Kyky sanoa Ei ja Kyllä

Perjantai Sydän ♥
Tämän viikon olen ollut vahvasti Oman Hyvän Tilan äärellä, itseni, asiakkaideni ja oppilaideni kanssa. Omaan Hyvään tilaan liittyy vahvasti omat rajat ja kyky sanoa tarvittaessa EI- tämä riittää, en halua ja vastaavasti kykyä sano KYLLÄ niille asioille, jotka ovat Sinulle tärkeitä ja merkityksellisiä.

Mistä sen tietää että omien rajojen yli on kävelty?

Sen tuntee! Tulee paha olo tai väsynyt tai kiukkuinen tai lamaantunut tai jotain muuta. Mieli palaa asiaan kerta toisensa jälkeen. Kenties tulee tulee kokemus siitä, että joku on loukannut Sinua tai kenties on kävellyt omien rajojesi yli kysymättä siihen lupaa.

Joskus omat rajat ”vuotaa”, ja voi olla liian tiukatkin (kai). Joskus käy niin, että on oppinut miellyttämään tullakseen hyväksytyksi ja pidetyksi. Voi olla että hylätyksi tulemisen pelko on niin vahva, että tekee mitä vaan miellyttääkseen.

Oma hyvä tila ja sen säännöllinen harjoittaminen

on yksi tapa palata yhä uudestaan ja uudestaan vahvistamaan omia rajoja. (Ohjatun 4 min äänitteen voi kuunnella tästä): https://www.youtube.com/channel/UC-Di8ZzP14dayU5sPJgs_Dw…)

Lupaan että kun tavalla tai toisella vahvistat yhteyttä sisimpääsi, kuuntelet ja tunnistat tunteitasi ne ohjaavat sinut sanomaan oikeissa kohtaa Ei ja Kyllä.

Kun elät yhä enemmän omista arvoista ja toiveista käsin ja rohkeasti sanot tarvittaessa myös EI niille asioille jotka ovat vastoin sitä mikä Sinulle on tärkeää, niin elämä on lopulta kevyempää, selkeämpää, tyydyttävämpää, enemmän oman näköistä ja oloista. Ja ne ihmiset jotka välittävät ja rakastavat Sinua pysyvät kyllä rinnallasi ja tukenasi. Niistä muista ei niin väliä. Tärkeintä että et itse hylkää itseäsi.

Pidän omien rajojen tunnistamisesta ja vahvistamisesta pian myös webinaarin, ja harkkaillan sekä utubeen on tulossa äänite jonka voi ilmaiseksi ladata…ilmestyvät iloksesi pian tänne sivuille.

Hyvää läsnäolevaa sopivien rajojen viikonloppua!

#officialperjantaisydän #omahyvätila #hyväkiertää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *