Oi jos tietäisit kuinka kaunis on valosi…

https://www.instagram.com/reettavanhanennlp/

Multa joskus kysytään että etkö sä koskaan kyllästy opiskelemaan NLP:tä tai taasko sä menet Trainerille? Jup se mun eka NLP Traineri taisi olla 2002 ja miksi mä sitten edelleen jatkan ja jatkan.

Mulle NLP on rakkauden, hyväksynnän, toivon ja syvän itsetuntemuksen väline ja mitä enemmän tätä opiskelen sitä ennemmän olen löytänyt itsestäni lisää myös muille jaettavaksi. No miksi mä haluan jakaa (ps.tyttönimeltään Jakonen) ….olen tullut siihen tulokseen että tämä liittyy mun elämän tehtävään. Se jotenkin täyttää mut. Antaminen ja auttaminen ja kyllä, tiedän myös että samalla myös itse saan. Ihminen on ihmeellinen, jokainen meistä on! Jokainen ihminen matkani varrella on antanut minulle jotain myös itsestään. Aito kohtaaminen, jota kutsun valoksi on koskettavaa ja eheyttävää. Olen valojen sytyttäjä ja roihujen avustaja, tulen kantaja ja rakkauden välittäjä.

“If no one in the entire world cared about you, did you really exist at all?”
― Cassandra Clare, Clockwork Angel

Joskus käy niin, että hukkaa oman valonsa. Elämässä tapahtuu jotain, joka satuttaa ja suistaa Sinut raiteiltaan. Jos mietit, että mikä sinut silloin pelasti?
Vahvasti luulen, että lopulta Sinut pelasti ihminen joka kuunteli, joka näki Sinut, ymmärsi Sinua ja pysyi kanssasi myös silloin olit hukassa itseltäsi, silloin kun valosi oli himmeä, tai paloi vain pienellä liekillä. Cassandra Claren sanoin kysyn jos kukaan ei välittäsi Sinusta olisitko olemassa?

Ja miksi siis ”kouluttaudun aina vaan lisää” johtuu myös tästä. Tämä polku joka alkoi 1999 on ollut se polku, joka on antanut minulle mahdollisuuden kohdata ihmisiä, jotka välittävät. Ihmisiä, jotka saavat valoni loistamaan ja etsimään itseäni yhä syvemmin. Muiden avulla ja kanssa löytyy tie omaan valoon ja sen kautta myös syvempään yhteyteen omissa suhteissani. Parhaimillaan minä olen sen suuremman palveluksessa missä elämäntehtäväni toteutuu ja väline siihen on mm. NLP:n kouluttautuminen ja kouluttaminen.
#seuraavanlppractitioner4Sep2020 #rakkaudella #muntyyli

Näitä ”valoja” ryhmissäni sytyttää jokainen ryhmän jäsen. Mä vaan välitän ja luon tilan ja opetan tekniikoita joilla se kaunein valo Sinussa saa tilaa tulla ulos, loistaa ja sädehtiä. Se säteilee sisällä sinussa siellä missä olet ja kuljet. On voimaannuttavaa ja inspiroivaa nähdä kuinka ihmiset ryhmissäni alkavat loistaa omaa kaunista valoaan. Näen hentoja alkuja, kyyneleitä, naurua ja kaikenlaisia tunteita saatettavan esille, kannatellen, aidoissa kohtaamisissa, joissa yhteys toiseen koskettaa sielun pintaa ja saa kunkin valon loistamaan. Oi kuinka oletkaan kaunis. Sinä!

Jos haluat voit kokeilla mitä tapahtuu Sinun kohtaamisissa joissa olet yhä enemmän läsnä. Mitä tapahtuu kun kiinnität ensin huomiosi siihen mitä näet nyt. Pidät kaiken huomiosi henkilössä jonka kanssa keskustelet. Mitä kuulet nyt ja mitä tunnet nyt (ihan konkreettisesti kenties kätesi lepäävät sylissäsi, tunnet jalkojesi painon vasten maata, kehosi vasten alustaa). Ja ennen kuin aloitat sano hiljaa mielessäsi itsellesi.

Olen tässä
Olen läsnä
Kuulen mitä sanot
Näen sinut
Tunnen sinut
ja arvostan Sinua!

ja jos siltä tuntuu voit sanoa sen myös ääneen henkilölle jonka seurassa olet. ja sitten…..älä tee mitään, ihan vaan huomaa mitä tapahtuu.

Olen tässä, olen läsnä ja näen Sinut! Olet valo!
Rakkaudella, Reetta

ps. ja mun seuraava oma koulutus on Trans Camp, heinäkuu 2020, USA by Stephen Gilligan. Tarkoittaa siis myös enemmän jaettavaa ja sisältöä mun seuraavaan NLP Practitioner koulutukseen joka alkaa 4.9.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *