Siihen mihin järkeily ei pysty, luonto pystyy

Perjantai sydän ❤
Suloista viikonloppua kaikille täältä ”metsän keskeltä”. Mulle luonto on tärkeä juttu. Se inspiroi, se rauhoittaa, puhdistaa ja antaa vastauksia, erityisesti silloin kun järkeily ja pohdinnat ei enää tuota mitään uutta tai ratkaisuja. Siihen mihin järkeily ei pysty, luonto pystyy, on mun kokemus. Luonto vaan alkaa jotenkin puhua mulle ja ohjata oikeaan suuntaan.

Homma menee niin, että kun olen pohtinut tarpeeksi jotain juttua alan kaipaamaan ”happea” ja silloin tiedän, että on aika lähteä luontoon. Joskus asetan ihan konkreettisen kysymyksen tai sanon, että anna mun huomata mikä nyt on tärkeää ja mihin suuntaan lähden. Joskus pyydän vahvistusta johonkin asiaan (joskus vahvistuu ihan joku muu, kuin olin alunperin ajatellut) ja sitten vaan menoksi.

Jotain tapahtuu jo kun teen lähtöä ja jotain tapahtuu taas kun astun metsään… Muodot, kasvit ja niiden kasvu, kivet, aallot, pilvet, mättäät, kukat, äänet, värit, linnut, kannot ja kivet alkaa resonoida ja alussa en tiedä mitä, mutta step by step kaikki alkaa olla ihan selvää. Monen monta päätöstä olen muuttanut. Moneen saanut vahvistusta ja moneen asiaan on löytynyt jotain sellaista mitä en tiennyt olevan. Niin kävi nytkin. Olen kiitollinen.

Jos tässä nyt olisi jotain sellaista minkä ajattelen olevan merkityksellistä on seuraavat asiat. Läsnäolo, kaikki aistit auki. Jotain sellaista siinä tapahtuu jossa olen enemmän itsessäni, huomio itseni ulkopuolella ja samalla yhtä luonnon kanssa. Olen pieni ja samalla merkityksellinen osa luontoa. Joskus ihan kyynel vierähtää poskelle, kun tuntuu niin hyvältä ja kiitolliselta siitä, että luonto auttaa kyllä kun vaan pyydän. Ehken haluat kokeilla? Luonnollista viikonloppua luonnossa. Relaa, hellitä ja löydä. Rakkaudella, Reetta #officialperjantaisydänbyreetta#luonto#omahyvätila#generativenlp#nlppro#rakkaudella#muntyyli#nlppra4sepTÄYNNÄ#KIITOS#pysykuulolla#uusiryhmäaukeaapian334Tavoitetut henkilöt41SitoutumisetMainosta julkaisua

37Maritta Vesterinen, Inge Ludvigsen ja 35 muuta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *