Olet ainutlaatuinen.

Sinua on yksi. Olet ainutlaatuinen.

Nämä pikkujalat kuuluvat suloiselle Aillalle 5 kk. Olen Aillalle TätiMummo <3. Ailla palautti mieleeni tarinan, jonka olen kuullut omissa Nlp opinnoissani Yhdysvalloissa ja jota myös jaan omissa koulutusryhmissäni.  

Tarina muistuttaa meitä jokaista siitä, kuinka ainutlaatuisia olemme. Ja siitä, että muistaisimme palata yhä useammin yhteyteen oman sisäisen lapsen kanssa. Yhteyteen sen pienen tytön tai pojan kanssa, joka kerran olet ollut.  Yhteyteen, jossa kuulet hänen syvimmät toiveet ja unelmat. Ja jos olisi lupaus hänelle, niin voisiko se olla, että et koskaan hylkää häntä. Jos vaikka muut hylkäisivät, Sinä lupaat pysyä yhteydessä ja rinnalla aina. Lupaat tukea, rohkaista ja kannustaa. Aina.

Ja itse tarinaan…

On olemassa heimo Uudessa Papua Guineassa, joilla on rituaali jonka saa osakseen jokainen heimoon syntyvä lapsi.

Pieni vastasyntynyt lapsi tuodaan heimon keskelle. Heimon jäsenet ympäröivät hänet. Ensin ympärille asettuvat äidit, isoäidit, siskot, tädit. Seuraavaan rinkiin asettuvat kaikki isät, isoisät, veljet, sedät…

Kaikkien katseet kohdistuvat tähän uuteen tulokkaaseen. He antavat katseensa kulkea lapsen piirteissä. He kuulevat hänen äänensä ja hengityksen ja aistivat kuka tämän lapsi on, ainutlaatuinen juuri sellaisena, kun hän on syntynyt. Ja pikkuhiljaa tunnelma tiivistyy ja energia alkaa kiteytyä lauluun, joka syntyy siinä hetkessä ja tämän lapsen elämän energiasta ja virrasta, joka kuljettaa hänet juuri sinne mitä varten hän on tähän maailmaan syntynyt. Se on kuin koodi, joka meihin on koodattu. Se on koodu siitä mitä meillä on maailmalle annettavaa ja mitä maailmalla meille. Myöhemmin tämä laulu lauletaan hänelle aina kun hän täyttää vuosia. Jos lapsi myöhemmin eksyy huonoille teille tai tapoihin häntä ei rangaista niistä. Sen sijaan hänelle lauletaan hänen oma laulunsa, muistuttamaan siitä kuka hän aidosti on ja mikä on hänen tehtäväsä tässä maailmassa.

Meistä kaikista joskus aika jättää, niin myös näistä lapsista.  Silloin tämä laulu lauletaan viimeisen kerran kuin saattajaksi tuonpuoleiseen. Se on hänen ainutlaatuinen laulunsa, ei kenkään muun.  

Sinä olet, ainutlaatuinen.

Rakkaudella, Reetta

#officialperjantaisydänbyreetta #olet ainutlaatuinen #generativenlp #rakkaudella #muntyyli #nlppro @reettakouluttaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *