Tasapainoa-retriitti

www.vanhanenreetta.fi

Tasapainoa retriitit

Suomessa ja ulkomailla ovat kaikille avoimia tapahtumia joiden keskiössä on oma hyvinvointi, elämän merkityksellisyys, tasapaino, läsnäolo, lepo, palautuminen, keho-mieli yhteys, virkistyminen ja inspiraatio.  Menetelminä ovat NLP ja kuhunkin retriitin teemaan sopiva muu menetelmä. NLP osuuksista vastaa aina Reetta ja muun teeman osuudesta joku oman alansa ammattilainen. Retriittien teemoja ovat olleet mm. Irtipäästäminen, kiitollisuus, eheytyminen, omat rajat ja unelmat, merkityksellisyys elämässä…

2023 teema: Maalausta ja Mielenhallintaa yhdessä Johanna Oraksen kanssa toteutuu Villa Arcadiossa, Gardalla 28.5.-2.6. Muutama paikka vielä vapaana.

Vuoden 2023 toinen Retriitti toteutuu Punkaharjulla 18-20.8. Maatilamatkailu Mannilan tilalla luonnonkauniissa  Saimaan maisemissa yhteistyössä paikallisten hyvinvointi ammattilaisten kanssa.  Retriitti ilmestyy koulutuskalenteriin pian ja pääset ilmoittautumaan mukaan. 2024 Retriitit ovat suunnitteilla Portugaliin ja Gardalle.  Teemat ja sisällöt julkaistaan kesän 2023 aikana.

Retriittimme ovat aina kaikille avoimia. Sinulla voi olla kokemusta teemaan liittyvästä aiheesta tai menetelmästä ja ei tarvitse olla. Jokainen retriitti räätälöidään osallistujien mukaan ja sovelletaan harjoitteet ja toiminta niin, että kukin pääsee mukaan juuri omalla tavallaan.

 

 

Retriiteillä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Retriitin aihealueisiin liittyen ja voi ollakin. Räätälöimme retriitit aina kunkin ryhmän mukaan ja kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Kaikki  NLP osuudet ovat oivalluttavia ja rauhallisen toiminnallisia. Harjoitteet ovat helppoja ja sopivat kaikille. NLP antaa mahdollisuuden ohjata ajatuksiaan ja elämää entistä tasapainoisempaan suuntaan. Hyvinvointi, keho-mieliharjoitteet ja NLP  soveltuvat joustavasti yhteen tosiaan tukien ja syventäen.

Retriitin ohjaajana toimii aina Reetta ja mukana on kunkin retriitin aihealueeseen erikoistunut toinen/ toisia kouluttajia. Tutustu tuleviin retriitteihin koulutuskalenterissa.

Seuraavat retriitit

Maalausta ja mielenohjausta, Garda, Johanna Oras&Reetta Vanhanen, 18-23.5.24

18.5.2024 - 25.5.2024, Villa Arcadio, Garda

Maalausosuuksista vastaa monipuolisuudellaan hätkähdyttävä kuvataiteilija Johanna Oras. 

Sanat joita Johannaan on helppo liittää ovat: aito, inspiroiva, lämmin, monipuolinen Taiteilija isolla T:llä. Arvostan Johannaa ihmisenä ja Ihailen  myös hänen taitoaan ohjata ihmiset maalaamisen äärelle. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai Sinulla voi sitä olla, ja voit olla varma että halutessasi saat ammattimaista ohjausta siihen kuuluvin vivahtein. 

Minä, Reetta vastaan mielenohjauksen osuuksista myös vankalla yli 20 vuoden kokemuksella. Tässä yhteydessä mielenohjauksen työvälineinä ovat lempeät läsnäoloa lisäävät rentoutukset ja meditaatiot omaan hyvää levolliseen tilaan ja luovuuden äärelle.  

Maalaaminen on myös prosessi itseen ja omiin toiveisiin ja tarjolla on myös helppoja pieniä toiminnallisia harjoitteita joilla vahvistetaan omaa yhdintä, omia rajoja ja kuunnellaan niitä syviä toiveita joita sinulla elämässäsi on. Taiteen äärellä oleminen sen moninaisissa muodoissa vahvistaa, inspiroi ja vahvistaa.

Villa Arcadio **** On upea hotelli ja lomakohde jossa on ravintoa kaikille aisteille, niin hotellissa itsessään, kuin ympäristössä.
Tämä on 9. retriittini Villa Arcadiossa joka on varsinainen helmi. Täällä kaikki toimii ja on kohdillaan. Hotelli on vanha luostari jonka ilmapiiri on levollinen ja itse hotellista kuin sen ympäristöstä löytyy paljon maalauksellisia kohteita. 

Teemme parhaamme että juuri Sinun lomasi täällä on ainutlaatuinen ja viihdyt.

Hinta:
2028 €/ hlö/ 2 hengen huoneessa naispaikkalla
2328 € - 2628  € / hlö/ 1 hengen huoneessa huonetyypistä riippuen.

Sisältää:
* majoituksen valitussa huonetyypissä.
* puolihoidon: aamupala ja illallinen
** tulopäivänä vain illallinen ja lähtöpäivänä vain aamiainen
* aterioilla sis. vesi/ vichy. Viinit ja muut juomat kukin maksaa itse. 

* Runsas retkiohjelma Sirmione, Riva de Garda, Viitila Fransiacorta ja Giardino Botanico puutarha, Heller Garden. 

* lentokenttäkuljetukset Milano - Villa Arcadio - Milano
* Ohjelmassa ilmoitetut maalaamiset/ Johanna ja mielenhallinta/ Reetta

 Ei sisällä lentoja = varataan ja maksetaan itse

Matka on nyt täynnä ja jos innostut niin ilmoittaudu linkistä ja saat matkaohjelman. Ja jos edelleen haluat mukaan niin laitan huonekyselyn hotelliin.  


<3 Reetta Koulutuspaikka

Via Navelli 2 - 25087 Salò (BS), Italy

alk. 2028 €/ hlö

Usein kysyttyä

Tarvitaanko mukaan jotain omia välineitä.

Kunkin retriitin kohdalla on erikseen mainittu jos mukaan tulee ottaa jotain omia välineitä. Esim Nlp & Jooga retriiteillä oma joogamatto.

Onko mahdollista saada kokonaan gluteeniton ruokavalio tai  kasvisruokavalio.

Useimmiten kyllä.  Erityisruokavalioit kannattaa jo laittaa ilmoittautuessa.

Kuinka monta henkilöä otatte enintään matkalle mukaan?

Retriiteille otamme mukaan  enintään 20 henkilöä.