Mielenrauhaa.

Hyvää Perjantaita ystäväin kera tämän virtuaali halauksen, jonka lähetän Sinulle rakkaudella.

Kun ympärillä on nyt paljon uhkia, pelkoa ja epätietoisuutta mietin että kuinka voit rauhoittaa mieltä ja saada uusia näkökulmia tähän tilanteeseen. Mieleni sopukoista löytyi harjoitus….

Oma Mielipaikka

Asetu aloillesi siellä missä olet
ja keskity hetki siihen miltä alusta tuntuu kehosi alla. Mitä näet ympärilläsi ja mitä ääniä kuulet. Näin keho ja mieli laskeutuu helposti tähän hetkeen. Hengitä syvään pari kertaa ja ulos hengittäessä anna kaiken sen mitä et juuri nyt tarvitse tulla ulos hengityksen mukana.

Lapsuuden mielipaikka
Voit laittaa silmät kiinni nyt tai hetken kuluttua ja antaa mielesi kulkeutua lapsuutesi mielipaikkaan, jossa sinun on hyvä ja helppo olla, tunnet olosi turvalliseksi, rennoksi, levolliseksi, rauhalliseksi, hyväksytyksi, rakastetuksi… mitä kaikkea liittyykään juuri Sinun mielipaikkaan.

Missä olet?
Kun olet siellä missä olet, mitä näet? Mitä kuulet? ja Miltä tuntuu? Miltä tuoksuu tai maistuu? Oletko yksin tai onko joku seurassasi? Mitä teet? Ja älä tee mitään erityistä ihan vaan nauti tunnelmasta ja olostasi.

Nuoruuden mielipaikka
Anna nyt mielesi siirtyä nuoruuden mielipaikkaasi ja käy läpi edellä mainitut asiat.

Aikuisuuden mielipaikka
Anna nyt mielesi siirtyä aikuisuuden mielipaikkaasi ja käy läpi edellä mainitut asiat.

Lopuksi palaa tähän hetkeen ja älä tee mitää erityistä vaan ihan vaan huomaan minkälainen olo Sinulla on nyt?

Jos haluat voit ihan alussa ottaa mieleesi jonkun mieltäsi askarruttavan asian, ongelman tai haasteen ja huomata mikä olo silloin on? miltä tuntuu kehossa?

Ja sitten vain annat mielesi kulkeutua mielipaikkoihin ja lopuksi otat alussa olevan asian mieleesi ja huomaa mikä on muuttunut, kenties on noussut esiin uusia puolia, jäänyt jotain pois ja minkälainen olo Sinulle on nyt.

Ulkopuolisia asioita ei voi muuttaa ja omaa sisäistä tilaansa voi muuttaa monella tapaa, tämä on yksi niistä.

Rakkaudella halaten.
Reetta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *