Tasapainoa-retriitti

www.vanhanenreetta.fi

Tasapainoa NLP ja Jooga Retriitit

Suomessa ja ulkomailla ovat kaikille avoimia tapahtumia joiden keskiössä on oma hyvinvointi, elämän onnellisuus ja tasapaino. Menetelminä ovat NLP ja Jooga. NLP osuuksista vastaa Reetta ja jooga osuuksista Erna Kasterinne. Tämä sympaattinen ja ammattitaitoinen työpari on ohjannut retriittejä Suomessa ja ulkomailla.

Sinulla voi olla kokemusta NLP:stä, joogasta tai molemmista ja kumpikaan ei ole välttämätöntä. Rautaisella ammattitaidolla ja kokemuksella jokainen retriitti lopulta muotoutuu osallistujien mukaan.

Seuraava Retriitti tehdään 7-13.6.2020 Gardalle, Villa Arcadioon **** jo viidenn kerran.
Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Varaa paikkasi tästä linkistä koulutuskalenterin kautta.

 

Aiempaa kokemusta NLP:stä tai joogasta voi olla, mutta sitä tarvitse olla.

NLP-osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia ja harjoitteet ovat helppoja ja sopivat kaikille. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan. Filosofisesti NLP ja Jooga soveltuvat joustavasti yhteen tosiaan tukien ja syventäen.

Jooga on rauhallista, palauttavaa ja kehon syvempiin kerroksiin vaikuttavaa Yin-joogaa. Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja stressinhallintaa – ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Käytämme hengitys- ja rentoutumistekniikoita, sekä läsnäoloa ja elämän tasapainoa lisääviä harjoituksia.

Retriitin ohjaajina ovat  jo vuosia NLP:tä kouluttanut Senior NLP-kouluttaja ja coach Reetta Vanhanen ja Jooga osuudet ohjaa jooga ohjaaja, health coach Erna Kasterinne

Seuraavat retriitit

NLP esittely- /valmennusilta, Helsinki

13.5.2020 1730-20, Hyvinvointikeskus WellB

NLP on vahvasti hyvinvoinnin väline jossa on paljon elementtejä siihen, miten voi menestyä ja voida hyvin henkilökohtaisesti ja työssä. 

Lyhyesti NLP

N=Neuro - viittaa ajatteluun
L=Linguistiq - viittaa puheeseen (sisäiseen ja ulkoiseen)
P=Programming - viittaa käyttäytymiseen 

NLP on malli jossa keho ja mieli toimii kokoajan yhdessä. 

NLP:n keskeistä sisältöä on taitavuuden mallittaminen, se miten menestyä omassa elämässä (menestyminen rakennetaan taitojen kautta). NLP on  vahvasti myös itsetuntemuksen välinen joka alkaa kyvystä olla läsnä itselleen ja muille. Kaikki NLP-tekniikat toimivat parhaimillaan läsnäolo kautta. Muuten ne jäävät vain "päähän". Läsnäolo ikäänkuin "valuttaa" tiedon kehoon ja kokemuksiin ja näin kaikki uusi opittu integroituu taidoiksi ja osaksi elämää. 

Miten saat oman maksimi potentiaalisi käyttöön? Miten ollaan rohkeita? Miten ollaan enemmän läsnä itselle ja muille? Miten ohjata omia ajatuksia? Miten päästää irti siitä mitä et enää elämääsi halua? Miten löytää omia rajoittavia uskomuksia ja miten miten muuttaa niitä niin että avaavat elämääsi lisää vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia onnistua ja elää sellaista elämää jossa voit kokea onnistumisia, kannatella pettymyksia ja luoda itsellesi sellaisen elämän jota haluat elää tässä, nyt ja tulevaisuudessa. Kuinka lisätä itseluottamusta ja rohkeutta? Kuinka kokea itsensä entistä eheämmin?

