Tasapainoa-retriitti

www.vanhanenreetta.fi

Tasapainoa NLP ja Jooga Retriitit

Suomessa ja ulkomailla ovat kaikille avoimia tapahtumia joiden keskiössä on oma hyvinvointi, elämän merkityksellisyys ja tasapaino. Menetelminä ovat NLP ja Jooga. NLP osuuksista vastaa Reetta ja jooga osuuksista Erna Kasterinne. Tämä sympaattinen ja ammattitaitoinen työpari on ohjannut yhdessä retriittejä Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2015 alkaen.

Sinulla voi olla kokemusta NLP:stä, joogasta tai molemmista ja kumpikaan ei ole välttämätöntä. Rautaisella ammattitaidolla ja kokemuksella jokainen retriitti lopulta muotoutuu osallistujien mukaan.

 

 

Aiempaa kokemusta NLP:stä tai joogasta voi olla, mutta sitä tarvitse olla.

NLP-osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia ja harjoitteet ovat helppoja ja sopivat kaikille. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan. Filosofisesti NLP ja Jooga soveltuvat joustavasti yhteen tosiaan tukien ja syventäen.

Jooga on rauhallista, palauttavaa ja kehon syvempiin kerroksiin vaikuttavaa Yin-joogaa. Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja stressinhallintaa – ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Käytämme hengitys- ja rentoutumistekniikoita, sekä läsnäoloa ja elämän tasapainoa lisääviä harjoituksia.

Retriitin ohjaajina ovat  jo vuosia NLP:tä kouluttanut Senior NLP-kouluttaja ja coach Reetta Vanhanen ja Jooga osuudet ohjaa jooga ohjaaja, health coach Erna Kasterinne

Seuraavat retriitit

Nlp Practitioner, 16 pv, 14.10.22-23.4.23, Tampere, Tuija Orelma & Reetta

14.10.2022 - 23.4.2023, Tampere

Aitoja kohtaamisia, niitä on tarjolla Tuijan Nlp-koulutuksissa. 

Tuija on kokenut Nlp-kouluttaja ja myös oppilaani. Tuijan kompetenssit eivät liity vain Nlp:n ja sen kouluttamiseen, vaan hän on myös Nepsy-valmentaja, työnohjaaja, terapeutti, kriisi työntekijä ja paljon paljon muuta.  On ilo olla mukana Tuijan koulutuksessa 2 päivän ajan. 

Tuijan läsnä olevassa ja lempeän lujassa ohjauksessa voit loistaa entistä kirkkaammin ja pääset omien tärkeiden asioiden äärelle vahvistamaan oman elämäsi suuntaa saaden konkreettisia työvälineitä menestymiseen niin henkilökohtaisesti, kuin ammatillisesti.

Koulutuksessa opit toimivat NLP:n perusmallit ja työkalut, joista hyödyt työelämän ja vapaa-ajan erilaisissa tilanteissa, kuten ihmissuhteissa, stressin säätelyssä, oman tilan-  ja ajanhallinnassa.

Saat mukaasi runsaasti toimivia välineitä ja menetelmiä toteuttaakseesi tarvittavat muutokset ajattelussa, käyttäytymisessä ja omassa toiminnassa. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tarkemmat sisällöt löydät Tuijan sivuilta.

https://www.tuijaorelma.fi/ajankohtaiset/nlp-practitioner-koulutus/

Ilmoittautuminen joko allaolevasta linkistä tai Tuijan sivujen kautta.

Koulutuspaikka

Näsilinnankatu 48 D, Tampere

KOULUTUSPÄIVÄT

Aika Sisältö
14-16.10.22 pe-su, 3 pv
18-19.11.22 pe-la, 2 pv
10-11.12.22 la-su, 2 pv
21-22.1.23 la-su, 2 pv
17-18.2.23 pe-la, 2 pv
10-11.3.23 pe-la, 2 pv
21-23.4.23 pe-su, 3 pv

1.922 €
sis. alv 24%

Ikigai - Kukoistuksen koodi! 27-28.8., 2 pv

27.8.2022 Klo 10-17 - 28.8.2022, Helsinki

Ikigai-Kukoistuksen koodi! koulutusten synty 

"Tutustuin ensimmäistä kertaa Ikigai-mallin länsimaiseen versioon London Business Schoolissa 2020. How to Become Exceptional -koulutusohjelmassa. Se sysäsi liikkeelle kiinnostukseni tutkia asiaa syvemmin.
Kun tutkin lisää, huomasin että monien huippu yliopistojen koulutusohjelmissa länsimainen ikigai-malli oli myös mukana. Sitä en silloin vielä tiennyt, että alkuperäinen 13 kohdan japanilainen malli olisi vielä jotain paljon, paljon enemmän. Mitä enemmän tutkin ja kokeilin, sitä vakuuttuneemmaksi tulin". - Reetta

Mihin Ikigai perustuu?

Japanin Okinawassa asuu eli 100 vuotiaita enemmän kuin missään muualla maailmassa. Yksi merkityksellinen tekijä on ravinto ja toinen on Ikigai. Japanilaisen filosofian mukaan jokaisella on oma Ikigai- syy olla olemassa. Jotkut ovat löytäneet sen ja ovat siitä tietoisia. Muilla se on heidän sisällään ja he eivät ole siitä tietoisia tai sitten he eivät koskaan saavuta sitä. Tämän kaiken takana piilee onnellisuuden löytämisen salaisuus. 

