www.vanhanenreetta.fi

Koulutuskalenteri

Tältä sivulta löydät kaikki tulevat koulutukset. Ilmoittaudu mukaan!

NLP Coach 7, 6 pv

30.1.2021 - 7.3.2021, Helsinki
Tämä koulutus on Sinulle joka haluat syventää ja harjoitella nlp oppeja coaching viitekehyksessä. 
Käymme läpi coaching prosessin, coachin rooleja ja työkaluja loogisillä tasoilla (pohjautuu R. Diltsin oppeihin From Coach to a Awakener, sekä S.Gilliganin generative change työkaluihun ja harjoituksiin). 

Nlp:n kolme mieltä: kognitiivinen ja erityisesti somaattinen ja field mind ovat koulutuksen keskiössä oman hyvän tilan C.O.A.C.H kautta. 

Olen Robert Diltsin ja Stephen Gilliganin oppilas. Generative Coaching ja S. Gilliganin Trans Camp koulutukseni ovat olleet käänteentekeviä, niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisiesi. Viime vuosina olen lisännyt ymmärrystäni ja harjoittanut generative coaching oppeja ja työvälineitä omien coaching asiakkaideni kanssa, kuin myös omissa koulutuksissani (ryhmä coaching). Nyt tämä kaikki on purettu tähän koulutukseen. 

Generative Nlp:n lähde on Steven Gilligan ja siinä yhdistyy perinteinen Nlp ja  Next Generation Nlp. Keskiössä on Oma Hyvä tila (C.O.A.C.H), joka on henkilökohtainen transsi jonka jokainen voi tuottaa itselleen. Coach tuottaa tilan ensin itselleen ja sen jälkeen yhteys asiakkaaseen voidaan saavuttaa samalla tasolla, jossa on loputon määrä  vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. 

Perus työskentely menetelmät ovat  C.O.A.C.H tilan luominen ja ylläpitäminen, Tukeminen identiteetin tasolla, arkkityyppienergiat, somaattinen työskentely, tietoisen läsnäolon menetelmät. 

Koulutus on käytännönläheinen ja sisältää paljon harjoittelua. Koulutus sopii hyvin lisäkoulutukseksi jo coaching ammattia harjoittaville tai Sinulle joka vasta aloittelet omaa polkuasi coachina. Sopii myös kun haluat oppia ja harjoittaa nlp menetelmien toimivuuttaa generative nlp ja coaching viitekehyksessä. 

Rohkenen luvata että tämä koulutus kasvattaa myös itsetuntemustasi ja voit käsitellä näillä työvälineillä juuri niitä henkilökohtaisia toiveita, jotka ovat nyt elämässäsi ajankohtaisia. 

Ryhmään mahtuu mukaan 20 henkilöä ja ilmoittautuminen on alkanut.

Minimi vaatimus on että olet käynyt jossain päin maailmaa Nlp Practitioner, Nlp Master Practitioner tai NLP Trainer  koulutuksen. Koulutuspaikka

Jokitie 19, 00780 Helsinki

Koulutuspäivät 30.1.-7.3.

Aika Sisältö
30-31.1. la-su, 2 pv
13-14.2. la-su, 2 pv
6-7.3. la-su, 2 pv

880 €
sis.alv 24%

NLP Alumni-päivä: onko merkityksellisyys onnellisuutta? Helsinki

26.9.2020 , Helsinki

Tämä NLP Alumni-päivä 26.9. klo 10-16 lauantai, jonka teeman on, onko merkityksellisyys onnellisuutta.

Päivä on tarkoitettu Sinulle, joka olet NLP alumni eli olet käynyt vähintään NLP Practitioner koulutuksen. Olet tervetullut mukaan riippumatta siitä kenen kouluttajan koulutuksen olet käynyt!

Näissä tapahtumissa vahvistetaan aina omaa hyvää tilaa (kaikki nlp harjoitteet toimivat parhaimillaan oman hyvän tilan kautta.

Reetta ohjaa tilan ensin meditatiivisesti ja se ankkuroidaan, skaalataan ja testataan (mapping across) jonka jälkeen mennään päivän teemaan.

Tämä "uusi aika" on. nostanut esille merkityksellisyyden ja sen kuinka voit kokea onnellisuutta tässä kohtaa elämääsi.
Pääset jälleen harjoittamaan omia nlp taitoja oman elämän tärkeiden asioiden äärellä samanhenkisten ihmisten seurassa.
Päivä rakentuu Sinun toiveista ja dialogista ryhmässä ja on prosessi jossa voit löytää kenties jotain uutta ja havaita jotain mitä et enää tarvitse. Reetta tarjoilee pikkuisen teoriaa ja rakentaa luottamuksellisuuden tilan (yhdessä kanssasi) joka luo pohjan kokea sen mitä koet ja tehdä ja harkata just sen mitä haluat. Reetta ohjaa prosessia ja sinä olet oman elämäsi tekijä, tutkija ja toteuttaja.

"Teeman mukaisesti olemme merkityksellisyyden äärellä, uusin generatiivisten nlp harjoitteiden kautta, joita olen kehittänyt ja testaillut yhdessä kansainvälisten kollegoideni kanssa sapattivuoteni aikana. Tarkastelemme merkityksellisyyttä ja onnellisuutta näiden uusien harjoitteiden kautta.
Ihanat tavata taas, vanhoja tuttuja ja uusia tulevia tuttuja.
Iloisiin tapaamisiin. Rakkaudella, Reetta
Päivän ohjaa: Reetta Vanhanen
Hinta: 120 € sis alv 24%
Ryhmän maksimikoko 10 henkilöä
Ilmoittautuminen:https://www.vanhanenreetta.fi/koulutuskalenteri/
Jotain Reetasta
Reetta Vanhanen, Global NLP Master Trainer ja Coach, Advanced Practitioner of Generative Change
Reetta on sympaattinen Nlp:n ammattilainen jolla on yli 20 vuoden kokemus nlp:stä ja kouluttamisesta. Reetta toimi myös Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2007-2013 ja on edelleen yhdistyksen jäsen. Reetan ammattitaito tulee vankasta kouluttaja kokemuksesta, halusta oppia uutta ja kehittyä sekä hänen kansainvälisistä kouluttajaverkostoista/ koulutuksista ja ryhmistä mihin hän kuuluu. Next Generation Nlp:n Reetta toi Suomeen vuonna 2008 ja siitä se on levinnyt myös monen hänen kouluttamansa kouluttajien kautta yhä enemmän Suomen Nlp kenttään. Reetta on jäsen myös seuraavissa kansainvälisissä yhteisöissä: IAGC (International Association of Generative Change), Robert Dilts Strategy Group, Global NLP Training and Consulting Community (NLPU). ARA - International Association of NLP Master Trainers. Reetalla on myös käyttöoikeus kaikkiin NLP University (NLPU) NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Trainer koulutusmateriaaleihin NLPU Authorized Copyright User

Koulutuspaikka

Jokitie 19, 00780 Helsinki

NLP Alumni-päivä

120 €
sis. alv 24%

NLP valmennus ja - esittelyilta

6.10.2020 , Helsinki, hyvinvointikeskus WellB

NLP on vahvasti hyvinvoinnin väline jossa on paljon elementtejä siihen, miten voi menestyä ja voida hyvin henkilökohtaisesti ja omalla urallasi. 

Lyhyesti NLP

N=Neuro - viittaa ajatteluun

L=Linguistiq - viittaa puheeseen (sisäiseen ja ulkoiseen)

P=Programming - viittaa käyttäytymiseen 

NLP on malli jossa keho ja mieli toimii kokoajan yhdessä. 

NLP:n keskeistä sisältöä on taitavuuden mallittaminen, se miten menestyä omassa elämässä (menestyminen rakennetaan taitojen kautta). NLP on  vahvasti myös itsetuntemuksen välinen joka alkaa kyvystä olla läsnä itselleen ja muille. Kaikki NLP-tekniikat toimivat parhaimillaan läsnäolo kautta. Muuten ne jäävät vain "päähän". Läsnäolo ikäänkuin "valuttaa" tiedon kehoon ja kokemuksiin ja näin kaikki uusi opittu integroituu taidoiksi ja osaksi elämää. 

Miten saat oman maksimi potentiaalisi käyttöön? Miten ollaan rohkeita? Miten ollaan enemmän läsnä itselle ja muille? Miten ohjata omia ajatuksia? Miten päästää irti siitä mitä et enää elämääsi halua? Miten löytää omia rajoittavia uskomuksia ja miten miten muuttaa niitä niin että avaavat elämääsi lisää vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia onnistua ja elää sellaista elämää jossa voit kokea onnistumisia, kannatella pettymyksia ja luoda itsellesi sellaisen elämän jota haluat elää tässä, nyt ja tulevaisuudessa. Kuinka lisätä itseluottamusta ja rohkeutta? Kuinka kokea itsensä entistä eheämmin?

NLP antaa paljon konkreettisia työkaluja, jotta voit kokea elämäsi entistä merkityksellisemmäksi ja elää mahdollisimman täydesti ja rohkeasti oman näköistä elämää.

Ilta sisältää informaatiosta nlp:stä ja siitä miten se toimii ja kenelle se sopii ja miten se voi rikastaa ja hyödyttää elämääsi. Lopuksi on pieni rentoutuksen hetki jotta pääset jatkamaan iltaasi levänneenä ja rauhallisin mielin.

Rohkenen luvata että saat illan aikana vähintään 3 uutta vinkkiä, ajatusta tai kokemusta siitä kuin voit johtaa elämääsi entistä tasapainoisempaan suuntaan ja tietoa siitä kuinka sen teet. 

Illan aikana saat myös tietoa tulevista 16 päivän NLP Practitioner koulutuksista. Paikan päällä ilmoittautujat saavat 100 € alennuksen. 

Vahvistukset  tähän iltaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Max 16 henkilöä mahtuu mukaan. 

Ilta järjestetään yhdessä Suomen NLP-Yhdistyksen kanssa.  

Olet Sydämellisesti Tervetullut! 

Reetta

Koulutuspaikka

Kalliolinnantie 7, 00140 Helsinki

ilmainen

NLP Practitioner 31, 16 pv + 1 pv

9.10.2020 - 14.3.2021, Helsinki

Koulutuspäivät 16 pv + 1 päivä noin 4 kk päästä koulutuksen loputtua. Sen hetken mielenkiinnon mukaan 2 aihetta harjoituksineen (päivä sovitaan yhteisesti ryhmän kanssa).


NLP:n asenne on uteliaisuus ja kyky nähdä elämä ainutkertaisena ja odottamattomana mahdollisuutena oppia, kehittyä ihmisenä ja kasvaa.


Tässä koulutuksessa liikutaan NLP:n ydintaitojen vankalla pohjalla, uuden ajan NLP:n päivityksin. (Next Generation & Generative NLP) Keskiössä on oma hyvä tila, hyväksyvä tietoinen läsnäolo ja niiden moninaiset menetelmät ja tekniikat.


Koulutuksesta saat toimivia välineitä, joiden kanssa voi kehittää itsetuntemusta ja taitojasi vuorovaikutuksessa siellä missä työskentelet. Koulutus tarjoaa myös välineitä tarkastella omia arvoja ja uskomuksia oman toiminnan taustalla, ja välineitä vaikuttaa niihin.

Koulutuspaikka

Jokitie 19, 00780 Helsinki

Koulutuspäivät klo 9-17

Aika Sisältö
9-11.10 pe-su
13-15.10. pe-su
18-19.12. pe-la
15-17.10. pe-su
13-14.10. la-su
12-14.3. pe-su

1.290 €
+ alv 24%

NLP Practitioner 32, 16 pv + 1 pv

22.1.2021 - 18.7.2021, Helsinki

NLP:n asenne on uteliaisuus ja kyky nähdä elämä ainutkertaisena ja odottamattomana mahdollisuutena oppia, kehittyä ihmisenä ja kasvaa.

Tässä koulutuksessa liikutaan NLP:n ydintaitojen vankalla pohjalla, uuden ajan NLP:n (Next Generation ja Generative NLP) päivityksin. Keskiössä on oma hyvä tila, hyväksyvä tietoinen läsnäolo ja sen moninaiset menetelmät ja tekniikat.

Koulutuksesta saat toimivia välineitä, joiden kanssa voi kehittää itsetuntemusta ja taitojasi vuorovaikutuksessa siellä missä olet ja työskentelet. Koulutus tarjoaa myös välineitä tarkastella omia arvoja ja uskomuksia oman toiminnan taustalla, ja välineitä vaikuttaa niihin. Tämä on mahdollisuus pysähtyä itsensä äärelle. 

Tule toteuttamaan unelmiasi, päästämään irti siitä mitä et enää tarvitse ja saamaan lisää taitoja ja konkreettisia työvälineitä elää yhä enemmän oman näköistä elämää. Tule opiskelemaan ja löytämään lisää itsestäsi, mahdollisuuksista elämässäsi ja vastauksia mm. siihen, miten motivoidutaan, saavutetaan tavoitteita ja otetaan omia voimavaroja käyttöön. 

Opit miten muutat kielteisiä kokemuksia ja pääset irti negatiivisista tunne kokemuksista. Opit kuinka hallitaan omaa aikaa ja miten sujuva vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa on mahdollista silloinkin, kun ollaan erimieltä asioista. 

Koulutus koostuu faktoista ja yksityiskohdista, kuin myös kokonaisuuksista ja omakohtaisesta oivaltamisesta sekä tutkimuksista ja hyviksi todetuista käytännöistä. NLP Practitioner -koulutus antaa konkreettisia työkaluja työ- että yksityiselämään, ja se tukee jokaisen omaa henkilökohtaista kasvua. 

Ryhmissä on tilaa olla oma itsensä sekä aikaa kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavalla. Henkilökohtaisesti, kaksin, pienryhmissä ja ryhmänä. Näkökulmia on monia: minun, sinun, meidän ja ulkopuolelta katsottu ja koettu – asiat voivat saada erilaisia ulottuvuuksia.

Koulutuspäivät: 21.1.-18.7. 2021, 16 pv + 1 päivä noin 4 kk päästä koulutuksen loputtua. Tämä sovitaan yhdessä kun ensimmäisen kerran tapaamme. Tämä on kertaus-/ "Mitä kuuluu nyt päivä" johon valikoituu 2 aihetta/ harjoitusta sen mukaan mikä silloin tarve ja toive. Tämä päivä on vapaaehtoinen. Sertifikaatti ei edellytä osallistumista tähän päivään. 

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-17:00

Ryhmäkoko: 20 henkilöä 

Koulutuspäivän rakenne.
Aamun meditatiivinen läsnäolon harjoitus (Reetta ohjaa koko ryhmälle). 
Viikonlopun aiheet/ teemat. 
Alustus teemoihin/kertaus. Ryhmän reflektointi.
Käytännössä Reetta alustaa jokaisen aiheen ja tekee demon (Reetta ohjaa aiheeseen liittyvän harjoituksen jonkun kanssa koko ryhmän seuratessa), jonka jälkeen jokainen tekee harjoituksen parin kanssa (Joskus 3-4 hengen ryhmissä). Demon jälkeen harjoituksen yksityiskohdat kerrataan (kuva fläpillä ja jokainen harjoitus/prosessi  on myös tekstinä koulutuskansiossa). 
Koulutuspäivässä on aina 2 harjoitusta + pieniä läsnäolon harjoitteita +  ryhmädynämiikkaa ja luottamuksellisuutta lisääviä ja positiivia oppimiskokemuksia aktivoivia toiminnallisia harjoitteita. 

Jokaisen päivän lopussa on reflektointi päivästä ja omista kokemuksista, tilaa tarkennuksille ja uuden oppimiselle, sekä rentoutus ja vapaaehtoinen oma oppimispäiväkirja. 

Koulutus viikonloppujen sisällöt vaihtelevat jonkun verran kunkin ryhmän mukaan. 

Koulutus on dialoginen prosessi jossa apuna käytetään erilaisia toiminnallisia menetelmiä, musiikkia ja liikettä.  Reetan ote on coachaava, läsnäoleva,  inhimillinen ja kunkin identiteettiä ja tavoitteita tukeva ja kannustava.  

Elämä on tässä ja nyt. Olet arvokas ja riität juuri sellaisena kuin olet. Tervetuloa! Ilmoittautuminen on alkanut.

Kouluttajana: Reetta Vanhanen
Reetta on kouluttanut tuhansia ihmisiä omissa ryhmissään. Katso kuvia ryhmistä ja lue palautteita alla olevista linkeistä.

Koulutus täyttää Suomen NLP-yhdistyksen sekä kansainväliset kriteerit.
Halutessasi voit siis jatkaa koulutuspolkuasi myös ulkomailla. 

Palautteita Reetasta kouluttajana

Katso kuvia koulutuksista ja materiaaleista

Koulutuspäivät klo 9-17

Aika Sisältö
22-24.1. pe-su pe-su, 3 pv Mitä NLP on, mihin se perustuu, kenelle se on tarkoitettu, miksi kannattaa opiskella nlp taitoja, miten se toimii ja miten se tehdään. Ryhmän toiveet. Koulutuskokonaisuus ja yksityiskohdat. NLP:n taustaa, teoriat, historia & kehitys ja nykypäivä. Mitä on Next Generation NLP? Mitä on Generative NLP? ja miten ne toimivat? NLP:n taustaoletukset. Miellejärjestelmät/oppimistyylit (oman tyylin tunnistaminen). Miellejärjestelmät vuorovaikutuksessa. Tietoiset ja ei-tietoiset miellejärjestelmät. Mielikuvaeditointi. Miellepiirteet. Mielikuvien väliset suhteet. Oma oppimen. Oppimisen 7 elämänohjetta. Tietoinen ja ei tietoinen oppiminen. Oma hyvä tila (C.O.A.C.H -tila) ja sen vahvistaminen. Loogiset tasot ja tukeminen identiteetin ja taitojen tasolla. NLP Malli: Mieli ja Keho on yksi systeemi. Yhteenveto NLP:n kommunikaatio mallista. Teemat käydään läpi syvenevässä prosessissa kokemuksellisesti.
20-21.2. la-su la-su, 2 pv Miellejärjestelmien tunnistaminen toisen puheesta. Tilavihjeet (VAKAd). Kalibrointi ja tulkitseminen. Assosiaatio ja Dissosiaatio. Tunne yhteys: - Yhteys itseen ja omaan sisäiseen lapseen - Yhteys vuorovaikutuksessa/ Samauttaminen. Kolme näkökulmaa.
20-22.3. la-su la-su, 2 pv Ankkurointi: voimavaraympyrä, VAK-ankkurit, oman hyvän tilan merkitys elämässä: COACH vs. CRASH. Ankkurien luhistaminen. Aika, ajan kokeminen ja aikajana työskentelyä.
24-25.4. la-su la-su, 2pv Tavoitteet- se mitä todella haluat elämääsi nyt: - 6 step generative change malli - Arvot - POTKE / PACER-Malli. Omat rajat ja suojaaminen.
22-23.5. la-su la-su, 2 pv Kielentaika ja ajatusten voimaa: sisäinen puhe oman sisäisen tilan ja olon ohjaamisessa. Sanojen merkitys kommunikaatiossa. Kuinka muotoilenen sanat (ajatukset) joilla tavoitteeni toteutuu. SWISH. Uskomukset.
5-6.6. la-su la-su, 2 pv Uskomukset jatkuu. Aikajana työskentely jatkuu: History change. Palaute hampurilaismalli sis. sanojen merkityksellisyyden kokemuksen rakenteeseen osion ja osan erottelutyyleistä (meta programs). Loogiset tasot.
16-18.7. pe-su pe-su, 3 pv Suru prosessi. Erottelutyylit. Uudelleen määrittelyt . Loppu seremonia, kertaus ja todistukset.
1 lisäpäivä n. 4 kk koulutuksen loputtua Sovitaan yhteisesti tapaaminen/ 1 koulutuspäivä haluttuihin 2 teemaan tutustuen ja harjoitellen.

1.290 €
+ alv 24%

NLP Master Practitioner, 16 + 1 pv, 7 paikkaa jäljellä (23.9.)

16.4.2021 - 22.8.2021, Helsinki
Koulutuksen aikana kertaamme jo opittua ja palautamme mieliin Praccärillä käytyjä asioita uusin harjoituksin.  
Ihmisten kokemus Masterista on usein,  että nyt mentiin syvemmälle, ja sen huomaa myös näin kouluttajan näkökulmasta. 
Vahvistamme koko koulutuksen ajan omaa hyvää tilaa  ja se mahdollistaa entistä syvemmän yhteyden itseen, omiin toiveisiin ja unelmiin myös siitä mitä todella haluat elämääsi. Se mahdollistaa rohkeuden ja uskalluksen niihin muutoksiin mitä elämässäsi toivot. 
Kun on yhteydessä itseensä syvällä tasolla on entistä helpompi tietää mitä haluaa ja mitä ei.
Kaikki lähtee omien arvojen tunnistamisesta. Tutkimme niitä monella tasolla kognitiivisesti, mielikuvissa ja tunnekokemuksina. Kun tietää kuka olen, mikä on minulle tärkeää ja merkityksellistä on entistä helpompi sanoa tarvittaessa kyllä ja ei. Omien rajojen tunnistaminen, niiden vahvistaminen ja eheyttäminen vahvistuu oman hyvän tilan kautta (C.O.A.C.H-tila) jota vahvistetaan koulutuksessa, niin tietoisesti harjoittelemalla, kuin meditatiivisesti rentoutuksissa. 

NLP kehittyy koko ajan vastamaan myös niihin tarpeisiin mitä nykyinen hektinenkin elämä kaipaa. Ei ole sattumaa, että tietoinen hyväksyvä läsnäolo ja myötätuntoinen suhtautuminen itseen on osa nykypäivän NLP:tä. Ihmisillä on kaipuu tulla nähdyksi kuulluiksi ja hyväksytyiksi aitoina itsenään.  On ollut ilo olla mukana kasvamassa kouluttajana, niin Robert Diltsin, Judith DeLozierin, kuin Stephen Gilligan koulutuksissa. Koen että näin voin yhä enemmän olla sen palveluksessa mitä ihmiset tulevat hakemaan koulutuksiini. Jos niin päätät, olet lämpimästi tervetullut mukaan tälle matkalle itseesi oppimaan lisää taitoja joilla voit parantaa vuorovaikutussuhteitasi ja elää yhä enemmän oman näköistä ja oloista elämää. 

Koulutuspäivät: 16.4. - 22.8. 2021, 16 pv + 1 päivä noin 4 kk päästä koulutuksen loputtua. Tämä sovitaan yhdessä kun ensimmäisen kerran tapaamme. Tämä on kertaus-/ "Mitä kuuluu nyt päivä" johon valikoituu 2 aihetta/ harjoitusta sen mukaan mikä silloin tarve ja toive. Tämä päivä on vapaaehtoinen. Sertifikaatti ei edellytä osallistumista tähän päivään. 

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-17:00

Koulutuspäivän rakenne.
Aamun meditatiivinen läsnäolonharjoitus (Reetta ohjaa koko ryhmälle). 
Viikonlopun aiheet/ teemat. 
Alustus teemoihin/ Kertaus. Ryhmän reflektointi.
Käytännössä Reetta alustaa jokaisen aiheen ja tekee demon (Reetta ohjaa aiheeseen liittyvän harjoituksen jonkun ryhmäläisen kanssa koko ryhmän seuratessa), jonka jälkeen jokainen tekee harjoituksen parin kanssa (Joskus 3-4 hengen ryhmissä). Demon jälkeen harjoituksen yksityiskohdat kerrataan (kuva fläpillä ja jokainen harjoitus/prosessi  on myös tekstinä koulutuskansiossa) 
Koulutuspäivässä on aina 2 harjoitusta + pieniä läsnäolon harjoitteita +  ryhmädynämiikkaa ja luottamuksellisuutta lisääviä ja positiivia oppimiskokemuksia aktivoivia toiminnallisia harjoitteita. 

Jokaisen lähijakson lopussa on reflektointi päivästä ja omista kokemuksista, tilaa tarkennuksille ja uuden oppimiselle, sekä rentoutus ja vapaaehtoinen oma oppimispäiväkirja. 

Koulutus viikonloppujen sisällöt vaihtelevat jonkun verran kunkin ryhmän mukaan. 

Koulutus on dialoginen prosessi jossa apuna käytetään erilaisia toiminnallisia menetelmiä, musiikkia ja liikettä.  Reetan ote on coachaava, läsnäoleva,  inhimillinen ja kunkin identiteettiä ja tavoitteita tukeva ja kannustava.  

Elämä on tässä ja nyt. Olet arvokas ja riität juuri sellaisena kuin olet. Tervetuloa! Tälle matkalle mahtuu mukaan 20 henkilöä. Ilmoittautuminen on alkanut.

Avustavien kouluttajien paikat on jo varattu. 

Kouluttajana: Reetta Vanhanen
Reetta on kouluttanut tuhansia ihmisiä omissa koulutusryhmissään (30 Practitioner-koulutusta, 15 NLP Master Practitioner koulutusta ja 5 Trainer-koulutusta) 

Palautteita Reetasta kouluttajana

Katso kuvia koulutuksista ja materiaaleista

 

NLP Master Practitioner, 16 pv, 16.4.-22.8.2021

Aika Sisältö
16-18.4. pe-su, 3 pv
14-16.5. pe-su, 3 pv
11 - 13.6. pe-su, 3 pv
10-11.7. la-su, 2 pv
7-8.8. la-su, 2 pv
20-22.8. pe-su, 3 pv

Hinta

1590€ + alv 24% yhteensä 1955,70
ennakkovaraajan etu - 300 € 30.9.2020 asti