NLP antaa paljon konkreettisia työkaluja, jotta voit elää elämääsi mahdollisimman täydesti, rohkeasti ja onnellisesti. 

Ilta sisältää informaatiosta nlp:stä ja siitä miten se toimii ja kenelle se sopii ja miten se voi rikastaa ja hyödyttää elämääsi. Lopuksi on pieni rentoutuksen hetki jotta pääset jatkamaan iltaasi levänneenä ja rauhallisin mielin.

Rohkenen luvata että saat illan aikana vähintään 3 uutta vinkkiä, ajatusta tai kokemusta siitä kuin voit johtaa elämääsi entistä tasapainoisempaan suuntaan ja tietoa siitä kuinka sen teet. 

Illan aikana myös tietoa tulevasta 4.9.-6.12.20, 16 päivän NLP Practitioner koulutuksesta, jonne ilmoittautuminen on jo alkanut.

Vahvistukset  tähän iltaan ja varsinaiseen koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilta järjestetään yhdessä Suomen NLP-yhdistyksen kanssa. 

Olet Sydämellisesti Tervetullut! 

Reetta

Koulutuspaikka

Kalliolinnantie 7, 00100 Helsinki

Hinta

Tasapainoa NLP & Jooga Retriitti 2020 - PERUTTU

7.6.2020 - 13.6.2020, Garda-Järvi, Italia

Ja taas me mennään, koska kauniille maisemille, italialaisille herkuille ja kiireettömälle tunnelmalle on niin helppo menettää sydämensä. Matka tarjoaa virkistymistä ja elpymistä kaikille aisteille. Tarjolla on ruokaa keholle ja mielelle, kauneutta ja estetiikkaa, hiljentymistä ja aikaa omille tärkeille ajatuksille ja asioille. Samanhenkisten ihmisten porukassa aktivoimme ja balansoimme kehon ja mielen tasapainoa Nlp:n ja joogan avulla.

Menemme Villa Arcadion maisemiin jo viidettä kertaa.  Matkan jooga ja nlp osuudet muovautuvat lopulta osallistuvan ryhmän mukaan. Tänä vuonna päivä retki tehdään Garda-järjen ympäristöön tutustuen. Viimeisenä päivänä on suosittu torikäynti runsaine ostos mahdollisuuksineen. Ja vielä ehdimme nauttimaan lounaan Gardan rannalla ja sitten suuntaamme kohti lentokenttää. 

Nlp-osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia; aiempaa kokemusta NLP:stä voi olla, eikä sitä tarvitse olla. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan. 

Filosofisesti NLP ja Jooga soveltuvat joustavasti yhteen tosiaan tukien ja syventäen.

Jooga on rauhallista, palauttavaa ja sopivasti energisoivaa.  Jooga tunnit sisältävät helppoja jooga liikkeitä ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Käytämme hengitys- ja rentoutumistekniikoita, sekä läsnäoloa ja elämän tasapainoa lisääviä harjoituksia. Jooga osuudet tehdään ulkona tai Jasmiini kukkien ympäröimässä jooga-tilassa. Tilassa on lasiset aukenevat seinät jossa avaruuden tunne syntyy maisemasta.

Aamujoogat ovat kehoa lempeästi herättelevää, sekä niveliä ja oloa voitelevaa liikettä. Kaikki harjoitukset sopivat aloittelijoille ja asennoista ”tarjoillaan” myös haastavammat versiot niitä kaipaaville.  Iltaisin hitaalla yin yoga -harjoituksella päästään käsiksi kehon passiivisempiin kerroksiin sidekudos - ja kalvotasoille. Samalla harjoitus on hyvin meditatiivinen ja hermostoa tyynnyttävä ja syvä rentouttava. Yksilölliset liikkuvuus erot huomioidaan erilaisin asento vaihtoehdoin sekä apuvälineitä (bolstereita, tyynyjä, pyyhkeitä) käyttäen. Yin Yogassa yhdistyy kiinalaisen lääketieteen tietous energiakanavista ikivanhaan tietoon asanoista eli joogan liikkeistä.
Retriitin ohjaajina ovat kokeneet ja sympaattiset  Reetta Vanhanen ja Erna Kasterinne.

Reetta on Senior NLP kouluttaja joka on kouluttanut NLP:tä hyvinvointia lisäävänä tekijänä jo yli 15 vuotta. 

Palaute Reetasta kouluttajana: ”Kykysi hyväksyä muut sellaisina kuin he ovat on ihailtavaa.” ”Upea kouluttaja ja persoona, joka huokuu viisautta, kokemusta, rakkautta ja suvaitsevaisuutta. Juuri kaikkea sitä mitä opettaa. On aina aidosti läsnä ja antaa tilaa kaikille.”

Erna Kasterinne on  lisensioitu (RYT 200) joogaopettaja. Joogaa hän on ohjannut vuodesta 2005. Erna on myös vyöhyke-sekä fysioterapeutti sekä Health Coach ja NLP Master Practitioner. 

Tavoitteemme on tarjota kokonaisvaltaista hyvinvointia kehon,mielen, tunteiden ja energioiden väliseen saumattomaan vuorovaikutukseen NLP:n ja joogan avulla.

Erna on  lempeä ja salliva ohjaaja joka hienovaraisesti ja varmalla otteella ohjaa ryhmää ja jokaista yksilönä.

Niin jooga, kuin Nlp harjoitukset soveltuvat kaikille, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla ja sitä voi olla. Harjoitukset ja liikkeet sovelletaan juuri tälle ryhmälle sopiviksi. 

Majoitus Hotelli Villa Arcadiossa ****

Arcadio sijaitsee n. 2 km Salòn kaupungista. Hotelli on yksi alueen ylellisimmistä neljän tähden hotelleista, jossa on mm. ravintola, olohuone, aamiaistila, baari, terassi, uima-allas järvi näköalalla.  Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko Garda- järvelle tai puutarhaan. Kaikki huoneet ovat hieman erilaisia. Lisätietoja hotellista www.hotelvillaarcadio.it/

Emäntänä hotellissa toimii Villa Arcadion omistaja Jaana Nakari. Rakkaudesta Italiaan syntyi entisen oppaan haave perustaa oma hotelli. Puolisonsa Francescon kanssa hän rakensi 1600-luvun luostarista ainutlaatuisen hotelli Villa Arcadion Garda-järven lumoaviin maisemiin Salòn kukkulalle, oliivipuiden, metsien ja kukkien äärelle.

Ilmoittautuminen linkistä tai sähköpostilla reetta@vanhanenreetta.fi. Lisätietoja tarvittaessa Reetalta 050 5890 129

Hinnat alk.  1.996€/ hlö 3 hengen huoneessa
2.430 € 2 hengen huonessa
2.730 € 1 hengen huoneessa 

ILMOITATHAN varatessasi HUONETOIVEEN

Hintaan sisältyy:

- Finnairin suora lento Helsinki–Milano–Helsinki lentokenttäveroineen
- meno-paluu lentokenttäkuljetukset kohteessa
- majoitus Villa Arcadiossa valitussa huonetyypissä puolihoidolla (aamiainen ja illallinen/lounas)
- Opastettu kokopäiväretki Garda järven maisemissa
- Suomenkielisen Jaana Nakarin palvelut matkan aikana
- Reetan ja Ernan matkanjohtajuus, nlp ja jooga osuudet
- Muut mahdolliset retket varataan paikanpäällä.

Maksuehdot
Ilmoittautumismaksu on 400 €/ henkilö ja loppumaksu maksetaan 35 vrk ennen matkaa  

Matkavakuutus
Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.  Matkavakuutus kannattaa ottaa samaan aikaan kun varaa matkan, jolloin peruutusturva astuu voimaan samaan aikaan.

