Haavojen parantaminen kullalla

Ilman kokemaani, en olisi se ihminen joka tänään olen. Parisuhteissa kompurointi on rikkonut kuoreni ja pakottanut minut katsomaan ja kuuntelemaan itseäni. Näin kirjoittaa Anna Ilonen, Kohti iloa – Suomalaisen eroseminaarin ohjaaja ja koulutuksestani valmistunut NLP Master Practitioner.

Japanilaisessa kulttuurissa Kintsukuroi viittaa rikkoutuneeseen esineeseen, jonka palasia ei heitetä pois vaan ne liitetään yhteen kultahippuja sisältävän kitin avulla. Halkeamat saavat näkyä, sillä ne ovat osa ainutlaatuisen esineen voimaa ja tarinaa. Sinulla on Sinun tarinasi.

Erokriisi on yksi elämän suurimmista vastoinkäymisistä, joka ravistelee ihmisen ulos tutuista rakenteistaan. Kintsukuroi filosofia liittyy sinikkyyteen. Sinnikkyyteen, jolla ihminen haluaa tutkia tarkemmin aikaisempia valintojaan, sitä kuka hän on, mitä hän toivoo elämäänsä ja mitkä ovat hänen arvonsa.

Nlp-ryhmissäni ihmiset ovat oman elämänsä äärellä. Ryhmän rakkaudellinen ilmapiiri antaa mahdollisuuden turvallisesti tutkia omaa mennyttä elämää ja suunnitella sitä mitä nyt ja tulevaisuudessa oikeasti haluaa. Olen nähnyt ryhmissäni ihmisiä, jotka ovat eronsa jälkeen sinnikkäästi päättäneet tutkia omia haavojaan, etsineet omaa ”kultakittiänsä” ja nousseet esiin entistä tietoisempana, vahvempana, arvokkaampana ja kauniimpana ihmisenä. He ovat löytäneet oman tiensä kohti iloa!

Annan Kohti iloa – Suomalainen eroseminaari johdattaa erokriisissä olevan ihmisen kannatellen eroon liittyvän suruprosessin vaiheiden läpi. Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia ja myös näissä ryhmissä läsnäolevalla ohjaajalla, joka osaa luoda rakkaudellisen, turvallisen ja tunteita kannattelevan ilmapiirin on suuri merkitys.

Kintsukuroi!
Rakkaudella, Reetta

Annan seuraava Suomalainen eroseminaari – Kohti iloa alkaa 9.1.2020.
Lämmöllä ja luottamuksella suosittelen Annaa ja Annan koulutusta!
Muiden tapaamiskertojen päivämäärät ja aiheet tästä linkistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *