Coaching ja ratkaisukeskeinen terapia

www.vanhanenreetta.fi

Coaching ja terapia on luottamuksellinen yhteistyösuhde ja prosessi jossa autan asiakasta tiedostamaan omat voimavarat ja saavuttamaan toivotut tavoitteet ja toisaalta päästämään irti niistä asioista jotka eivät enää palvele omaa hyvinvointia.  Tarkastelemme ja tutkimme niitä asioita jotka nousevat keskiöön kun puhutaan Sinun hyvinvoinnista nyt ja tulevaisuudessa. Coaching ja terapia on eteenpäin suuntautuva prosessi, jossa menneisyydellä, nykyhetkellä ja tulevaisuudella on merkityksensä ja työskentelemme näillä kaikilla osa-alueilla, ohjenuorana se mitä Sinä haluat tapahtuvan, mitä ovat toiveesi. Yleisestiottaen terapia on usein pidempi prosessi.  Ihmisen prosesseja ei voi kiirehtää. Otamme juuri sen ajan joka tarvitaan.

Coachaukseni ja terapia pohjautuu monen opin yhdistelmään joista minulla on pitkä ja kattava opiskelu ja kokemus:
* NLP (20v kokemus, Nlp-kouluttajien kouluttaja) Nlp hyödyntää mm. mielikuva- ja osat työskentelyä.  Meissä on monta puolta ja osaa ja kun löytyy osat jotka ovat vastuussa ns. negatiivisesta käyttäytymisestä ja ns ”ongelmasta” voidaan alkaa työskentely noiden osien kanssa.
* Generatiivinen coaching, joka ottaa huomioon kognitiivisen ja somaattisen mielen. Ihminen on kokonaisuus jossa keho (soma) ja mieli (kognitiivinen) toimii koko ajan yhdessä.
*Advanced Practitioner of Generative Change. Olen Stephen Gilliganin oppilas ja tarvittaessa käytän coachauksessa transsi työskentelyä, joka avaa vaihtoehtoja ja ratkaisuja joita kognitiivinen mieli ei pysty ratkaisemaan, ja jolla usein päästään nopeammin kiinni juurisyihin ja asioiden taustalle tai alla oleviin ei tietoisiin jumeihin, ongelmiin ja ratkaisuihin joita on yleensä lopulta loputon määrä.
* Skeema Terapia.  Olen Mentores/Kimmo Takanen oppilas ja skeematerapeutti. En toimi puhtaaksi koko skeema terapian polkua noudattaen, vaan soveltaen siitä osia silloin kun näen, että se palvelee asiakastani. 80 % skeematerapian harjoitteista perustuu mielikuvatyöskentelyyn, joka myös NLP:n kautta on taidoissani vahvaa ja sujuvaa.
* Sosiaali Panoraama. Olen Lucas Derksin oppilas. Sosiaalipanoraama on oiva väline tarkastella suhteitamme itseen ja muihin.
* Ratkaisukeskeinen lyhytterapia. Advanced Solution Focused Brief Therapist / Helsingin Lyhytterapia Instituutti
* Opiskelen Perhekonstellaatiota (Vuosi 1)

Henkilökohtainen coaching ja terapia/ kesto ja hinta
1h, 15 min – Hinta 110 € +alv 24%, yhteensä: 136,40 €
1h, 30 min – Hinta 120 € + alv 24%, yhteensä 148,80 €

Kun kyseessä on coaching tiimille hinta määräytyy keston ja henkilömäärän mukaan.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää! Voit olla yhteydessä suoraan myös tästä linkistä.

Lämmöllä Reetta,

reetta@vanhanenreetta.fi
050 5890 129

Ilmoittaudu/ varaa aika


    Usein kysyttyä