Tasapainoa-retriitti

www.vanhanenreetta.fi

Tasapainoa NLP ja Jooga Retriitit

Suomessa ja ulkomailla ovat kaikille avoimia tapahtumia joiden keskiössä on oma hyvinvointi, elämän merkityksellisyys ja tasapaino. Menetelminä ovat NLP ja Jooga. NLP osuuksista vastaa Reetta ja jooga osuuksista Erna Kasterinne. Tämä sympaattinen ja ammattitaitoinen työpari on ohjannut yhdessä retriittejä Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2015 alkaen.

Sinulla voi olla kokemusta NLP:stä, joogasta tai molemmista ja kumpikaan ei ole välttämätöntä. Rautaisella ammattitaidolla ja kokemuksella jokainen retriitti lopulta muotoutuu osallistujien mukaan.

 

 

Aiempaa kokemusta NLP:stä tai joogasta voi olla, mutta sitä tarvitse olla.

NLP-osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia ja harjoitteet ovat helppoja ja sopivat kaikille. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan. Filosofisesti NLP ja Jooga soveltuvat joustavasti yhteen tosiaan tukien ja syventäen.

Jooga on rauhallista, palauttavaa ja kehon syvempiin kerroksiin vaikuttavaa Yin-joogaa. Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja stressinhallintaa – ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille. Käytämme hengitys- ja rentoutumistekniikoita, sekä läsnäoloa ja elämän tasapainoa lisääviä harjoituksia.

Retriitin ohjaajina ovat  jo vuosia NLP:tä kouluttanut Senior NLP-kouluttaja ja coach Reetta Vanhanen ja Jooga osuudet ohjaa jooga ohjaaja, health coach Erna Kasterinne

Seuraavat retriitit

Maalausta ja mielenhallintaa, Garda, Johanna Oras&Reetta Vanhanenn

28.5.2023 - 2.6.2023, Villa Arcadio, Garda

Maalausosuuksista vastaa monipuolisuudellaan hätkähdyttävä kuvataiteilija Johanna Oras. 

Hän on monelle tuttu Punkaharjun Taidekartanolta. Viime vuoden näyttely: Usko. Taide ja Rakkaus oli menestys, kuten aikaisemmatkin näyttelyt Punkaharjulla. Ensi vuosi on Johannna 30. taiteilija vuosi ja tämä on myös yksi Johannan juhlavuoden tapahtumista. 

Sanat joita Johannaan on helppo liittää ovat aito, inspiroiva, lämmin, monipuolinen Taiteilija isolla T:llä. Arvostan Johannaa ihmisenä ja Ihailen  myös hänen taitoaan ohjata ihmiset maalaamisen äärelle. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai Sinulla voi sitä olla, ja voit olla varma että halutessasi saat ammattimaista ohjausta siihen kuuluvin vivahtein. 

Minä, Reetta vastaan mielenhallinnan osuuksista myös vankalla 20 vuoden kokemuksella. Tässä yhteydessä mielenhallinnan työvälineinä ovat lempeät läsnäoloa lisäävät rentoutukset ja meditaatiot luovuuden äärelle.  

Aamuisin suuntamme ajatuksemme päivän teemaan tai siihen mikä on Sinulle juuri silloin merkityksellistä. 

Maalaaminen on myös prosessi itseen ja omiin toiveisiin ja tarjolla on myös helppoja pieniä toiminnallisia harjoitteita joilla vahvistetaan omaa yhdintä, omia rajoja ja kuunnellaan niitä syviä toiveita joita sinulla elämässäsi on. Taiteen äärellä oleminen sen moninaisissa muodoissa vahvistaa ja voimaannuttaa.

Villa Arcadio **** On upea hotelli ja lomakohde jossa on ravintoa kaikille aisteille, niin hotellissa itsessään, kuin ympäristössä.
Olen tehnyt 7 retriittiä Villa Arcadiossa. Tämä on helmi jossa kaikki toimii ja on kohdillaan.
Hotelli on vanha luostari jonka ilmapiiri on levollinen ja itse hotellista kuin sen ympäristöstä löytyy paljon maalauksellisia kohteita. 

Teemme parhaamme että juuri Sinun lomasi täällä on ainutlaatuinen ja viihdyt.

Hinta:
1. 922 €/ hlö/ 2 hengen huoneessa
2.172 € 1 hengen huoneessa

Sisältää:
* majoituksen valitussa huonetyypissä.
* puolihoidon: aamupala ja illallinen
** tulopäivänä vain illallinen ja lähtöpäivänä vain aamiainen
* aterioilla sis. vesi/ vichy. Viinit ja muut juomat kukin maksaa itse. 

* kokopäiväretki Veronaan ja puolipäivä retket sitruuna- ja viinitilalle.

* lentokenttäkuljetukset Milano - Villa Arcadio - Milano
* Ohjelmassa ilmoitetut maalaamiset/ Johanna ja mielenhallinta/ Reetta

 Ei sisällä lentoja = varataan ja maksetaan itse

Tilaa tarkempi matkaohjelma ja samalla saat vinkit lennoista.  reetta@vanhanenreetta.fi 

Tai ennakkoilmoittaudu jo linkistä ja saat paluupostissa matkaohjelman ja yksityiskohtia,  jonka jälkeen voit päättää lopullisen osallistumisesi. 

Ryhmään mahtuu mukaan enintään 18 henkilöä ja paikat varataan ilmoittatumisjärjestyksessä.  Ennakkoilmoittautujille varataan etuoikeus vahvistettuun paikkaan. 

Olet lämpimästi Tervetullut mukaan!


Koulutuspaikka

Via Navelli 2 - 25087 Salò (BS), Italy

Ikigai - Kukoistuksen koodi! 29-30.4.23, 2 pv

29.4.2023 , Klo 10-18 - 23.4.2022, Helsinki

Iki = elämä, Gai = Ilo


Ikigai-Kukoistuksen koodi! koulutusten synty 

"Tutustuin ensimmäistä kertaa Ikigai-mallin länsimaiseen versioon London Business Schoolissa 2020. How to Become Exceptional -koulutusohjelmassa. Se sysäsi liikkeelle kiinnostukseni tutkia asiaa syvemmin.
Kun tutkin lisää, huomasin että monien huippu yliopistojen koulutusohjelmissa länsimainen ikigai-malli oli myös mukana. Sitä en silloin vielä tiennyt, että alkuperäinen 13 kohdan japanilainen malli olisi vielä jotain paljon, paljon enemmän. Mitä enemmän tutkin ja kokeilin, sitä vakuuttuneemmaksi tulin". - Reetta

Mihin Ikigai perustuu?

Japanin Okinawassa asuu eli 100 vuotiaita enemmän kuin missään muualla maailmassa. Yksi merkityksellinen tekijä on ravinto ja toinen on Ikigai. Japanilaisen filosofian mukaan jokaisella on oma Ikigai- syy olla olemassa. Jotkut ovat löytäneet sen ja ovat siitä tietoisia. Muilla se on heidän sisällään ja vasta heräämässä ja osa ihmisistä ei  koskaan saavuta sitä. Ikigaissa piilee hyvän elämän ja onnellisuuden löytämisen salaisuus. 

Tietoisen ja ei- tietoisen liitto

Ensimmäisen kerran käytimme Rautiaisen Päivin kanssa  ko. mallia kouluttaessamme Nlp- Trainer koulutusta johon liitimme Ikigain ja intuitiivisen maalaamisen. Yhteistyössä löysimme tavan joka syvensi ja integroi ikigai - filosofian myös ei tietoisesti intuitiivisen maalaamisen kautta.   

Nyt löytyi myös jotain sellaista, joka teki Nlp Trainer koulutuksesta entistä vaikuttavampaa, vakuuttavampaa ja merkityksellisempää. Palautteet  olivat vakuuttavaa luettavaa. 

Ikigai-Kukoistuksen koodi! workshopit alkoivat syntyä.

Miten? 

Konkreettisten kokemuksellisten harjoitteiden kautta tutkimme Sinun Ikigaita. Päivin ohjauksessa vapaan ja inspiroivan sekatekniikka maalauksen avulla tuot kerros kerrokselta Reetan valmennus osuuksilta arvokkaita oivalluksia Ikigai maalaukseesi. Tietoiset toiveesi ja tarpeesi saavat mahdollisuuden kohdata vielä nupuillaan olevat ja kenties piilossa olevat unelmasi.

Miksi?

Uskomme että tutkimalla sitä mikä elämässäsi on arvokasta ja merkityksellistä, voit tunnistaa mitä haluat elämääsi lisää ja mitä pois, niin että kukoistus arjessa, juhlassa ja valinnoissasi toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Pienikin muutos omissa toimintatavoissa tuo Sinua lähemmäksi omaa Ikigaitasi. 

Kenelle?

Kaikille joita kiinnostaa merkityksellinen hyvä elämä ja myös elämän seikkailijoille tai sellaisiksi aikoville. 

Ikigain 13 osa-aluetta 

 1. Arvot
 2. Tekeminen (työ ja harrastukset) joissa voit käyttää vahvuuksiasi
 3. Läsnäolo (itselle ja muille) ja yhteenkuuluvuuden tunne 
 4. Vuorovaikutussuhteet  ja roolit
 5. Tyytyväisyys, mielihyvä ja elämänilo 
 6. Luovuus ja merkitykselliset kokemukset
 7. Elämäntarkoitus ja päämäärä
 8. Harmonia ja yhteyden kokemus
 9. Merkityksellisyys ja elämän sisältö
 10. Vapaus
 11. Kasvun mahdollisuus
 12. Omanarvontunto
 13. Itsensä toteuttaminen (keskiössä)

Paikka: Helsinki, Taidekoulu Alfa, Tuomarinkylän kartano, Tuomarinkyläntie 1-10. rakennus A
Maksimi osallistujamäärä: 20 henkilöä
Koulutuspäivän kesto/ la-su: 10-17 sis. lounastunnin 1 h ja 2x15 min taukoa. 

Hintaan sisältyy: kirjallinen materiaali, maalaustarvikkeet ja canvas. Tauoilla kahvi, tee, hedelmiä, pähkinöitä, keksejä
Ikigai-valmentajasi: Reetta Vanhanen ja Päivi Rautiainen 

IKIGAI! Olet lämpimästi Tervetullut!

Koulutuspaikka

Tuomarinkylän Taidekartano, Tuomarinkyläntie 7, 00690 Helsinki

Workshop päivät

Aika Sisältö
29.4.23 Lauantai, klo 10-18
30.4.23 Sunnuntai, klo 10-15

483,60 €
sis. 24% alv

Usein kysyttyä

Tarvitaanko mukaan oma jooga matto?

Gardalla on jokaiselle varattu oma jooga matto ja bolsteri.

Onko mahdollista saada kokonaan gluteeniton ruokavalio?

Kyllä, tämä on mahdollista.

Montako 1 hengen huonetta hotellissa on?

1 hengen huoneita on 4 kappaletta
3 hengen huoneita on 2 kappaletta
ja loput kiintiöstämme on 2 hengen huoneita

Kuinka monta henkilöä otatte enintään matkalle mukaan?

Matkalle otetaan enintään 22 henkilöä mukaan.