Tietoisen ja ei- tietoisen liitto

Ensimmäisen kerran käytimme Rautiaisen Päivin kanssa  ko. mallia kouluttaessamme NLP- Trainer koulutusta johon liitimme Ikigain ja intuitiivisen maalaamisen. Yhteistyössä löysimme tavan joka syvensi ja integroi ikigai filosofian myös ei tietoisesti intuitiivisen maalaamisen kautta.   

Nyt löytyi myös jotain sellaista, joka teki Nlp Trainer koulutuksesta entistä vaikuttavampaa, vakuuttavampaa ja merkityksellisempää. Palautteet  olivat vakuuttavaa luettavaa. 

Ikigai-Kukoistuksen koodi! alkoi syntyä.

Miten? 

Konkreettisten kokemuksellisten harjoitteiden kautta tutkimme Sinun Ikigaita. Päivin ohjauksessa vapaan ja inspiroivan sekatekniikka maalauksen avulla tuot kerros kerrokselta Reetan valmennus osuuksilta arvokkaita oivalluksia Ikigai maalaukseesi. Tietoiset toiveesi ja tarpeesi saavat mahdollisuuden kohdata vielä nupullaan olevat ja kenties piilossa olevat unelmasi.

Miksi?

Uskomme että tutkimalla sitä mikä elämässäsi on arvokasta ja merkityksellistä, voit tunnistaa mitä haluat elämääsi lisää ja mitä pois, niin että kukoistus arjessa, juhlassa ja valinnoissasi toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Pienikin muutos omissa toimintatavoissa tuo Sinua lähemmäksi omaa Ikigaitasi. 

Kenelle?

Kaikille joita kiinnostaa merkityksellinen elämä ja myös elämän seikkailijoille tai sellaisiksi aikoville. 

Ikigain 13 osa-aluetta 

 1. Arvot
 2. Tekeminen (työ ja harrastukset) joissa voit käyttää vahvuuksiasi
 3. Läsnäolo (itselle ja muille) ja yhteenkuuluvuuden tunne 
 4. Vuorovaikutussuhteet  ja roolit
 5. Tyytyväisyys, mielihyvä ja elämänilo 
 6. Luovuus ja merkitykselliset kokemukset
 7. Elämäntarkoitus ja päämäärä
 8. Harmonia ja yhteyden kokemus
 9. Merkityksellisyys ja elämän sisältö
 10. Vapaus
 11. Kasvun mahdollisuus
 12. Omanarvontunto
 13. Itsensä toteuttaminen (keskiössä)

Paikka: Helsinki
Maksimi osallistujamäärä: 20 henkilöä
Koulutuspäivän kesto/ la-su: 10-17 sis. lounastunnin 1 h ja 2x15 min taukoa. 

Hintaan sisältyy: kirjallinen materiaali, maalaustarvikkeet ja canvas. Tauoilla kahvi, tee, hedelmiä, pähkinöitä, keksejä
Kouluttajat: Reetta Vanhanen ja Päivi Rautiainen 

IKIGAI! Olet lämpimästi Tervetullut!

644,80 €
sis. 24% alv

Tasapainoa Mieli ja Keho retriitti/ Happy Hamlet, Ranska, Reetta Vanhanen & Maria Ruokokoski, 26.9.-1.10.22

26.9.2022 - 1.10.2022, The Happy Hamlet, Fauroux, Ranska

Tämä Retriitti tehdään yhteistyössä Happy Hamletin kanssa. Lisätietoja paikasta ja retriitistä löydät https://thehappyhamlet.com/en/holidays/retreats/tasapainoa/

Ohjaajina Retriitillä ovat:
Reetta Vanhanen ja Maria Ruokokoski 

Reetta lempeässä ohjauksessa tuhannet ihmiset jo 20 vuoden ajan ovat saaneet kokea mielen työkalujen voiman hyvinvointia lisäävänä tekijänä omassa elämässään. Reetta ohjaa mielen voiman ja työkalujen äärelle harjoitusten, rentoutusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Mielen työskentelyt ovat oivalluttavia ja toiminnallisia. 

Joogaosuudet ohjaa Maria, hän on ohjannut joogaa vuodesta 2013 useissa eri joogakouluissa ja retriiteissä. Maria ohjaa pääosin rauhallista ja lempeää flow-joogaa sekä restoratiivista (palauttavaa) ja kehon syviin kerroksiin vaikuttavaa Yin-Joogaa. Jooga-osuudet sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja ne sopivat kaikentasoisille osallistujille. Ja lopulta harjoitteet ja liikkeet räätälöidään paikanpäällä juuri tälle ryhmälle sopiviksi. 

Ryhmään mahtuu mukaan enintään 12 henkilöä. 

Lisätietoja Reetalta.  ilmoittautuminen Happy Hamletin sivujen kautta tai oheisesta linkistä.

Olet lämpimästi Tervetullut mukaan. 


Koulutuspaikka

The Happy Hamlet, Fauroux, Ranska

Usein kysyttyä

Tarvitaanko mukaan oma jooga matto?

Gardalla on jokaiselle varattu oma jooga matto ja bolsteri.

Onko mahdollista saada kokonaan gluteeniton ruokavalio?

Kyllä, tämä on mahdollista.

Montako 1 hengen huonetta hotellissa on?

1 hengen huoneita on 4 kappaletta
3 hengen huoneita on 2 kappaletta
ja loput kiintiöstämme on 2 hengen huoneita

Kuinka monta henkilöä otatte enintään matkalle mukaan?

Matkalle otetaan enintään 22 henkilöä mukaan.