Tasapainoa-retriitit

www.vanhanenreetta.fi

Tasapainoa retriitit

Suomessa ja ulkomailla ovat kaikille avoimia tapahtumia joiden keskiössä on oma hyvinvointi, elämän merkityksellisyys, tasapaino, läsnäolo, lepo, palautuminen, keho-mieli yhteys, virkistyminen ja inspiraatio.  Menetelminä ovat NLP ja kuhunkin retriitin teemaan sopiva muu menetelmä. NLP osuuksista vastaa aina Reetta ja muun teeman osuudesta joku oman alansa ammattilainen. Retriittien teemoja ovat olleet mm. Irtipäästäminen, kiitollisuus, eheytyminen, omat rajat ja unelmat, merkityksellisyys elämässä…

2024
Maalausta ja Mielenhallintaa yhdessä Johanna Oraksen kanssa toteutuu Villa Arcadiossa, Gardalla 18-23.5. Muutama paikka vielä vapaana.
Omassa Voimassa! Portugal  31.8.-6.9. Majoitumme viehättävään Caso do Valleen Sintran vanhassa kaupungissa. Keskiössä on palautuminen, kehotoetoisuus, tietoinen läsnäolo, hengitys, keho-mieli yhteys, itsemyötätunto, omat rajat, oman voiman vahvistaminen. Retriitin ohjaajina ovat Miia Meiseri ja Reetta.

Retriittimme ovat aina kaikille avoimia. Sinulla voi olla kokemusta teemaan liittyvästä aiheesta tai menetelmästä ja ei tarvitse olla. Jokainen retriitti räätälöidään osallistujien mukaan ja sovelletaan harjoitteet ja toiminta niin, että kukin pääsee mukaan juuri omalla tavallaan.

 

 

Retriiteillä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta retriitin aihealueisiin liittyen ja voi ollakin. Räätälöimme retriitit aina kunkin ryhmän mukaan ja kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Kaikki mielenohjauksen osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia. Harjoitteet ovat helppoja ja sopivat kaikille. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan. Hyvinvointi, keho-mieliharjoitteet ja NLP  soveltuvat joustavasti yhteen tosiaan tukien ja syventäen.

Retriitin ohjaajana toimii aina Reetta ja mukana on kunkin retriitin aihealueeseen erikoistunut toinen/ toisia kouluttajia. Tutustu tuleviin retriitteihin koulutuskalenterissa.

Seuraavat retriitit

Usein kysyttyä

Tarvitaanko mukaan jotain omia välineitä.

Kunkin retriitin kohdalla on erikseen mainittu jos mukaan tulee ottaa jotain omia välineitä. Esim Nlp & Jooga retriiteillä oma joogamatto.

Onko mahdollista saada kokonaan gluteeniton ruokavalio tai  kasvisruokavalio.

Useimmiten kyllä.  Erityisruokavalioit kannattaa jo laittaa ilmoittautuessa.

Kuinka monta henkilöä otatte enintään matkalle mukaan?

Retriiteille otamme mukaan enintään 20 henkilöä.