Hinnat perustuvat 6.7.2019 oleviin valuutta- ja verotietoihin, sekä 20 minimi ryhmäkokoon. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelma muutoksiin.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Matkatoimisto Aventura

Koulutuspaikka

Villa Arcadio, Saló, Garda, Italy via Navelli, 2 - 25087 Salò (BS), Italy Saló

Matkaohjelma

Aika Sisältö
7.6. sunnuntai Tapaamme lentokentällä 06.00 ja Finnairin lento AY793 Milanoon lähtee klo 08.00-10.05. Milanossa hotellin emäntä Jaana Nakari on meitä vastassa lentokentällä. Kuljetus kentältä hotellille kestää n. 2h liikenteestä riippuen. Jaana esittelee hotellin ja aloitamme ylellisen loman lasillisella kouhuvaa. Tervetuloa! Huoneiden jako ja omaa aikaa. Klo: 17-19 Yin-Jooga ja virittäytyminen nlp:n ja matkan teemoihin Klo: 19 Tervetuloa illallinen
8.6. maanantai Klo: 8-9 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga. Klo: 9.15-10.15 Aamiainen. Klo:10.15-15 Vapaata aikaa. Klo: 15-18 NLP elämää tasapainottavana tekijänä. Klo: 18-19.30 Yin-Jooga. Klo: 20 Illallinen.
9.6. tiistai Klo: 8-9 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga. Klo: 9.15-10.15 Aamiainen. Klo: 10.30 -13 NLP elämää tasapainottavana tekijänä. Klo: 13-18 Vapaata aikaa. Klo: 18-19.30 Yin-Jooga. Klo: 20.15 Illallinen.
10.6. keskiviikko Klo: 8-9.30 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga. Klo: 9.30-10.30 Aamiainen. Klo: 10.30 –17 Vapaata. Klo: 16.30 -18.30 NLP elämää tasapainottavana tekijänä. Klo: 18.30–20 Yin-Jooga/ NLP. Klo: 20.00 Illallinen
11. 6. torstai Klo: 8-9.15 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga. Klo: 9.30-10.15 Aamiainen. Klo:10.30 -18 Kokopäiväretki Gardan ympäristössä, sis lounaan. Retki päättyy Salon kylään/ hotellille. Ilta omaa aikaa.
12.6. perjantai Klo: 8-9.30 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga. Klo: 9.30-10.15 Aamiainen. Klo: 10.30 –13.30 NLP elämää tasapainottavana tekijänä. Klo: 13.30-18. omaa aikaa. Klo: 18.–20 Yin-Jooga/ NLP. Klo: 20.00 Illallinen
13.6. lauantai Klo: 8-9 Kehoa lempeästi herättelevä aamujooga. Klo: 9.15-10.15 Aamiainen ja huoneiden luovutus >> laukut linja-autoon. Klo: 10.30 Torille/ ostoksille. Klo: 13-14 yhteinen lounas. lähtö lentokentälle n. klo 1430. Saavumme Malpensan lentokentälle n. klo 17.00. Paluulento AY796 Milano – Helsinki 19.00 – 22.55

PERUTTU

alk. 1996 €/hlö 3 hengen huoneessa
sis. kaikki matkaohjelman palvelut

Usein kysyttyä

Tarvitaanko mukaan oma jooga matto?

Gardalla on jokaiselle varattu oma jooga matto ja bolsteri.

Onko mahdollista saada kokonaan gluteeniton ruokavalio?

Kyllä, tämä on mahdollista.

Montako 1 hengen huonetta hotellissa on?

1 hengen huoneita on 4 kappaletta
3 hengen huoneita on 2 kappaletta
ja loput kiintiöstämme on 2 hengen huoneita

Kuinka monta henkilöä otatte enintään matkalle mukaan?

Matkalle otetaan enintään 22 henkilöä mukaan.