Valmis kevyeen 2021 lentoon

Kotelosta perhoseksi

Lepäsin vuoden 2020 kotelossa pitkään ja nyt olen valmis kevyeen ja lempeään lentoon, liitelyyn ja kiitoonkin. <Vuosi 2020 oli kohdallani osaltaan raskas ja huomasin etten ollutkaan toimintakykyinen kaikelta osin heti vuoden alussa. ”Kotelossa” oli hyvä miettiä mitä tärkeää vuosi 2020 opetti ja mitä merkityksellistä se nosti esille, entistä selkeämmin, ikään kuin ohjenuoraksi tähän vuoteen ja elämään nyt ja tulevaisuudessa.Toivon että myös Sinä olet saanut levättyä ja alkuvuotesi lento on sujunut hyvin. Kun voit hyvin tiedät, että suunta on oikea. Ja joskus on hyvä tarkentaa. Minä tarkensin koko alkuvuoden. Kannatti.

Vuodenvaihteeseen ja alkuvuoteen kuuluu usein toiveita ja tavoitteita tulevalle vuodelle. Mietin mitä merkityksellistä liittyi vuoteen 2021 ja mitä tärkeää niistä nousi tälle vuodelle, toiveeksi ja tavoitteeksi.

Harjoitus – ”valetaan” pohja

Tein harjoituksen, johon kutsun Sinut mukaan. (Ohjaan tämän zoomissa)Yksinkertaisuudessaan se menee niin että ota mieleesi 3 tärkeää asiaa vuodelta 2020. Ne voivat olla iloisia asioita tai surullisia ja kipeitä asioita. Sitten mieti, että mitä tärkeää ja merkityksellistä nuo tapahtumat pitivät sisällään (arvot). Mitä huomasit ja havaitsit, mikä niissä oli tärkeää ja hyvää. Asioissa ja tapahtumissa on monta puolta ja meillä ihmisillä on kyky kohdistaa huomio myös vain hyvään. Nyt teemme niin. Huomio vain siihen hyvään minkä tapahtumat toivat tietoisuuteesi.
Meillä kaikilla on menneisyys, tämä hetki ja tulevaisuus, joita voidaan myös ajatella rakenteena, johon kaikki elämän tärkeät asiat, kokemukset, arvot, unelmat, tiedot, taidot ja uskomukset kiinnittyvät tuhansin säikein. Harjoituksessa vuosi 2020 jää menneisyyteen ja kiinnitämme tapahtumista syntyneet arvot tähän päivään ja tulevaisuuteen niin, että voit löytää niitä elämässäsi entistä enemmän.
Tämä on pohja ja perusta kaikelle sille suunnittelulle mitä mahdollisesti olet jo tehnyt tai teet, luodaksesi sellaisen elämän kuin haluat. Kun perusta on vahva, niin tekeminenkin menee maaliin ja toiveet toteutuvat. Nimenomaan tässä järjestyksessä.

Vinkkejä suunnitteluun

Työkirjoja ja ohjeita konkreettiselle tekemiselle on myös paljon. Mm. Koppelomäen Ilkan Saa mitä haluat elämäsi kirja, Laura Mäntysen Boss Woman työkirja ja monta muuta.

Nlp Practitioner 32.

Myös 19.3. alkavassa Nlp Practitioner 32. koulutuksessa työstyy monella tapaa se mitä todella haluat elämääsi. 16 päivän koulutus rakentaa koko ajan itsetuntemusta, läsnäolon kautta yhteyttä omiin toiveisiin ja siihen miten voit hyvin, päästät irti siitä mitä et enää tarvitse ja saavutat entistä syvemmin sen mitä haluat ja ennenkaikkea saat tarvittavia taitoja oman elämän tueksi ja niihin muutoksiin mitä toivot.

Tervetuloa mukaan 28.1. klo 18-19.30

Ohjaan tuon harjoituksen zoomissa 28.1. klo 18-19.30
ilmoittaudu mukaan https://www.vanhanenreetta.fi/koulutuskalenteri/ Tapahtuma on ilmainen. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta nlp:stä ja sitä voi olla.

Lennä kevyesti ja voi hyvin!Rakkaudella, Reetta
#reettakouluttaa#reettacoachaa#nlpparctitioner#nlpmasterparactitioner#nlptrainer#nlptrainerextra#nlppro#hyvinvointi#tavoitteet#rakkaudellamuntyyli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *