Hoitavat sanat sisäiselle lapsellesi

Perjantai ❤ 12.2.2021

Olen läsnä, olen tässä ja näen Sinut.

Näin sanon usein myös omalle sisäiselle lapselleni. Sille pienelle Reetalle, joka joskus reagoi pelokkaasti siihen mitä ympärillä tapahtuu. Joskus joku tapahtuma aktivoi sisäisen lapsen turvattomuuden ja pelot siitä että tulee hylätyksi tai kaltoin kohdelluksi. Pelko on todellinen.

Aikuisena

Ja nyt näin aikuisena voin luvata omalle sisäiselle lapselleni, että en koskaan jätä Sinua, pysyn aina rinnallasi, kuulen toiveesi ja suojelen Sinua. Mikä on Sinun toivotuksesi omalle sisäiselle lapsellesi? Mitä hän kaipaa? Mitä hän pyytää? Hiljentymällä kuulee myös nuo toiveet.

Syntyy se tärkein – yhteys.

Yhteys itseen on sama kuin välimatka muihin ihmisiin, siihen kuinka lähelle pääset muita ihmisiä. Miten voit kokea yhteyttä, läheisyyttä ja rakkautta.

Miten voit olla myös itsesi paras ystävä ja kohdistaa itsellesi kaikki ne kauniit sanat ja ajatukset joita jaat ystäville?

Hyvää tulevaa Ystävän päivää kaikki Ystävät lähellä ja kaukaa

Kohtaamisiin!Rakkaudella, Reetta

Kommentit (2)

  1. Tää osu ja upposi kunnolla. Kiitos kun kirjoitit aiheesta 🙏

    1. Kiitos Jonna! Kiva un laitat viestiä. Olen iloinen että aihe osui ja upposi. Pidetään huolta sisäisistä lapsistamme. Se on tärkeää. Sinä olet! Voi Hyvin! leppoisaa kesää! Rakkaudella, Reetta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *