Pelon sisällä ja ytimessä on toivo ja kaipaus.

Perjantai sydän Sinulle 

Perjantai sydän Sinulle.
Joskus elämässä voimat on vähissä ja pelottaa valtavasti. PELKO voi olla jotain jossa on tunne siitä että tuskin pysyy kasassa. Ja kenties olet jo huomannut että jokaisen pelon sisällä ja ytimessä on toivo ja kaipuu, KAIPUU jostain paremmasta, toimivasta, ”normaalista” turvallisesta arjesta, elämästä. Kaipuu läheisestä tai läheisyydestä. Kaipuu omasta tasapainoisesta tilasta.
Entä mitä on se mitä voisin tässä tilanteessa SITOUTUA tekemään? Mihin voisin pienimmillään sitoutua? Kenties aamun ajatusten suuntaus kaikkeen hyvään mitä Sinulla jo on, kenties huomioit kauneuden ympärilläsi. Kenties olet sitoutunut aamu jumppaan, joogan tai venyttelyyn. Kenties olet sitoutunut tekemään itsellesi terveellisen aamu smoothien. Kenties ulkoilemaan kerran päivässä. Kenties puhumaan itsellesi ja muille lempeästi ja kannustavasti…

HARJOITUS:
Kerro kumppanillesi tai ystävällesi oma pelkosi, kaipuusi ja sitoutumisesi tänään. Sitoutukaa molemmat siihen ettei kumpikaan yritä ”korjata” mitään.

Kuuntele loppuun toisen pelko, kaipuu ja sitoutuminen. Läsnäolevasti. Olet siinä vierellä ja huomiosi kokonaan toisessa henkilössä, ihan kokonaan. Kuulet, näet, tunnet ja aistit kaiken mitä toinen sanoo. (Onnistuu hyvin myös puhelimitse)

Ja lopuksi vain sanot rakkaudella, lämmöllä, myötätuntoisesti. Olen tässä, Olen läsnä ja näen Sinut. Näen ja kuulen pelkosi. Näen ja kuulen kaipuusi. Näen ja kuulen sitoutumisesi ja saat minulta siihen kaiken tuen.

Lopuksi jutelkaa minkälainen olo tuli, mitä huomasit ja havaitsit.

Tänään olen tässä, olen läsnä ja näen sinut läheiseni, ystäväni ja oppilaani.

Tee niin kuin on Sinulle on sopivasti,
Rakkaudella, Reetta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *