Tervetuloa kaikki tunteet ja kaikki puolet Sinusta

Kuva: Tasapainoa Keho ja Mieli (nlp ja jooga) Retriitti 2015 Teemana: Rakkaus

Perjantai ❤ 11.9.2020
Tämä sydän syntyi itsemurhien ehkäisemisen viikon innoittamana.

Tervetuloa kaikki tunteet! Tervetuloa kaikki puolet sinusta!Näin usein aloitan omat koulutukseni ja coachaukseni.

Osa hyvää ja yhteyttä, se riittää

Joskus sanon tämän ääneen ja joskus vain toistan mantran hiljaisesti mielessäni. Ja näen ja tunnen että se resonoi, niin minussa, kuin asiakkaissani. Ihan tarkkaan en tiedä miten ja missä kohtaa ja sen tiedän, että se kutsuu esiin myös ne puolet, joista olet jotenkin irti. Ne puolet, jotka kutsuvat tulla nähdyiksi, kuulluiksi ja rakastetuiksi. En tiedä ja ei tarvitsekaan. Olen yksi osa hyvää ja yhteyttä ja se riittää.

Joskus eksyy

Silloin kun eksyy itsestään alkaa yleensä ensimmäiset oireet siitä, että alkaa voida huonosti. Ja mitä enemmän eristäytyy erkaantuu myös muista ihmisistä. Meistä kaikki tarvitsevat yhteyttä. Me kaikki tarvitsemme yhteyttä itseen, yhteyttä nykyhetkeen, yhteyttä muihin ihmisiin, yhteyttä menneisyyden kipeisiin kokemuksiin tai oikeastaan niihin tunteisiin, joita kipeät kokemukset ovat aiheuttaneet. Jos laittaa jonkun tunteen piiloon laittaa osan itsestään piiloon, katkaisee yhteyden siihen tärkeään osaan mitä tuo kipeä kokemus on meille opettanut, mihin se on meitä valmistanut. Ihminen tarvitsee yhteyttä tulevaisuuteen, tarvitsee elämälleen suunnan mihin kulkea ja jotain sellaista mikä antaa omalle elämälle merkityksen ja tarkoituksen. Ihminen tarvitsee merkityksen. Meillä kaikilla on tarve liittyä johonkin merkitykselliseen; kumppani, perhe, suku, luonto, universumi, jumaluus, taide….

6 hyvän elämän yhteyttä

Jos jotenkin kiteyttäisin tämän, niin elääkseen hyvää elämää ihminen tarvitsee…

Yhteyden itseensä
Yhteyden muihin ihmisiin
Yhteyden menneisyyteen
Yhteyden nykyhetkeen
Yhteyden tulevaisuuteen
Yhteyden johonkin suurempaan

Jos jostain syystä yhteyttä ei ole alkavat ongelmat. Joskus jopa niin, että lievästä alakulosta alkaa masennus, joka voi päätyä siihen, että ihminen menettää elämänhalunsa.

Anna mun löytää täältä pois

Muistan kuinka istuin olohuoneen lattialla ja rukoilin; Jumala anna mun elämä takasin, anna mun löytää tapa tulla täältä pois, anna mulle voimaa löytää se miten löydän tien takaisin elämään. Tästä on jo kauan, tarpeeksi kauan, jotta voin katsoa kokemusta rakkaudella ja lempeydellä. Ja voin olla kiitollinen, sillä uskon että se johti myös siihen, kuka olen tänä päivänä ja siihen että voin olla lapsilleni se äiti, joka olen. Voin olla miehelleni se kumppani joka olen, ystävilleni ja kaikissa kohtaamisissa se Reetta joka olen ja voin kokea myös itseni merkitykselliseksi.

Uskon että se ohjasi minut myös Nlp:n pariin, kouluttamaan ja coachaamaan. Tämä on minun tapani välittää hyvää ja uskoa elämään. Yhteydet kannattelevat meitä elämän tuulissa ja myrskyissä ja tekevät elämästä merkityksellisen. Ihan kaikille meistä.

Miten?

Miten? Nlp antaa vastauksia yhdeltä osaltaan myös näihin ”yhteys” asioihin. Se vastaa kysymykseen, miten? Ja jokainen tapa tulla yhteyteen on arvokas ja tärkeä olipa oppi tai suuntaus mikä tahansa.

Yhteyksiä viikonloppuun ja elämään!
Rakkaudella, Reetta

#yhteys #officialpesydänbyreetta #nlpammattilainen #generativenlp #nextnlppra21jan21 #rakkaudella #muntyyli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *