Some hypnoosi:enemmän jotain?

On perjantai tai viikonloppu viestin aika ja sitä vaan mietin että milloin viimeksi olet pysähtynyt miettimään mitä kaikkea hyvää elämässäsi jo on. Voi nimittäin olla helppoakin hypnotisoitua somen ”enemmän jotain” viesteihin. Enemmän rakkautta, ystäviä, seikkailuja, menestystä, läsnäoloa… enemmän, enemmän, enemmän.

Mitäs tykkäät ajatuksesta että meillä onkin jo kaikkea mitä tarvitaan. Ollaanko me liian kiireisiä vertailemaan itseämme muihin ihmisiin ja heidän saavutuksiin? Ollaanko haluamis ja saamis vimmoissamme haluamassa ihan mitä vaan lisää ja enemmän? En tiedä. Ja mitäs jos ihan vaan kokeilisit mitä tapahtuu kun teet seuraavaa. Ihan konkreettisiesesti.

Otat neljä purkkia (tyhjää …hymyä) ja varaa pieniä paperilappusia ja kynä. Täytät lappusia kuhun purkkiin ohjeen mukaan .

Purkki no 1:
kaikkea sitä mitä OLET. Esim. joustava, rakastava, hauska, pitkäjänteinen jne ja Mitä TAITOJA omaat. Esim. osaan laittaa omat rajat, looginen, leipoa, perusteellinen, osaan olla hyvä naapuri jne.
Purkki no 2:
lappuset täyttyvät kaikesta siitä mitä sinulla jo ON…koti, läheiset, ystävä, pesukone, puhtaat lakanat, bussikortti, tyyny, omaa aikaa jne.
Purkki no 3:
mitä VOIT tehdä….lukea, tanssia, auttaa muita, tehdä itsenäisiä päätöksiä, kiukutella, laulaa, kritisoida jne.
Purkki no 4:
on varattu läheisille ja ystäville. Pyydä heitä kirjoittamaan lappusia miksi he Sinusta pitävät/ rakastavat?

Anna palaa ihan täysillä ja muista että riittää just se määrä kun päätät lappusia kirjoitella ja runsaudellakin voi olla merkitystä.

Ja mikä ihanampaa, kun tulee se hetki tai päivä kun kaipaat muistutusta siitä kuinka ihana olet, kuinka taitava ja kuinka paljon sinulla jo on kaikkea, voit palata lappusien ääreen. Ja luettuasi nauti siitä miltä TUNTUU.

Eipä mulla muuta kuin….Runsasta viikonloppua kaiken sen kanssa mitä Sinulla jo on.
Rakkaudella Reetta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *