Nlp Elämässä – Olen koska me olemme

Ubuntu. Elämän makuisia Nlp tarinoita

Merkityksellisyys

Uskon vahvasti että kun teemme asioita ja elämme merkityksellisyydestä käsin se tuottaa ihmisen elämässä onnellisuutta ja tyytyväisyyttä. Nlp Elämässä -podcast on merkityksellisyydestä syntynyt ”lapsi”.

Sen alut on kaikissa niissä tuhansissa oppilaissani joita olen vuosien varrella kohdannut. Työni on hiljaista taustalla olemista jossa tarjoilen näitä ”Nlp helmiä” arvomaailmastani ja kokemuksestani käsin ja sen jälkeen seuraan mitä kaikkea alkaa tapahtumaan ihmisten elämässä. Näiden tarinoiden kautta haluan jakaa sitä hyvää mitä Nlp voi antaa elämään. Näiden tarinoiden kautta Nlp avautuu entistä rikkaampana ja runsaampana kuin arvaatkaan.

Sinä päätät, Sinä valitse, Sinä selviät kyllä

Nlp on yksi väline siihen kuinka ihmiset voivat kokea merkityksellisyyttä elämässään ja onnistua elämässään, niin henkilökohtaisesti kuin omalla urallaan ja tämän tuloksena kokea onnellisuutta ja tyytyväisyyttä. Ensin on tunnettava itseään sen verran, että tietää mitä haluaa ja mikä on itselle tärkeää, sitten voi valita, nimenomaan valita, mihin suuntaan elämässään lähteen. Ja jos jostain syystä olet jotenkin eksyksissä tai hukassa, niin aina on mahdollista palata tähän hetkeen tutkimaan mitä juuri nyt kaipaat elämääsi päästäksesi takaisin omalle polullesi. Sillä sekin on tärkeää että elämän ohjat on omissa käsissäsi. Sinä päätät, Sinä valitset, Sinä selviät kyllä. Hyvä kiertää ja ensimmäiset Nlp Elämässä-jaksot on nyt kuunneltavissa Spotify-palvelussa ja lisää on tulossa.

Ubuntu – Olen koska me olemme

Tapahtui Afrikassa…Antropologi istui lasten ympäröimänä ja kertoi heille että hän, joka nopeiten juokseen läheiselle puulle saa kaikki hedelmät korista, joka on puun juurella. Hämmästyneenä hän huomasi kuinka lapset ottivat toisiaan kädestä kiinni ja kävelivät yhdessä puulle ja jakoivat hedelmät. Kun hän kysyi miksi näin, olisihan joku voinut saada koko korin itselleen. Lapset vastasivat yhtä hämmästyneenä kysymyksestä, kuin antropologi siitä mitä oli tapahtunut. ”Ubuntu, miten yksi voi olla onnellinen kun muut olisivat onnettomia”.

Hyvä kiertää – Suomen Nlp-yhdistys

on toiminut 1990 luvusta alkaen ja sen päätehtävä on lisätä Nlp:n tunnettavuutta ja sitä hyvää mitä nlp saa aikaan ihmisten elämässä. Yhdistyksen sivuilta löydät niin koulutuksia kuin tapahtumia ja ilmaisia esittelyiltoja. https://www.nlpyhdistys.fi/yhdistys/

Rakkaudella, Reetta

Ubuntu! on enemmän!

#nlp #reettakouluttaa #reettavalmentaa #merkityksellisyys #generativenlp #nlppractitioner #nlpmasterpractitioner #nlptrainer #nlptrainerextra #nlpkouluttajakoulutus #mylife #generativecoaching #ubuntu #rakkaudella #muntyyli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *