän hintaan.

Muistathan että matkavakuutus kannattaa ottaa samaan aikaan matkan varaamisen kanssa. Jolloin esim sairastapauksessa/ lääkärintodistuksella vakuutus korvaa peruutuskulut.

Koulutuspaikka

Aghia Pelaghia71500 Heraklion Crete - GREECE

Hinta alk.

alk.2275 €
koulutuksen hinta (majoitus ja lennot erikseen)