Rakkautta kassikaupalla

Perjantai sydän 12.12.20
Kävelin eilen jouluvalojen runsaudessa Lontoossa. Ja mietin että kuinka paljon kauneutta, valoa ja Ilon pilkahduksia ne tuovat nyt ihmisten elämään.

5 sydämen kosketus

Ja sitten näin talon seinässä tämän kuvan jossa ihminen kantamassa kassikaupalla rakkautta itselleen (näin nuo kolme sydäntä puserossa tulkitsin) ja muille (rakkautta kahdessa laukussa) ja kuulin itseni huudahtavan: voi ihanaa, rakkautta!
Kuva resonoi minussa ja muutaman kosketuksen kyynelkin saapui paikalle. Tiesin että jotain merkityksellistä tässä on.

Rakkautta krääsän sijaan

toivotan nyt Sinulle ja läheisillesi. Mitä laitat joulupakettiin? Jos nuo rakkauden matkalaukut sisältäisivät rakkauden sanoja itsellesi, niin mitä ne olisivat.
Kenties kuulisit lempeät sanat: vähempikin riittää, olet rakas ja tärkeä, voit levätä, on ok huolehtia myös omasta levollisesta joulumielestä …tai jotain muuta.

Rakkauden laukut

Minkälaisia rakkauden laukkuja kantaisit läheisillesi, ystävillesi tai niille jotka ovat konkreettisen avun tarpeessa? Olisiko rakkauden lahjat esim yhteistä aikaa läheistesi kanssa, soitto sukulaiselle Jouluaattona, lahjoitus pelastusarmeijan joulupataan, kävelyretki ystävän kanssa, ryhtyisitkö kuukausi lahjoittajaksi apua tarvitseville, kertoisitko ystävälle miksi juuri hän on Sinulle rakas ja tärkeä…Tai jotain muuta.

Kun hiljentyy kuulee ja tuntee myös sen mikä resonoi Sinussa ja mitä on Sinun ”rakkauden laukuissa”.

Levollista Joulun aikaa!

Rakkaudella Reetta

#officialpesydänbyreetta #generativenlp #reettakouluttaa #rakkaudella #muntyyli #sinäolerakastettu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *